http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 12. joulukuuta 2015

Stanley Kubrickin kuuhuijaus tunnustus julkiTunnettu elokuvaohjaaja Stanley Kubrick tunnetaan lukuisista legendaarisista ohjauksista kuten 2001 Avaruusseikkailu (1968), Kellopeliappelsiini (1971) ja Hohto (1980). 

Miehen viimeiseksi ohjaustyöksi jäi Eyes Wide Shut (1999) niminen elokuva, joka liippaisee hyvin läheltä Illuminati -eliitin salaisia rituaaleja.


Kubrick kuoli vain 4 päivää tuon elokuvan valmistumisen jälkeen nukkuessaan.

Kubrickista oli liikkeellä jo useiden kymmenien vuosien ajan huhuja, että hän olisi filmannut ja ohjannut NASA:n kanssa kuuhun laskeutumisen studiossa. 

Näin ollen siis tämä ihmiskunnalle tärkeä kuukävely tuona 21. heniäkuuta vuonna 1969 oli pelkkä huijaus, joka kuvattiin studiossa.

Stanley Kubrick kuitenkin paljasti tuon eräälle henkilölle vuonna 1999 kameran edessä ja nyt tuo videopätkä tuotiin julki Youtubeen. Eli tuossa ylhäällä on siitä lyhyt suomennos ja editoitu versio, jossa on kuultavissa kaikki olennainen. 

Alkuperäinen video löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=U0kNwvZm_9Q 

Kubrick kertoo tuossa tunnustuksessaan, että on kokenut tuosta paljon huonoa omatuntoa. Mutta toteaa myös, että ei ole pitänyt omasta kunnostaa kovinkaan paljon huolta ja on juonut myös hyvin paljon.

Hän kuitenkin vetoaa tuossa tunnustuksessaan siihen, että kuinka ihmisten tulisi tietää totuus siitä että 1969 kuukävely oli törkeä huijaus.

Oikeastaan jo se, että jos tuonne kuuhun on matkaa n. 360 000 km, niin miten vuonna 1969 ollaan tällaisen kantomatkan kautta saatu lähetys pelaamaan ? 


Jopa entinen Apollo 11 astronautti Buzz Aldrin tunnusti myös hiljattain sen, että kuinka kuukävely oli huijausta. 

Tämän vuoden alussa myös eräs Venäläinen tutkimus julkisti, että USA ei koskaan laskeutunut kuuhun vuonna 1969. 

Asiaa täytyy kuitenkin salata edelleen NASA:n puolelta ja koko juttu paljastuttuaan laajemmin olisi todella nolo takaisku USA:n avaruushallinnolle. Mutta todennäköisesti tämä Kubrickin tunnustusvideo sai jo NASA:n astumaan omaan paskaansa. CNN ja muut sionistimediat vaikenevat, mutta kohta RT ja tod. Venäjän hallinto tarttuu asiaan.