http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Mainilan laukaukset
Suomalaisiin koulujen historiankirjoihin ikuistetut Mainilan Laukaukset olivat Suomelle kohtalokkaat II-maailmansodan aikana ja ne johtivat aina Suomen ja Neuvostoliiton väliseen talvisotaan.


Virallisten tietojen mukaan Mainilan laukaukset olivat 26. marraskuuta 1939 Mainilan, rajakylästä Suomen alueelta ammuttu tykistötuli Neuvostoliiton puolelle.


Vuonna 2004 eräs Pietarin valtionyliopiston historian professori Vladimir Baryšnikov esitti väitteen, jonka mukaan Mainilan laukauksia ei ammuttu. Se oli hänen mukaansa vain Moskovan radiossa esitetty väite.


No paljon mielenkiintoisempaa on se, että kuka tämän väitteen laittoi liikkeelle ?


Sillä jos nyt ylipäänsä katsotaan tuota Suomen ja Neuvostoliiton välisen Talvisotaa edeltävien aikojen Euroopan geopoliittista kehitystä, niin Natsi-Saksa eteni Suomeen ja toimi kuten Nato tällä hetkellä Suomen kanssa. Sillä oli selkeä motiivi päästä hyökkäämään tätä kautta Neuvostoliittoon, jonka se myöhemmin toteutti.


Mutta tätä varten oli ensin saatava lavastettua provokaatio, jossa saatiin tilanne näyttämään siltä, että Suomi olisi aloittanut sodan Neuvostoliittoa vastaan. Jolloin taas näitä Natsi-Saksan invaasiomiehiä ei voitu syyttää Neuvostoliittoon hyökkäämisestä.


Neuvostoliiton johto bolsevikkeja myöten oli vahvasti kasarijuutalaisten miehittämää ja heidän harjoittama politiikka oli vahvasti sionistista. Mutta ylipäänsä tämä koko aihe bolsevikkien salatusta askenasijuutalaistaustasta on todella salattu ja huolella.
Israelilainen historiantutkija Shlomo Sand romutti kirjassaan "Juutalaisen Kansan Keksiminen" koko perimmäisen käsityksen tästä jostain juutalaisten valitusta kansasta. Sillä tämä perusväittämä, että juutalaiset olisi karkoitettu vuoden 70 jälkeen ajanlaskun alun ei pidä lainkaan paikkaansa. Sandin tutkimusten ja lähteiden mukaan Israelissa ja ympäri maailmaa asustavat juutalaiset eivät periydy muinaisen Juudan kuningaskunnan asukkaista, vaan he ovat eri kansojen käännynnäisiä. Tämän vuoksi juutalaisilla ei ole etnistä ja historiallista oikeutta nykyisen Israelin alueeseen. Heitä on siellä alkuperäisväestöä vain n. 2 %


Kasaarit eivät alunperin olleet juutalaisia, vaan he kääntyivät siihen vasta myöhemmin ja valitsivat sen uskonnokseen. Muita vaihtoehtoja olisi ollut myös mm. islam ja kristinusko.


Joten jos tämä nykyinen kasaarien mafiasta lähtöisin olevan rikollisen illuminatiksi kutsuvan valtaeliitin geopolitiikka käydään poliittisen ja rikollisen sionistisen agendan mukaan. Jossa ollakseen sionisti ei tarvitse edes olla juutalainen. Näin on todennut USA:n varapresidentti Joe Biden.


Olisi näin ollen vääryyttä väittää, että kaikki juutalaiset ovat rikollisia ja tulisi tuomita rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Mutta esim. nykyisen Israelin valtionjohto koostuu miltei vain ja ainoastaan kasaareista, joiden poliittinen agenda on sionismi.


Sionismi on lisäksi äärimmäisen rasistinen ideologia, joka käsittää vahvat eugeeniset ja Natsi-Saksamaisen rodunjalostukseen tähtäävän agendan.


Nykyisen sionistmin salaiseen poliittiseen agendaan Euroopassa kuuluu kaiken Eurooppalaisen kansallisidentiteetin hävittäminen multikulttuurisuudella. Nyt esim. Viroa ollaan ohjeistettu, että kuinka sen valtionjohdon on alettava ajamaan monikulttuurisuusmyönteistä propagandaa läpi mediassa, jotta tämä Viroon kohdistettu kansallisuusidentiteetin hajoittamishanke saataisiin paremmin alulle ja eteenpäin.


Maailmankansalaisuus on kasaarien eliitille täysin vieras käsite, sillä he kokevat vain itsensä kaikkien maailman ihmisten yläpuolella.


Heidän haaveenaan olisi luoda vielä sellainen maailmanlaajuinen poliisivaltio, jonka väestömäärä olisi enää 500 miljoonaa ja loput ihmiset olisi eristetty Hollywood elokuvien kuten "The Hunger Games" tyyliin surkeisiin Ghettoihin ja eliitti eläisi muurien toisella puolella.
Mutta kuten George Orwell sanoi aikanaan vielä ennen kuolemaansa, että tämä kaikki on vielä vältettävissä, jos vain osaamme kamppailla vastaan ja siihen tarvitaan teitä jokaista siellä. Sillä mitä enemmän meitä on, niin sitä nopeammin muutos syntyy ja tämä tietoisuuden evoluutio pääsee lopulta viemään näiltä pimeyden voimilta vallan pois. Lopulta sitten heidän maailmanvalta romahtaa kuin korttitalo ja siitä ei lopulta jää enää mitään jäljelle. Onhan se selvää, että ei pimeys kestä valoa ja siinä vaiheessa kun aurinko nousee, niin yön pimeys katoaa.