http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Kansanedustaja ja pääesikunnan ex tiedustelupäällikkö Pekka Toveri julisti sodan Venäjää vastaan


On tämä pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö ja nykyinen kansanedustaja Pekka Toveri (kuvassa) aika vaikutusvaltainen mies, kun nyt hän julisti ILTALEHDESSÄ sodan Venäjää vastaan sanomalla, että "SUOMI ON SODASSA VENÄJÄN KANSSA".

Vuonna 1939 se oli silloinen Suomen ulkoministeri Eljas Erkko (kuvassa) joka paskoi kaikki välit Venäjän kanssa. Lisäksi Erkko ei sietänyt muiden ministerien puuttumista Suomen ulkopoliittisiin asioihin.

Erkko teki selväksi, että kaikkien Suomen silloisten muiden ministerien oli alistuttava hänen tahtoonsa.

Keväällä 1938 Suomi ja Neuvostoliitto alkoivat käymään ns. Jartsev-keskusteluja, mutta Erkko taas suhtautui niihin kuin niitä ei olisi ollutkaan. Eli tällainen Troijan-hevonen Suomella oli ulkoministerinä noihin aikoihin, eikä tämä ex tiedustelupäällikkö Pekka Toveri paljon tästä luonteesta eroa, ainoa hyvä asia on se, ettei Pekka Toveri toimi tällä hetkellä Suomen ulkoministerinä, koska nämä CIA:lle työskentelevät miehet ovat aina vaaraksi Suomen sisäiselle, että ulkoiselle turvallisuudelle, koska toimivat CIA:lle myyrinä.


Tämä suursuomi hankkeen kaatuminen tuolloin 1939-1945 vuosina otti koville näille kaikille Suomessa toimiville fasisteille, joilla meni lopulta tuon sodan jälkeen maine sekä kunnia, mutta nämä samat fasistisukujen jälkeläiset himoitsevat jälleen, että pääsisivät taas Suomen armeijan ja yhdistetyn Saksan kasaaman EU-armeijan johdolla hyökkäämään jälleen Venäjälle, jonka jälkeen taas nämä sotakiimaiset sotahullut alkaisivat Suomessa jälleen vaatimaan sitä suur-suomea.

YLE mm. julkaisi 10 vuotta sitten 2014 vuonna tällaisen jutun, jossa eräs toimittaja Janne Sunqvist totesi, että tämä "suur-suomi olisi onnistunut vain natsi-Saksan avulla".


Mutta tällä toimittajalla on aika lyhyt muisti, kun tännehän se natsi-saksan armeija tuli silloin vuonna 1939 ja toteutti epäonnistuneen Operaatio Barbarossan, jolloin tämä noin 3,9 miljoonan natsiarmeija mukaanlukien myös Romanian armeija, Italian armeija, Unkarin armeija sekä Suomen armeija hyökkäsivät joukolla Neuvostoliittoon.

Sitten näistäkin 1,1 miljoonasta kuolleesta sotilaasta käärivät nämä silloiset Lontoon pörssin ja Wall Streetin pankkiirit miljardien dollarien ja miljardien puntien voitot, joten mahtoiko tulla heille siitä hyvää karmaa ? Miettikääs nyt...


Mutta ei edelleenkään uutismediat tai edes peruskoululaitos tai yliopistomaailmassa suostuta kertomaan totutta sodista, kuinka ne ovat aina yksityisomisteisten keskuspankkilaitosten yksityisten osakkeenomistajien voittoa tuottavaa liiketoimintaa, jota he käyvät vain sen vuoksi, koska haluavat jostain tietystä valtiosta täyden hallinnan mm. luonnonvarojen osalta ja Ukrainan kohdalla tämä on mm. viljateollisuus.

Ukrainan ja Venäjän välinen sota aiheutettiin Wall Street roistojen toimesta, koska viljan hinta piti saada ylös ja Ukrainan sodalla on saatu nostettua samalla oluen hintaa jne. 


Ukraina halutaan myös nyt väkisin EU:n jäsenmaaksi ja se tavallaan vain pommitetaan paskaksi ennen EU-jäsenyyttä ja sitten sinne tulee BlackRock sijoitusyhtiö jälleenrakentamaan maan.


Tässä Ukrainan nykyinen Presidentti Volodymyr Zelensky istuu saman pöydän ääressä näiden BlackRock yhtiön miesten kanssa.


Zelensky tietää täysin minkä luokan pörssi-mafia roistoja nuo miehet ovat, koska noiden konnien kanssa ei ole koskaan muuta vaihtoehtoa kuin neuvotella, tai jos et päädy noiden ukkojen kanssa sopimuksiin, niin seuraavaksi CIA lähettää shakaalit näiden Presidenttien tai Pääministerien perään ja sitten voi heidän virkalentokoneensa pudota alas yllättäen, mitä kävi Panaman Presidentti Omar Torrijokselle 31. heinäkuuta 1981. 

