http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Pankki ja rahajärjestelmä on perustunut merilakeihin, jolla ihmiset on orjuutettu rahalla

Jos et tätä vielä tiennyt, että kuinka koko tämän maailman nykyinen rahajärjestelmä on perustunut huijaukselle, koska kaikki pankkijärjestelmän liikkeelle laskema raha perustuu merilakiin.

Merilain mukaan jokainen yksittäinen ihminen on pelkkä sielu merellä, joten silloin he eivät ole vapaita. Mutta vasta siinä vaiheessa kun laiva tulee satamaan, niin vasta siinä vaiheessa laivassa olevat ovat mantereella.

Mutta rahajärjestelmä kun luotiin merilakeihin perustuen, niin tällä verukkeella britannian pankkijärjestelmän takava olevat rikollistahot loivat tämän merilakihuijauksen vielä vuonna 1666. Huom. 666 vielä siinä perässä eli ihmisen tai jopa pedon luku.

6 hiiliatomia, 6 neutronia ja 6 elektronia = 666 

Mutta tähän on myös ratkaisu.

Jokainen meistä ihmisistä voi tiedostaa olevansa mieleltään vapaa ihmisyksilö, jonka jälkeen koko todellisuutesi käyttöoikeus päätyy lopulta omalle korkeimmalle itsellesi. Näin siis voit käytännössä saada ne vähän kuin Windows käyttöjärjestelmän Admin oikeudet, eli järjestelmänvalvojan oikeudet omaan mieleesi käyttöösi, vaikkei tässä nyt mistään Windows käyttöjärjestelmästä puhuta, vaan nyt puhutaan ihan yksittäisen ihmisen tietoisuudesta.

Kun nämä maailman pankkijärjestelmän takana olevat elitistit tietävät täysin nämä asiat ja ovat onnistuneet luomaan tämän koko rahajärjestelmän juuri näillä edellämainituilla opeillaan, jotta ihmiset vaivutettiin tuohon syvään valveuneen, jonka seurauksena heidät aivopestiin koulujärjestelmässä kilpailemaan ensin koulunumeroista ja sen jälkeen kilpailemaan työpaikoista. Eli ideana oli luoda täydellinen orja.

Mutta kuten huomaamme, niin tästä rahan ja uran sekä maineen perässä juoksukilpailusta putoaa yhä enemmän ihmisiä pois ja koska tämä nykyinen pankkijärjestelmä on jo kohta siinä pisteessä, että tapahtuu se lopullinen romahdus ja koko FIAT-rahajärjestelmään perustunut ponzi-huijaus romahtaa perustuksiltaan alas kuin hajonnut korttitalo.

Eli näin heiveröisellä pohjalla tämä talousjärjestelmä ja pankkijärjestelmä tällä hetkellä on, joten nyt varmaan alatte ymmärtää sitä, että miksi mm. sitä Ukrainan sotaa yritetään pitää proxy sotana käynnissä mm. EU:n taholta.

Siihen sotaan rahan syytäminen on sitä, kun USA:n pankkiveijarit yrittävät epätoivoisesti pitää USA:n talouden pystyssä, joka ei enää onnistu ilman sotien rahoittamista.

Trump taas on tähän Ukrainan sotaan suora uhka, koska jos hänestä tulee USA:n tuleva Presidentti, niin silloin Ukrainan sota todennäköisesti keskeytyy aina neljäksi vuodeksi ja tästä syystä Saksassa pidettiin äskettäin YK:n turvallisuusneuvoston kokous, jossa päätettiin, että jos Trump valitaan uudelleen USA:n Presidentiksi, niin silloin nämä globalistit perustavat oman kriisiryhmän.

Del Spiegel sai käsiinsä äskettäin Saksassa salaisen asiakirjan, jossa puhuttiin Saksan salaisesta suunnitelmasta luoda 800 000 sotilaan armeija, jotta hyökkäysoperaatiot päästäisiin aloittamaan Moskovaan päin NATO:n avustuksella, joka sallisi Suomen NATO-isäntämaasopimuksen tavoin NATO:n sotajoukkojen käyttää kaikkia EU-maiden satamia, junaraiteita, lentokenttiä sotatarkoituksiin Venäjää vastaan.

Natsiarmeija alkaa siis aktivoitumaan sitten II-maailmansodan ja jälleen Saksa ei voi sotia Venäjää vastaan yksin, vaan Saksan on vedettävä siihen koko Eurooppa mukaan, kuten kävi myös II-maailmansodassakin.