http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 8. heinäkuuta 2024

Mannerlaatat käyttäytyvät nyt todella oudosti


Teksti: Teemu Vehkala

En ole mikään virallinen seismologi, mutta olen jo vuosikymmeniä ollut todella kiinnostunut seismologiasta.

Ylhäällä on kuva tämän vuoden keväänä 3. maaliskuuta 2024  tapahtuneesta maanjäristyksestä Taiwanissa, minkälaista tuhoa se siellä aiheutti.

Maanjäristys tapahtui paikallista aikaa 3.4.2024 aamulla klo 07:58:11 oli voimakas 7,4 magnitudin maanjäristys ja sen myötä saaren kallioperä liikkui sen saaren itärannikon suurimman kaupungin Hualienin alapuolella noin 65 x 30 kilometrin laajuisella alueella. 

Tästä seurasi myös voimakas jälkijäristys klo 08:11:25 paikallista aikaa ja oli voimakkuudeltaan 6,4 magnitudia.

Tämä on seismologian kannalta aika mielenkiintoista, sillä edellinen voimakkaampi maanjäristys tapahtui Taiwanissa aina 25 vuotta sitten 21.9.1999 Joten tämä ketoo nyt suoraan sen, että Taiwanin ja Japanin lähellä olevat mannerlaatat käyttäytyvät nyt oudosti ja kohta voi olla tulossa vieläkin lähemmäs 8-9 magnitudin maanjäristys, jonka jälki olisikin jo sitten paljon tuhoisempaa. 


Myös Japanissa tapahtui voimakas Iwaten ja Amorin prefektuurissa maanjäristys 3 vuorokautta tuosta Taiwanin maanjäristystä aikaisemmin ja sen voimakkuus oli 7,6 magnitudia.

Tässä ylhäällä näkyy maaplaneettamme mannerlaatat punaisella ja noi keltaiset ja punaiset pallukat ovat taas näitä viimeisten vuorokausien aikana havaittuja maanjäristyksiä, joita on havaittu viimeksi Pāhalassa, Hawajilla ja maanjäristyksen lukemat olivat 3.3 magniudia.

Tässä näkyy nyt, kuinka viimeisten vuorokausien aikana tämä Indo-Australian laatta on järissyt mannerlaattojensa kohdilla.

Siitä ei taas tiedemiehet oikein ole halukkaita vieläkään puhumaan, että mikä on se voima, joka näitä mannerlaattoja oikein liikuttaa ja minne suuntaan ?


Otetaan nyt thän vaikkapa Japani, niin siinä maassa on aivan järjetön työmoraali ja työkulttuuri, kun kyseisen maan ihmiset raatavat työelämässä niin pitkään, että osa työllä itsensä uuvuttaneista duunareista väsyy aina metroasemille näin, kuten kuvasta näkyy.

Mitä taas tällainen jopa 80-tuntinen työviikko pahimmillaan Japanissa saa aikaan, kun silloin pahimmillaan joku aina kuolee työn tekoon, kun siellä on ihan todettu julkisesti ne 80-tuntiset työviikot tappaviksi.


Samalla kun se Japanin pääkaupunki Tokio on selvästi kopioitu osittain New Yorkin Manhattanista ja siellä liikkuu päivittäin yhteensä noin 28,25 miljoonaa ihmistä päivittäin Tokion julkisessa liikenteessä, niin ihan sen Tokion modernin keskustan alla on kuitenkin edelleen planeettamme luonto. Mutta ainoana erona, että se New Yorkin Manhanttanimainen keskusta on runnottu sen asfalttiplantaasin päälle.

Mutta ei tässä vielä kaikki... Kun siihen päälle ne Japanissa asuvat ihmiset on jo lapsesta asti koulutettu kovalla kurilla ja Japanissa on edelleen äärimmäisen voimakkaat ja uniikit tavat mm. lasten kasvatuksessa.

