http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Tämä todistaa sen, että CIA ja USA:n salainen palvelu (Secret Service) oli mukana Trumpin salamurhayrityksessä

 


CIA ja USA:n salainen palvelu olivat mukana Donald Trumpin salamurhayrityksessä, koska silminnäkijä huomasi kuinka jo 3 minuuttia aiemmin, vaikka tämä asemies oltiin nähty rakennuksen katolla kiväärinsä kanssa, niin hänet ammuttiin vasta sen jälkeen, kun hän oli avannut tulen Trumppia kohti.

Salaisen palvelun miehet siis tiesivät, että hän aikoo ensin toteuttaa Mk-Ultratun tehtävänsä ja vasta sen jälkeen, kun tämä Trumpin salamurhayritys tapahtui, niin vasta sen jälkeen salaisen palvelun miehille, eli näille toisella katolla olleille tarkka-ampujille lähetettiin se epäillyn ampujan tappokäsky, jonka jälkeen he ampuivat tämän Trumpin ampujan hengiltä.


Nyt sitten lehdissä on juttuja jo siitä, kuinka tämä epäilty on taas se yksinäinen hullu, joka vihasi Trumppia ja joka liittyi jo lukioaikana ampumakerhoon jne.

Mutta siitä ei kerrota sanallakaan, että minkälaiset pahat traumat tällä Thomas Matthew Crooksilla oli takanaan, kun tappajaksi asti vaaditaan jo melkoisen riittävän suuri trauma siihen alle. 


Donald Trumpilla on nyt melkoinen ase näissä USA:n vuoden 2024 presidentinvaaleissa, joissa nyt Joe Biden näyttää jo aika huonolta vastaehdokkaalta, kun itse jumalakin on suojellut Trumppia näin näkyvästi ja tämä mainehaitta osui täysin Deep Staten puolelle.


Trump joutui siis kohtaamaan aivan oikeat demoniset voimat ja tämä pahamaineinen maailmaneliitti kun koostuu satanisteista, niin heitä juuri riivaavat nämä demoniset voimat.


Kohtahan on taas se aika, jolloin nämä kyseiset roistot kokoontuvat jälleen Kalifornian metsässä tarkoin vartijoidussa parin viikon herrasmiesklubissaan Bohemian Grovessa, jonka lopuksi taas järjestävät tuon Cremation of Care rituaalin, jossa poltetaan elävältä pikkulapsi, joka uhrataan Molokille.


Vuonna 1984 tämä kuvassa näkyvä 10 vuotias pikkupoika Kevin Collins (kuvassa) siepattiin keskellä päivää San Franciscossa 24. tammikuuta. Häntä pidettiin sen jälkeen tuntemattomassa paikassa vankina, kunnes lopulta heinäkuun puolessa välissä hän joutui silloisen Bohemian Grovessa järjestetyn Cremation of Care rituaalin uhriksi.


On silti uskomatonta, että kuinka tämä yksi mies Peter Chernoff, joka oli mukana silloin kidnappaamassa tätä poikaa, niin kertoo tässä Youtubessa löytyvällä videolla ihan tyynen rauhallisesti, kuinka hän oli kidnappaamassa poikaa ja näki myös kuinka hänet poltettiin elävältä tuosa Cremation of Care rituaalissa, missä hänet uhrattiin okkultistiselle jumalalle Molokille.

Tuokin kyseinen paskiainen ei tunne tuosta minkäänlaista syyllisyyttä, kun näillä satanisteilla on omatunto ihan kirjaimellisesti pakastettu kokonaan pois. 

Infowars kanavan perustaja Alex Jones onnistui vuonna 2000 livahtamaan sinne ihan rahalla maksamalla, kun hän uskotteli olevansa silloin varakas Teksasilainen öljymiljonääri. 


Hän onnistui silloin videokuvaamaan tuon lapsiuhri rituaalin videokamerallaan. Sitten tuosta muutama vuosi myöhemmin Jones kävi haastattelemassa julkisesti tuohon rituaaliin osallistunutta USA:n kongressiedustaja David Gergeniä.

