http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 31. joulukuuta 2015

USA kieltäytyi luovuttamasta tietoja Ranskalle siitä, että kuka rahoitti Pariisin terrori-iskut


USA:n tiedusteluviranomaiset ovat kieltäytyneet luovuttamasta tietoja Ranskalle siitä, että kuka rahoitti Marraskuussa tapahtuneet Pariisin terrori-iskut.

USA ja Euroopan Union allekirjoittivat vuonna 2010 terroristien rahoitusohjelman jäljittämisohjelman, jolla EU-maat saisivat tietoa Euroopassa tapahtuneen terrorismin rahoittajista. Mutta nyt kun USA:n hallinto tietää, että keitä tahoja ja maiden valtionjohtoa rahoittivat Pariisin terrori-iskut, niin sen sijasta että he antaisivat nämä tiedustelutiedot Ranskalle, niin sen sijaan he suojelevat näitä oikeita terroristeja. 


Sillä on selvää, että kuinka esim. Saudi-Arabia joutui kohun kohteeksi, kun huhuiltiin että salaisessa 9/11 raportissa mainittaisiin Saudirahoittajat kyseisissä terrori-iskuissa. Asia kuitenkin haudattiin nopeasti.


Entinen Iso-Britannian tiedustelupalvelun palveluksessa useita kymmeniä vuosia toiminut David Shayler toi julki mielipiteensä Pariisin terrori-iskuista ja sanoi, ettei niiden takana ollut ISIS.


Totuutta terrorismista ei kerrota mediassa, mutta myös koululaitos aivopesee meidät tottelemaan systeemiä ja siihen aivopesuun ei jää tilaa omaan aivotyöskentelyyn. Näin ollen terrorismia tulee pelätä, koska systeemi aivopesee meidät siihen. 


Mutta jos joku päivä uskallat astua tuosta psykologisen pelon laatikosta ulos ja nähdä ns. suuremman kuvan, niin sen jälkeen tämä valtionterrorismin psykologinen voima muuttuu enemmänkin vihaksi, kuin peloksi. Koska miltei ensimmäinen reaktio siihen miten suuresti meitä on huijattu ja kusetettu näiden kansainvälisten tiedustelupalveluiden toimesta. Vain sen vuoksi, että eliitti voisi lopulta saada haluamansa totaalitaarisen orjajärjestelmän, jota he kutsuvat uudeksi maailmanjärjestykseksi. 

Totuus on kuitenkin toinen ja tämän käynnissä olevan tietoisuuden evoluution pysäyttämiseen ei enää mikään pysty ja ilmankos vallassa oleva eliitti pelkää nyt asemansa puolesta ja on valmis tekemään mitä vain, jotta se saisi vielä säilytettyä tämän vanhan auktoriteettiuskovaisen yhteiskunnan maailmanlaajuisesti. Mutta heillä ei ole enää mitään muuta keinoa kuin vain erinäisten globaalien konfliktien aiheuttaminen, joilla he kuvittelevat toteuttavansa tämän totaalitaarisen ja maailmanlaajuisen globaalin orjayhteiskunnan. Tietoisuuden evoluution luonnollinen vastarinta ei kuitenkaan istu tähän muottiin ja sekös sapettaa eliittiä niin kovasti. Illuminatiksi itseään kutsuvan negatiivisesti sielunsa myyneen eliitin logiikka on edelleen kuin 1800-luvulta. Jo tuolloin viime vuosisadalla tämän öljyllä rikastuneen maailman rikkaimman pankkisuvun John D. Rockefeller totesi etteivät he eliitti halua kansakuntien kehittyvän itsenäisiksi ihmisiksi, vaan he haluaa heistä kehittyvän kansakuntien suuria orjia tähän systeemiin. 

Nyt kun keinoäly ja automaatio on viemässä yhä useammalta ihmiseltä työpaikan, niin Illuminatien mukaan tässä maailmassa olisi enää tilaa n. 500 miljoonalle ihmiselle ja kaikista lopuista tulisi päästä eroon keinolla millä hyvänsä seuraavina vuosikymmeninä.

Terrorismi ei ole keino eliitille vähentää maailman populaatiota, vaan se on psykologisen sodankäynnin välinen. Koska silloin kun Ranskan kokoinenkin valtio saadaan peloteltua polvilleen, niin sinä aikana Illut tuovat totaalitaariseen orja ja valtontayhteiskuntaan seuraavat lait voimaan. Näin ollaan tehty aina Natsi-Saksassa aikoinaan. 

Kaiken tämän takana on eliitin kontrollifriikkin aseman säilyttäminen, koska heidän täytyy pystyä tuntemaan olevansa absoluuttisesti vallan kahvassa ja he pelkäävät jos ihmisistä kehittyy luovia yksilöitä, jotka eivät suostu elämään tämän kapitalistisen orjayhteiskunnan normien mukaan.


Tämän vuoksi eliitti pitää heidän ajamaansa koko maailmanlaajuista depopulaatio-ohjelmaansa tärkeänä ja sen on totenut myös ent. USA:n ulkoministeri Henry Kissinger, joka on sanonut mustaa valkoisella, että "Kuinka depopulaation tulisi olla ulkomaan politiikan tärkeimpiä tavoitteita maailmassa".

Tokihan kehitysmaiden ihmiset ovat ensimmäisiä tällä depopulaation karsintalistalla, mutta ottaen huomioon sen, että jos täällä harvennettaisiin tuo määrä ihmisiä koko planeetalta, että lopulta vain 500 miljoonaa jäisi eloon. Niin se tietäisi jo vuoteen 2050 mennessä aivan hirvittävän määrän kokoisia kuolinlukuja. Tämän vuoksi voisi olettaa, että Illuminati yrittää turvautua jossain vaiheessa johonkin tappavan viruksen levittämiseen ja pakenee itse maan alle tuoksi ajaksi. Mutta kaiken takana on aina se, etteivät he halua itseään tappaa näillä massaviruksilla.