Tässä on selkeä ero tähän länsimaalaiseen lasten kasvatukseen, jossa länsimaalaiset vanhemmat aloittavat kohtelemaan lapsiaan sillä koirakoulumaisella "EI MENE SINNE, ÄLÄ KOSKE, EI OTA, PYSY POISSA SIELTÄ" jne. Tällainen taas ohjelmoi länsimaalaiseen lapseen jo sen lähes postraumaattisen stressin, kuinka häntä jatkuvasti joku kontrollifriikki tarkkailee ja määräilee sekä käskee ja komentaa.

Mutta taas Japanissa lasten äidit taas opettavat lapsilleen jatkuvasti kuinka mm. teot vaikuttavat toisten tunteisiin, tai jopa eläinten tunteisiin, eli siis lemmikkieläinten.

Näin siellä opetetaan tämä muiden ihmisten palvelu, joka taas täällä länsimaissa on aika lapsen kengissä, kun täällä opetetaan lapsi tuijottamaan omaa napaansa komentelemalla.

Mutta se missä Japanissa ja Taiwanissa kansalla on oma karma, ja se myös Japanissa sekä Taiwanissa liittyy kummassakin tapauksessa materialistisen maailman ja työelämän työnarkomaniaan ja Japanissa tämä tapahtuu egon kautta, ettei siellä vieläkään valtion johtajat suostu hellittämään sitä, että ei ole välttämättä pakko pistää koko kansaa juoksemaan 80-tuntia viikossa töissä, kun ei se maa menisi konkurssiin, vaikka työviikot olisivat lyhyempiä. Mutta kapitalistisen voitontavoittelun ja Japanilaisen äärimmäisen kovan työmoraalin murtaminen on äärimmäisen haastavaa.

Taiwanissa on myös sen maan kansalaisilla äärimmäisen kova työmoraali myös ja työviikkoja painetaan sielläkin Japanin tavoin niska limassa.

Mutta tämän kansallisen työnarkomanian negatiivisen energian vaikutus heijastuu taas siihen Äiti Maahan ja se kärsii hyvin paljon siitä, jos tällaisen maan ihmiset on laitettu juoksemaan näihin teollisiin oravanpyöriin ja heistä kanavoidaan kapitalistisella voitontavoittelulla kaikki mehut irti ja mitä enemmän syntyy loppuunpalaneita ihmisiä, niin sitä enemmän nämä pimeyden henkivallat saavat energiaansa ja sellainen saa sitten tähän maaperään ja tektonisiin mannerlaattoihin vipinää.

Tämä on se salaisuus, jota ei juuri yksikään seismologi uskalla kertoa, koska he menettäisivät sen seurauksena lähes kaikki tulevat tutkimusapurahansa, joten mielummin he ovat silloin hiljaa näistä asioista.

Luonto on itsessään jo sellainen voima, joka kyllä puhdistaa turkkinsa kuin koira, jonka ovat likaiset kirput vallanneet.

Kun siellä Raamatun ja kristinuskon Eedenin Puutarhassa oli vielä asiat niin hyvin, ettei siellä kenenkään ihmisen vielä tarvinnut kouluttaa itseään maisteriksi ja alkaa etsimään Eedenistä akateemisen uran työpaikkoja.

Tai no jos nyt käyttäisimme luovaa mielikuvitustamme, niin voisihan jossain Eedenin puutarhassa toki olla vaikka omenapuun kasvatusmaisteri, jos sellaiseen pitäisi vielä jokin luonnon keskelle perustettu yliopisto perustaa, mutta tällainen jo yksistään olisi aika hölmöläinen teko.

Mutta kaikki tämä maasta löytyvä kasvillisuus on aina siellä kasvanut, eikä mikään Nordean pankki tai Osuuspankki omista mitään yksittäistä ruohon kortta, vaikka niin väittäisi. Sillä jos tämä hulluus jonkun maan omistamisesta menisi vielä riittävän pitkälle, niin joskus hamassa tulevaisuudessahan nämä sijoituspankkiirit voisivat vielä väitää omistavansa auringonvalon ja laskuttavansa siitä sitten ihmisiltä, että kuinka joutuisivat vielä ostamaan oikeuden ottaa aurinkoa, mutta tavallaanhan tällainenkin on jo nykyään olemassa, jos joudut vaikka jossain yksityisellä rannalla vuokraamaan sen aurinkotuolin.