Ylhäällä näkyy saman mallinen de Havilland Canada DHC-6 Twin Otter lentokone, jonka CIA pudottu alas, jonka kyydissä oli Panaman Presidentti Torrijos.


CIA salamurhasi myös muutamaa kuukautta aiemmin Ecuadorin Presidentin Jaime Roldós Aguileran (kuvassa) myös järjestämällä lento-onnettomuuden.

Että mistähän nämä USA:n hallinnon neuvottelijat ovat oppineet nuo vanhat Italian mafian kaltaiset toimintatavat, että jos kieltäydyt näiden roistojen kanssa sopimuksista, niin sen jälkeen päädyt tämän USA:n hallituksen johtaman DEEP STATE mafian tappolistalle ?

No Italiastahan ne opit tulivat aikanaan ja tämä vuonna 1776 Saksan, Baijerissa perustettu Illuminatin salaseurakin on vain tämän saman rosvojoukon jatke, jonka toiminta ulottui historiassa aina 1000-luvun alkupuoliskoille, jolloin nämä järjestöt tunnettiin mm. Temppeliritareiden järjestönä.

Mutta suuria rikollissukuja nämä ovat aina olleet ja vaikka tälläkin hetkellä näitä maailmassa on noin 13 rikollisperhettä, joita pidetään ns. Illuminatin rikkaimpina sukuina, niin on siellä Italiassa myös näitä alkuperäisiä Illuminati-sukuja.

He ovat pyrkineet pitämään siniverisen verilinjansa aina puhtaana, että esimerkiksi tästä syystä se Amerikkalaisen Hilton-hotelliketjun perijätär Nicky Hilton meni naimisiin vuonna 2015 Rothschild pankkiirisuvun vesan James Rothschildin kanssa.


Mutta eihän näiden sukujen perijättäret halua lisääntyä minkään työväenluokan ihmisen kanssa, kun silloin voisi kulkeentua nämä sodilla tehdyt verirahat väärille tileille.

Mutta tässä on  vielä sellainenkin juttu, että nämä Illuminaati-suvut ovat aina olleet sitä mieltä, että heillä täytyy olla maailmassa kaikki valta ja raha, kun taas me muut olemme heille pelkkiä orjan asemassa olevia alamaisia.

Salaisesti kokoontuvan Bilderberg kerhon elitistit kutsuivat muutama  vuosi sitten Bilderberg mielenosoittajia torakoiksi. Tässä näkyy se asennemaailma, jolla nuo Bilderberg-kerhon elitistit halveksuvat heitä kritisoivia aktivisteja.

Eli miten luulette, että tasa-arvoon perustuva yhteiskunta voisi toteutua, jos tuo ihmisten välinen kunnioitus pyörii noin nollatasoilla? 

Samoin myös yhteiskunnissa harjoitetaan edelleen täysin avointa syrjintää mm. vammaisia ihmisiä kohtaan, toisinajattelijoita kohtaan, seksuaalivähemmistöjä kohtaan, työttömiä ihmisiä kohtaan vaikka toki PRIDE-hommat on jo CIA:n mädätysprojekteja. Ei niillä juuri seksuaalisen tasa-arvon kanssa ole mitään tekemistä siinä vaiheessa, kun tätä perverssiä ideologiaa aletaan tuputtaa mm. lapsille.

Joten kun te viimein tajuatte ja ymmärrätte sen, että minkälaiselle sairaalle yhteiskuntakiipeilylle tämä koko yhteiskunta on rakennettu, jossa erityisesti työttömiä ihmisiä syrjitään ja on samalla saatu usutettua työväestö luulemaan, että he joutuvat työllään elättämään työttömät ihmiset.

No kun asiahan on niin, että jokainen työssäkäyvä ihminen käy töissä vain sen vuoksi, että nämä pankkimaailman yläpuolella olevat roistot voisivat myydä kansainvälisesti huumeitaan, kidnapata lapsia kymmeniä miljoonia ympäri maailman ja myydä heitä mm. seksiorjiksi miljonääreille jne. Sitten nämä roistot myyvät aseita ja käärivät vielä sodilla isot verirahat pankeilleen.

Eli haluatko tukea tuollaista bisnestä ? 

No mutta sinä tuet sitä, jos maksat veroja ja käyt töissä.

Olet näiden Wall Streetin orjakauppiaiden orja niin kauan, kuin sinulla on velkaa näiden samojen roistojen omistamille pankeille.

Joten huomaatteko mistä nyt puhun ? 