Gergen luuli ensin, että haastattelu oli rento ja asiallinen, kunnes lopulta Jones kysyi, että "no mitä pidit Cremation of Care rituaalista, jossa uhrattiin lapsi". 

Sen jälkeen Gergen suuttui ja suivaantui Alex Jonesille ja totesi sen jälkeen tylysti, että "Se ei ole vittu sinun asiasi".

Tarvitsee vain mennä Wikipediaan ja lyödä sinne haku, että mitäs se Moolok olikaan ?

MoolokMolokMoloch tai Moolek] (hepr. מֹלֶךְ‎, Moolek ja מַלְכָּם,‎ Malkam) oli nykyisen Israelin alueella Vanhan Testamentin aikana palvottu foinikialainen ja ammonialaisten jumala. Molokilla kuvataan useimmiten olevan oinaan pää ja ihmisen ruumis, mutta sen ulkonäöstä ei ole varmuutta. Foinikialaisten sanotaan uhranneen lapsia polttouhreina Moolokille.

Mutta sitä siellä ei kerrota, että kuinka nämä USA:n hallinnossakin istuvat sairaat paskiaiset harrastavat tällaista lasten polttouhritouhua vielä edelleen.


Yksi Bohemian Groven veteraaneja on Michael Aquino, joka on tässä vasemmalla.

Hän on jo eläkkeellä oleva entinen USA:n armeijan PSYOP osaston johtaja. 

Hän toimi USA:ssa aikanaan tässä edesmenneen Anton Laveyn perustamassa Saatanan kirkossa ja oli myös okkultistisenTemple of Set järjestön perustaja.

Aquino joutui reilut parikymmentä vuotta sitten kuulusteltavaksi, kun häntä epäiltiin osalliseksi erästä laajaa pedofiilirinkiä, mutta tapauksen syyttäjä Rudy Giuliani päästi miehen menemään.


Kuitenkin aina se pahuus mitä nämä sedät harrastaa jää suoraan nähtäväksi heidän kasvoilleen, jonka voi hyvin nähdä tästäkin nuoremmasta valokuvasta, joka on otettu tästä kyseisestä Aquinosta.


Muutama vuosi sitten eräs Hollantilainen ex pankkiiri Ronald Bernard tuli viimein lapsiuhraamisen kaapistaan ulos, kun kertoi joutuneensa lopulta osallistumaan lapsiuhri rituaaliin, jossa hänelle ojennettiin veitsi ja hänen olisi pitänyt puukottaa lapsi tuossa rituaalissa, mutta hän ei pystynyt siihen.

Näin sairaita nämä pankkiireiden satanistiringit tuolla noissa piireissä ovat ja nämä paskiaiset vielä tekevät näitä lapsiuhri rituaaleja, koska he uskovat saavansa sillä itselleen voimaa.

Kun nämä paskiaiset todellakin ovat vannoneet valansa itse Saatanan kanssa, niin pimeyden henkivalloissa se energia todellakin kulkee toiseen suuntaan. Eli siellä nämä roistot eivät enää harrasta mitään positiivisia ajatuksia tai tekoja, vaan siellä kehitytään enää vain negatiiviseen suuntaan ja tästä syystä siellä juuri näitä lapsiuhri rituaaleja harrastetaan, joissa näitä eliitin kidnapaamia lapsia uhrataan milloin Saatanalle ja milloin Moolokille, kuten tuolla Bohemian Grovessa.

Ja näihin sairaisiin ihmisiin vielä menee demoneita sisälle näiden rituaalien aikana, mikä myös selittää sen, että miten noin sairaat ihmiset kykenevät edes osallistumaan moisiin lapsiuhri rituaaleihin.


Myös vapaamuurarit palvovat saatanaa, jossa tämä okkultistisen toiminnan salaisuus tulee ilmi vasta 32-asteen jälkeen, jolloin siellä on määrä tehdä vala tämän aikanaan langenneen henkiolento Luciferin kanssa.

Tämän he sitten ottavat palvonnan kohteekseen ja nämä kaikki 33-asteen vapaamuurarit luulevat, että Lucifer on ainoa jumala mitä tällä planeetalla on, vaikka he eivät tajua sitä, että kyseessä on pimeyden henkivalloista vaikuttava langennut entinen luojaolento.