Mutta vielä itse asiaan, eli tosiaan nämä kaikki tämän planeettamme tuhoisatkin maanjäristykset on aina aiheutunut miltei jokainen kerta näistä luonnonmullistuksista, joiden syy ja seuraus on ollut aina jokin karmaattinen syyn ja seurauksen välinen ketju.

Eli jos jossain maassa painetaan niitä 80-tunnin työviikkoja ja ihmiset jopa kuolee sinne sorvin ääreen, kun kuolevat liiallisen työn seurauksena. Niin tällainen kun vielä tapahtuu Japanin kokoisessa 124 miljoonan ihmisen maassa, niin sen jälkeen sen negatiivisten energioiden vaikutus alkaa näkyä aina mannerlaatoissa.

Japaninkin historia ulottuu aina yli 30 000 vuotta sitten ajoittuneeseen paleoliittiseen kauteen, jolloin sinne tuli nykyisen Korean ja Koillis-Aasian alueilta metsästäjä-keräilijöitä.

Joten kun nämä sen ajan metsästäjä-keräilijät eivät vielä perustaneet mitään Tokion pörssiä ja seuranneet pörssikursseja ja omistaneet kokonaisia suuryhtiöitä työntekijöineen, niin vielä tuolloin paleoliittisellä kaudella myös mannerlaatat olivat nykyisen Japanin alueella varsin stabiilit, eli vakaat.

Mutta sitten kun tultiin tänne teollistumisen aikakaudelle, niin jo siinä vaiheessa sen entisen maaorjan orjamarkkinat muutettiin myös vähän enemmän moderniin muotoon, kun nämä nykyiset orjamarkkinat ovat nimeltään ne työmarkkinat.

Kun vielä silloin ennenvanhaan se maaorja myytiin orjamarkkinoilla torilla ja orjaisäntä huuti sen itselleen ja lupautui maksamaan sen jälkeen orjalle katon pään päälle sekä ruoan ja pienen palkan.

Kun taas nykyään tämä orja onkin työn orja ja hänet valmennetaan koulussa kilpailemaan ensin koulunumeroista ja sen jälkeen hänet ohjelmoidaan kilpailemaan opiskelupaikoista ja tämän jälkeen työpaikoista. 

Mutta niin kauan kuin tämän työntekijän, eli työn orjan omistaa se työnantaja, niin tämä palkkamalli tulee olemaan ihmiskauppaa ja vaikka tämä on mahdollistettu sillä kulttuurillisella aivopesulla, niin sen seuraukset näemme mm. henkisenä pahoinvointina ja loppuunpalamisina (BURN OUT) ja luonto antaa sitten kaiken tämän negatiivisen energian kollektiivisesti takaisin.

Koska ajatus on energiaa ja negatiivinen ajatus sekä sen vaikutus työelämään on planeetallemme hyvin tuhoisa, koska tämä planeetta tarvitsisi ennenkaikkea rakkautta ja sitä on työelämässä varsin vähän, koska sen arvot on rakennettu tämän työn orjuuden bensan, eli palkan perässä juoksuun ja sen motivaattori on taas velka ja sen maksujen lyhennykset.

Mutta niin kauan kuin me täällä edelleen kumarramme rahalle ja palkkatyölle, niin luonnomullistukset seuraavat perässä ja ei nämä päälle 9-10 magnitudin maanjäristykset enää ole mitään Serenan vesipuistokyytejä, jos se Tsunami sattuu sinne Japanin rannikolle, joka nähtiin jo viime vuosina mm. 2011 maaliskuussa ja tämän vuoden 2024 tammikuussa.

Kun nämä tuhoisat Tsunamit ovat siellä Japanissa olleet monille mm. talonsa menettäneille ihmisille siellä todella vaikeita tilanteita, kun se luonnomullistus on pakottanut useita ihmisiä tarkastelemaan viimein itseään, että kuinka ovat juosseet vuosikymmeniä työelämässä ja raataneet siellä jopa sen 80-tuntia viikossa, niin on se kova paikka, jos pankkilainalla hankittu talo uikin yhtäkkiä pois laatoistaan ja valuu Japanin mereen Tsunamiveden mukana.