Mutta jos syyllisiä tässä haetaan, niin syypäitä tähän ihmisorjuuteen olemme me ihmiset itse, jotka jo peruskoulussa aivopestiin tähän sairaaseen juoksukilpailuun oravanpyörässä, jonka tehtävänä oli vain pitää sinut siinä valveunessa, ettei vaan syntyisi se kapina, jolla viimein riittävän moni ihminen yhdistäisi viimein ne viisaat päänsä yhteen ja syöksisi nämä roistot pois vallasta.

Sitten ymmärrätte senkin, että se ainoa sota jota tässä koko ajan käydään on näiden maailman rikkaimpien elitistisukujen sota tätä alempaa ihmisluokkaa kohtaan, joita he tälläkin hetkellä rokottavat kuoliaiksi näillä myrkkypiikeillään.

Nyt nämä myrkkypiikit vaihtuivat lintuinfluenssarokotuksiin.

Merkit näistäkin koronarokotusten myrkkypiikeistä on nähtävillä, mutta siihen tarvitsee mielen olla avoin, koska muuten jos pelko saastuttaa mielen, niin ei näitä asioita voi ennen vielä nähdä.

Että jos tämäkin Espoolainen mies kuoli muutama vuosi sitten noin kuukausi koronarokotteen ottamisen jälkeen, niin hän ei kuollut koronaan, vaan hän kuoli tuohon koronarokotteen sisältämiin myrkkyihin.

Sitten nämä neljä rakastettua tv-juontajaa jokainen kuolivat äkillisesti ja kaikki työikäisiä ihmisiä.

Työikäisiä ihmisiä on sen 2020 vuoden jälkeen alkanut kuolemaan äkillisesti, mutta mediassa ei saa asiaa nostaa vieläkään pöydälle, koska muuten selviäisi se, että kyse olikin maailmanlaajuisesta kansanmurhasta rokotteilla.


Nämä Illuminatin liikemiehet jotka eivät halunneet kertoa keitä olivat pystyttivät silloin vuonna 1980 sen Guidestonesin kivimonumentin, jonka kylkeen he kaiversivat tämän tekstin "MAAILMAN VÄLILUKU ON PIDETTÄVÄ 500 MILJOONASSA JA SE ON PIDETTÄVÄ TASAPAINOSSA LUONNON KANSSA".


Sitten vuonna 2022 ilmeisesti paska lensi jo niin pahasti tuulettimeen, että nämä monumentit piti käydä räjäyttämässä hajalle, koska muuten olisi jo liikaa ihmisiä päässyt lukemaan tästä salaisen maailmaneliitin väestönharvennusohjelmasta, jonka tarkoituksena on harventaa maailmanväestö aina sinne 500 miljoonaan.

Joten tämä on se syy miksi he nyt luovat näitä feikkipandemioita, jotka ovat pelkästään psykologisen sodankäynnin keinoilla luotuja, koska mitään koronavirusta ei levinnyt kuin vain siihen uskovan päässä. Mutta niiden tarkoituksena oli saada juuri nämäkin terveen immuniteetin omaavat ihmiset sinne myrkkypiikeille rokottamaan itsensä tätä kuvitteellista tartuntatauti koronaa vastaan.

Sitten nämä hölmöt ja hyödylliset idiootit jonottivat sinne terveyskeskuksiin ja alkoivat näiden rokotuskertojen jälkeen sairastelemaan ja nyt syntyi jo uusi TURBOSYÖPÄ epidemia.

Nämä maailman väestönharvennustalkoot täytyy kuitenkin poliitikkojen ja median suusta esittää jollain neutraalimmalla tavalla, niin siihen keksitteen sitten se kansankielinen ja salonkikelpoinen nimi ILMASTONMUUTOS, josta tämä eliitin tiedemies ja väestönharvennuksen kannattaja Dennis Meadows on puhunut julkisesti.

Hän on kyllä melkoinen huru-ukko, kun ihan Rooman Klubin miehenä puhui muutama vuosi sitten ihan julkisesti sen, kuinka tämä planeettamme voi elättää vain noin miljardi ihmistä tai 2 miljardia ihmistä riippuen siitä, että minkälaista vapautta ja materiaalisia kustannuksia haluat.

Hän puhui siitä kuinka nämä elitistit itse haluavat säilyttää itse korkean elintason, mutta samalla taas ei voida mahdollistaa juuri sitä yhteiskuntaa, jossa sille roska-auton kuljettajalle maksettaisiinkin se 36 000 euron kuukausipalkka.

Kun silloin aina se työväen orjaluokka saa vain hyvin pienet leivänmuruset, ja nämä ylhäistön roistot loisivat jetset-elämäänsä.