Kun Lucifer ei kykene enää toimimaan aidon luoja lähteen kautta, koska häneltä vietiin pois se luojana toimimisen oikeus, koska hän lankesi ylpeyteen.

Vapaamuurarit ja nämä Illuminaatit varsinkin näyttävät langenneen siihen ylpeyteensä, kun he ovat korruptoineet koko toimintansa aina kaikkia yhteiskunnan osa-alueita myöten, koska vapaamuurarit ovat käytännössä mädännyttäneet kaikki yhteiskunnan osa-alueet, koska mm. yrittäjien keskuudessa vapaamuurarit saavat aina halvimmat diilit sekä halvimmat tontit, halvimmat kilpailutukset, halvimmat kiinteistöt jne. 

Mutta silloin kun tällaista toimintaa harrastetaan satanismin nimissä, niin ei enää voisi käyttää mitään termiä HYVÄ VELI, vaan enemmänkin PAHA VELI, koska okkultismin harrastaminen ei ole hyvyyttä, vaan se on suora pahuutta.

Mutta syy tähän näiden Illuminaatien äärimmäiseen korruptoituneisuuteen johtuu siitä, kun nämä salaseurat ovat jo tähän päivään mennessä onnistuneet haalimaan noin yli 95 prosenttia tämän koko planeetan varallisuudesta ja nämä elävät miljardööreinä kuin siat vatukossa ja haluavat sitten antaa enää ne pienet muruset meille muille.


Ja sitten nämä kyseiset satanistiset yli-ihmiset pistävät nämä jotkut tiedemiehensä kuten Dennis Meadowsin jaarittelemaan, että kuinka maailmassa on tilaa vain ehkä miljardille tai ehkä vain kahdelle miljardille ihmiselle.

Tässä on vaan kohta sellainen homma, että kun nämä tämän planeetan värähtelytaajuudet nousevat vielä enemmän pintaan, niin lopulta näiltä yli-pastoreilta tippuu jo maskit naamalta ja se pahuus rävähtää kaikkien silmille. Eivätkä nämä Illuminaatien yli-ihmiset pääse enää sen jälkeen minnekään piiloon, kun selviää nämä heidän vuosituhansia kestäneet vehkeilynsä siitä, kun ovat leikkineet jumalaa muun ihmiskunnan kustannuksella.

Syynä siihen on ollut puhtaasti vain heidän suunnaton ahneus, pelko ja ylpeys sekä tuo äärimmäisen sairaalloinen ja kiero tarve hallita ihmisiä ja kohdella heitä joko ei tuottavina tai tuottavina orjina.

Nythän nämä kyseiset satanistit suorittavat jo sitä maailman väestönharvennusta noilla rokotteillaan ja yrittävät jälleen pelotella meitä jälleen keksityillä valepandemioilla, mutta mitään oikeaa virusta he eivät uskalla laittaa leviämään, koska siihen sisältyisi muuten se aito riski, että nämä satanisti yli-ihmiset saattaisivat siinä myös itsekin kuolla. Joten sellaista riskiä he eivät ole valmiita ottamaan, joten siksi tämä väestönharvennus tehdään edelleen rokotteilla.

Rokotteet kuten koronarokote kehitettiin vain ja ainoastaan tuhoamaan immuniteetti, mutta samalla sitten terveysviranomaiset ja tiedotusvälineet laitettiin valehtelemaan näille ihmisille, että kuinka koronavirus on se uhka, jota vastaan tuo rokote otettiin.


Näillä elitisteillä on se tavoite saada vähennettyä maailmanväestö lopulta 500 miljoonaan.

Tämä heidän väestönharvennussuunnitelma myös kaiverrettiin siihen Georgiaan vuonna 1980 rakennettuun Guidestonesin kivipaasiin, joka räjäytettiin kaksi vuotta sitten hajalle.


Ilmeisesti tämä maailmanlaajuinen kansanmurha rokotteilla olisi muuten uhannut paljastua, jota nyt tämä eliitti tekee näillä rokotteillaan.

Mutta onneksi yhä suurempi määrä ihmisiä on jo heräämässä, koska tässä on jo käynnissä seuraava heräämisen aalto.