Eikä tämä luonnonmullistusten aiheuttama isku pelkästään Japania koske, kun sitä se tekee maailmanlaajuisesti, tapahtui se ympäristökatastrofi tai Tsunami missä päin maailmaa tahansa.


Mutta kansalla on aina yhteinen kansankarma ja sen oppiläksy. Suomellahan se on kateus, joka on kansamme perisynti ja USA:lla se on tas tämä Amerikkalaisen unelman tavoittelu = Ahneus. Mutta USA:n Setä Samulilla (Eng. Uncle Sam) se vallan ja rahan ahneus on jo kasvanut niin suureksi, että se Setä Samuli haluaa syödä jo muidenkin valtioiden ihmisten pöydistä.


Suomen ex Presidentti Sauli Niinistö sanoi jo vuonna 2013, kuinka kolmas maailmansota käydään jo markkinatalouden asein. Siinä hän kyllä oli aika oikeassa, mutta se salaisuus on, että ei sitä taloussotaa käy kuin vain tämä maailman rikkaimpien Illuminati-mafiasukujen 13 rikkainta sukua, jotka haluavat säilyttää tämän saavutetun taloudellisen maailmanherruuden, kun omistavat edelleen nuo n. 150 maailman rikkainta monikansallista yhtiötä, joiden varallisuuden he ovat nerokkaalla ja kierolla tavalla yhtiöittäneet aina BlackRock ja Vanguard Group varainhallinta ja holding yhtiö toiminnallaan.

Mutta edelleen kaikki tämä orjuutus loppuisi, jos nämä Illuminaatit lopettaisivat ihmiskaupan.

Lopettaisivat lapsikaupan

Lopettaisivat asekaupan

Lopettaisivat palkkaorjien orjamarkkinat

Lakkauttaisivat ihmisiä velalla orjuuttavan pankkijärjestelmän

Rakentaisivat tilalle ei ihmisiä syrjivän talousjärjestelmän, jossa resursseja olisi kaikille. Sitten ei olisi enää mitään ahneita keskuskauppafirmoja, jotka nostaisivat hintoja joka vuosi ja käärisivät miljoonavoitot omistajiensa taskuihin.

Lakkautuisivat myös nämä ihmisiä orjuuttavat henkilöstövuokrausyritykset, kun vuokraisitko maaorjan, jos tuolla toimisi se maaorjan vuokrausfirma ? 

Ihmiskaupan tie on tulossa tiensä päähän ja tämän romahduttaa pankkijärjestelmän tuhoutuminen, jonka jälkeen alkaa sitten sen uuden yhteiskunnan rakennus.

Mutta huom. Sinä määrittelet itse itsesi, että oletko vapaa ihminen vai velalla orjuutettu palkkaorja ? Koska myös palkkaorjuuskin on pelkkä mielentila ja mielen tilaa voi säädellä, jos ymmärtää että mehän olemme ihmisenä itse luojia, eli osa jumalaa. 

Mutta nämä Illuminaatit salasivat nämä luonnolliset asiat meiltä ihmisiltä jo tuhansia vuosia sitten ja mm. uskonnot luotiin vain sen vuoksi, että ihmiset piti orjuuttaa jollain keinolla, jotta heistä saatiin helpommin työn orjia, niin tätä tarkoitusta varten kehitettiin nämä eri uskonnot. 

Kun sen sanoi jo Jeesus Nasaretilainen, että "vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee teidät vapaaksi".

YLE:n tai MTV3:n tv-uutiset lisäävät vain sitä tuskaa, ja ei vapauta juuri kenenkään tv-katsojan mieltä vapaaksi, koska nämä uutismediat ovat toimineet pelon energioilla, koska näillä nämä uutistoimistot pyrkivät pitämään tv:n katsojat tuossa matalavärähteisessä pelossa, joka on sellainen matala taajuus, jolla ihmisiä on paljon helpompi hallita ja pitää kurissa.

Kuitenkin avain sen oman todellisen itsensä löytämiseen löytyy sinun sisältäsi ja sydämestäsi.

Lähteet: ILTALEHTI


Seismologian-instituutti

YLE