http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 7. joulukuuta 2015

Ranska kieltämässä Tor-verkon ja ilmaiset langattomat verkot


Ranskassa on nyt nettisensuurihanke edennyt jo siihen pisteeseen, että sanomalehti Le Monde sai käsiinsä asiakirjan, jossa Tor-verkon ja ilmaisten langattomien verkkojen kieltäminen perustellaan Pariisin terrori-iskuilla.

Tor-verkossa on ollut alusta saakka ongelmana se, ettei viranomaiset ole pystyneet valvomaan sitä ja siitä syystä se pitäisi kieltää.

Todellisuudessahan näillä Ranskan viranomaisten kaavailemilla internet sensuuriesityksillä ei ole mitään tekemistä Pariisin terrori-iskujen kanssa. Vaan niiden takana on sama rikollinen globalistien eliitti, joka myös järjesti ja rahoitti Pariisin terrori-iskut. Vain sen vuoksi koska tämä eliitti uskoo, että se saisi valtionterrori-iskuilla harhautettua Ranskan kansalaisten huomion muualle, jolloin viranomaiset laitetaan sensuroimaan mm. Internettiä.

Näin tämä peli on aina mennyt ja edennyt, mutta se ei missään maassa tule toimimaan jos riittävän monta kansalaista on hereillä ja alkaa vastustamaan tällaisen valtionfasismin kehitystä. Tässä ei tarvitse olla mikään ennustaja nähdäkseen sen, että Brysseliin on suunnitteilla vielä Pariisin kaltainen Naton Gladion kaltainen operaatio, jossa tultaisiin myös tappamaan AK-47 kalashnikoveilla ja pommeilla useita kymmeniä ihmisiä ja väitetään lopuksi taas ISIS taistelijoiden tekemiksi.

Sen jälkeen sitten Brysselin hallinto ottaaa samat pakkolait käyttöön ja alkaa seuraavan 3kk kestävän poikkeustilan aikana ajamaan läpi näitä samoja Ranskassa nyt ajettavia nettisensuurilakeja läpi. 

Jokainen EU-maa on näiden internet sensuurilakien kohteena ja ensin ne on tarkoitus ajaa väkisin läpi poikkeustilan mahdollistaman porsaanreijän avulla. Mutta lopulta ne on tarkoitus viedä ratifioitavaksi EU:n parlamenttiin ja yhdellekään mepille ei anneta mahdollisuutta pysäyttää sitä.