Mutta nyt maailmassa on käynnissä tämän koko kapitalistisen teollistumisen aikakauden loppuvuodet, joka tulee päättymään tämän nykyisen talousjärjestelmän totaaliseen tuhoona, joka tapahtuu pankkien kaatumisina.

Ukrainan sota oli seurausta siitä, koska pelkästään silloin 2014 vuonna Kiovasta käytiin hakemassa kultavarannot USA:n keskuspankkiin.

Se oli USA:n keskuspankin Ukrainan hallitukselle myöntämä sisällisssotalaina, jonka vakuudet otettiin Kiovan keskuspankista noiden kultaharkkojen muodossa.

Nythän tämä on mielenkiintoinen kuvio, kun EU on kieltäytynyt lainaamassa 50 miljardin dollarin lainan Kiovaan.

Taitaa Zelenskyn pojalla olla rahat loppu, kun ne on jo sodittu Venäjän kanssa sinne lainatuilla aseilla, joka on saanut jo Kiovan keskuspankin holvit tyhjiksi.

Mutta nyt kuitenkin EU:n komission pääjohtaja Ursula von Leyen lohdutti Zelenskyä ja lupasi, että tämä 50 miljardin laina järjestetään sinne kyllä loppuvuodeksi.

Mutta raha ei tässä ole se ongelma, vaan se asia että se pankkilaina oli se sitten tuo Ukrainaan haluttu 50 miljardin dollarin laina. Että mitä sillä rahalla siellä sen jälkeen tehdään, kun se päätyy valtionvelkakirjoina sinne Kiovan keskuspankin holviin ? 

Että myöntääkö Kiovan keskuspankki jollekin Igorille uuteen Ladaan lainan, jos Igor on joutunut työttömäksi sotainvaliidiksi ? 

Ei myönnä, joten tässä on jo heti ensimmäinen menetetty pankkiasiakas, kun sen Igorin täytyy olla sen verran työkuntoinen, että hän kykenee olemaan palkkaorjana ja palkkaorjan omistaa aina pankki, vaikka työnantaja omistaa hänet työntekijänä.

Mutta taas huumekaupassa Ukrainan valtiolla on kuten muillakin mailla on aina omat hovihankkijat ja kokaiini tulee Ukrainaankin ulkomailta sotilaslentokoneiden mukana.

Ukrainan armeijan sotilaat vetävät huumeita kaiken aikaa taistellessaan sekä Venäjän armeijankin sotilaat.


USA:n hallitus kävi jo 80-luvulla salaista asekauppaa Iran Contra sissien kanssa Nicaraguassa ja se oli samalla CIA:lle kokaiinikaupan salainen keskus.


Ruotsin Pääministeri Olof Palme murhattiin sen takia, koska eräs Ruotsin suurimpia asekauppiassukuja salakuljetti myös aseitaan Iran Contra sisseille ja näihin salakuljetuksiin osallistui myös Etelä-Afrikka.


Tämä on se syy miksi tuohon Palmen salamurhaoperaatioon osallistui se yksi Etelä-Afrikan apartheid-hallinnon silloinen turvallisuuspalvelun upseeri Eugende de Kock, jonka palkan tuosta operaatiosta maksoi eräs hyvin tunnettu läntinen tiedustelupalvelu.

Ruotsin tiedotusvälineet noteerasivat asian jo vuonna 2015, kuinka Kockin näköinen mies poistui Arlandan lentokentältä Palmen murhan aikoihin.

Mutta tosiaan Palme oli tuolloin vuonna 1985 jo nousemassa YK:n johtoon ja hän oli jo onnistunut puuttumaan näihin salaisiin Iran Congtra sisseille myytyihin asekauppoihin, kun laittoi jo muutaman salakuljetuslastin jäihin ja se suututti tämän Ruotsin silloisen suurimman asekauppayhtiö Boforsin pääomistajat.

Sen jälkeen Palmesta päätettiin päästä eroon ja värvättiin hänen salamurhansa CIA:lta, joka sitten lopulta tuolloin 28. helmikuuta 1986 hoiti homman pois.

Mutta Ruotsin media puhuu edelleen vain siitä, että "kuka oli palmen murhaaja", mutta siitä ei puhuta, että "ketkä tilasivat Palmen murhan".

Sillä jos tämä jälkimmäinen "ketkä tilasivat Palmen murhan" lause tulisi Ruotsin mediaan, niin sen jälkeen ruotsalaisetkin oppisivat kyseenalaistamaan tuon koko Olof Palmen murhasadun, joka ei olisi enää se tuttu SE OLI YKSINÄINEN SUSI, JOKA VIHASI PALMEA jne. 

Mutta juuri näin nämä mediat manipuloivat uutisten sisältöä ja syöttävät sinne jatkuvasti tuota poliisien sekä viranomaisten sinne määräämää propagandaa.