http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 4. joulukuuta 2015

Poliisijohtaja: Pelkään että Suomen kaduille tulee sotilaita ja Suomi herää liian myöhään


Suomen poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Yrjö Suhonen on blogissaan ottanut kantaa tähän asiaan, kuinka myös poliisin työturvallisuus on ollut viime aikoina vaarassa ja erityisesti tiuhaan asutuilla alueilla.

Tilannetta ovat Suhosen mukaan erityisesti muuttaneet turvapaikanhakijoiden tulo ja jatkuvat laajat järjestyshäiriöt vastaanottokeskuksissa.

Poliisin tehtävä kun on suojella kaikkia Suomessa asuvia ihmisiä, niin nyt tässä työssä käyvä yksittäinen poliisi joutuu päivittäin jossakin päin Suomea vaaratilanteisiin. Työturvallisuuslain mukaan työnantajan pitäisi minimoida kaikki työturvallisuusriskit. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, ettei siihen näytä olevan resursseja. Poliisin osalta tämä on jo kirjattu tulevan vuoden talousarvioon Suhonen tilittää.

Pelkään pahoin, että kohta Suomessa kaduille tulee Ranskan mallin mukaisesti sotilaita ja jälleen kerran Suomi herää liian myöhään, jolloin hallituksen ja eduskunnan on turha enää sanoa etteikö olisi varoitettu sanoo Suhonen.


Viittaako poliisijärjestön puheenjohtaja Suomessa toteutettavaan valtionterroritekoon ?


Tuollaisesta edellämainitusta lausunnosta voisi hyvinkin päätellä, että Suomen poliisijohdolla sekä sisäministeriöllä saattaa olla jotain sisäpiirintietoa siitä, että mitä täällä Suomessa saattaa tapahtua jo alle vuoden sisällä.

Onkohan tännekin tulleet Jugoslavian 90-luvun tapahtumien tyyliin CIA:n agentit levittämään pelkoa kansanedustajissa ja ministereissä, että täällä aiheutettaisiin terrori-isku lähiaikoina ?

Suomen SUPO:n arvioima uhka-arvio ei ole vielä noussut hamaan tappiinsa ja sehän oikein varsinkin tämän Nato- ongelman vuoksi kuin suorastaan huutaa valtionterrori-iskua jota oikeistolainen eliitti suorastaan kuin rukoilee tällä hetkellä.

Päästämällä nämä kuluneen vuoden sisällä Suomeen turvapaikanhakijoina solutetut ISIS-miehet irti, saisimme Suomen peloteltua Natoon ja juurikin sotilaat kaduille, kuten tuo poliisijohdon puheenjohtaja Suhonen totesi. Sotilasliitto Natolla toimi jo 70 ja 80-luvulla salainen koodinimi Operaatio Gladio , jonka toimesta lavastettiin terrori-iskuja kylmän sodan aikana.

Kaikki nämä mm. Italiassa ja Ranskassa lavastetut terrori-iskujen operaatiot olivat salaisia ja sen toteutti Natolle sekä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lle ja Iso-Britannian tiedustelupalvelu Mi6:lle työskennelleet kaksoisagentit.

Näihin joukkoihin värvättiin myös entisiä sotilaita, vakaumuksellisia antikommunisteja ja jopa natsien yhteistyökumppaneita.

Mistä tiedämme, että mikä arpa nykyisellä Naton maanalaisella palkka-armeijalla oli esim. Pariisin terrori-iskuihin ?

Viime vuonna silloinen pääministeri Alexander Stubb kirjoitti Facebookissa, että kuinka Suomalainen matkustajakone voisi joutua terrori-iskun kohteeksi. Mistä hän olisi muuten voinut tällaisen suunnitelman kuulla, jollei olisi itse CIA:n asiamies kuten kohudosentti Johan Bäckman tuolloin totesi.

No Suomi ei ole vielä joutunut CIA:n toteuttamien valtionterroritekojen kohteeksi, mutta niitä on kuitenkin aivan varmasti suunnitteilla.

Suomesta on näiden lavastettujen valtionterroritekojen avulla tarkoitus tehdä lopullinen Yhdysvaltain hallinnon ja armeijan miehitysreservi ja ydinpommikoneiden huolintakeskus. Jolloin NATO-jäsenyys ajaisi tämän asian.


Kohudosentti Bäckman vieraili viime syksynä Syyriassa ja kuuli tuolloin arvion, että n. 20 Eurooppaan solutetuista pakolaisista olisi ISIS-taistelijoita. Heidän yksi kohteensa kuulemma oli myös Suomi ja sen jälkeen Bryssel.

Suomessa ISIS-taistelijoiden tavoitteena kuulemma olisi iskeä avainkohteisiin ja lamaannuttaa Suomi ja vaikuttaa sitten Venäjään.


Suomalainen bloggari ja sananvapausaktivisti Markus Jansson kirjoitti nyt syksyllä jo uhka-arvion siitä, että miten ISIS iskisi Suomessa.


Suomen suojelupoliisi SUPO on jo antanut tänä vuonna julkisen lausunnon siitä, kuinka mm. Syyriasta Suomeen palanneet ISIS-taistelijat ovat myös Suomelle turvallisuusuhka.

Kuitenkin kaikki tämä uhka-arvioiden tekeminen ja virallisten lehdistötilaisuuksien pitäminen ei asiaa paranna, vaan siihen pitäisi näiden Suomen viranomaisten kuten SUPO:n ja KRP:n tehdä jotain kongreettista, eli karkoittaa nämä lähi-idän sotarikolliset Suomesta. Ensimmäisellä koneella takaisin kaikki lähi-itään, sinne mistä tulivatkin kumiveneellä ja meritaksilla.

Nyt kuitenkin korruptoitunut valtionjohto sekä valtionterroria rahoittava eliitti odottaa Suomen osalta, että milloin valtionterrori-isku saadaan toteutettua, jotta tämä maa saadaan vietyä nopeammin Natoon. Poikkeustila sotilaineen on myös hyvä tekosyy hallinnolle Ranskan tavoin alkaa sensuroimaan Internettiä täysin mielivaltaisesti ja ylläpitää 3 kuukauden ajan fasistisen poliisivaltion lakeja.

Suomen ei ole pakko tätä kokea ja kaikki tämä on vältettävissä, jos me emme suostu alistumaan tälle psykologisen tason kautta vaikuttavalle joukkosuggestiolle, eli pelolle terrorismia vastaan, jota korruptoituneet vallanpitäjät käyttävät aseenaan.

Valtionterrorismin tarkoitus on saada aina kansat pelkäämään niin paljon, etteivät ihmiset enää huomaa sitä, kuinka heidän perusoikeutensa viedään tuon aikana. Suomelle suurin turvallisuusuhka tällä hetkelläkin ei ole ISIS, vaan se on näiden monikansallisten suuryhtiöiden ja yksityisomisteisten pankkien takana vaikuttava korruptoitunut rikollinen eliitti. Joihin kuuluu Saudit, Turkin korruptoitunut valtionjohto, 13 maailman rikkainta pankkisukua (Rothschild, Rockefeller jne.), Suursijoittaja George Soros, USA:n korruptoitunut hallinto jne.

Tämä on se kasarijuutalaisten mafia, joka on jo tuhansia vuosia leikkinyt jumalaa ja kylvänyt tuhoa ja terroria jokapuolelle missä liikkuu. Mutta nämä nilkit eivät kuitenkaan tykkää itse esiintyä julkisuudessa ja tekevät tämän kaiken geopoliittisen verilöylytyksen muilta piilossa.

He ovat toisinsanoen näitä hämärämiehiä, joiden näkymätön käsi Suomenkin poliittista järjestelmää ohjaa. Mutta tämä sama näkymätön käsi johtaa myös EU:n parlamenttia sekä USA:n kongressia. Ei sitten ole miltei mitään valtiota, jossa nämä paskanaamat olisi jollain tavalla soluttautuneet, vaikka Venäjä ja Iran sekä Syyria ovat sellaisia maita Iranin lisäksi.

Meidän tulisi kuitenkin tajua se, että näiden eliitin rikollisten ainoa ase on uhkailu ja kiristys.

1.) Kiristys on heidän yleisin tapansa toimia poliitikkojen keskuudessa ja sillä he saavat usein ketkä tahansa valtioiden virkamiehet siirtymään syrjään, kun heitä uhkaillaan jollain skandaalilla. Venäjän presidentti Boris Jeltsin saatiin eroamalla uhkaamalla syyttää häntä rahanpesusta.

2.) Uhkailu ja pelon lietsonta taas on heidän laajin keino saada ajettua poliisivaltioon tähtääviä lakejaan läpi, joita ajetaan läpi CIA:n, Mi6:n, Mossadin ja Naton organisoiman valtionterrorismin keinoin. Mutta näille valtionterroriteoille on tällä hetkellä yhteinen nimittäjä ISIS, joka niistä aina ilmoittaa lopulta ottavansa vastuun.

ISIS on siis tämän korruptoituneen valtaeliitin ykkösnyrkki, jolla jokainen valtio ryöstetään tyhjäksi ja siirretään kohti USA:n hallinnon alaiseksi fasistiseksi poliisivallaksi.Tälläkin hetkellä Suomesta on lähtenyt lähi-itään mm. Syyriaan sotimaan ISIS:sin riveihin miehiä KELA-rahoilla.

CIA lahjoo samalla Suomen ministereitä, poliitikkoja, kenraaleja sekä toimittajia ajamaan Naton asiaa, joka on todellisuudessa edellämainitun verisen valtionterrorismin asialla.