http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Georgian johtavan puolueen kärkihahmoja CIA:n tappolistalla


Georgian pääministeri Irakli Kobakhidze kertoi äskettäin, että maata hallitsevan puolueen virkamiehistä on salamurhajuoni, jonka takana ovat samat tahot, jotka yrittivät vähän aikaa sitten tappaa Slovakina pääministeri Robert Ficon. CIA:lla on nyt tilauslistalla Georgian vallanvaihto.
Georgiaahan kosiskellaan EU:n jäseneksi ja nyt näemme sen, että jos siellä laitetaan tuota suunnitelmaa vastakarvaan, niin vastassa on aito pankkimafia, jolla on suorat Italian mafian toimintaperiaatteet, eli jos laitat heidän bisneksissään vastaan, niin laittavat silloin nämä valtionpäämiehet mafiansa tappolistalle.


Mistäs se Ukrainan sisällissotakin sai alkunsa, kun Ukrainan silloinen Presidentti Viktor Janukovits ei suostunut hyväksymään vuonna 2014 EU:n sinne tarjoamaa assosiaatiosopimusta, niin CIA järjesti sinne pienen tarkka-ampuma shown ja syytti siitä Janukovitsia sekä sai aikaiseksi verisen sisällissodan.
Tuolloinkin Ukrainan silloinen hallinto neuvotteli tämän saman mafian kanssa, joka nyt käy Georgian kanssa neuvotteluja Georgian EU-jäsenyydestä.

Se on aika mielenkiintoista, että tämä maailman kulissien takainen rosvokopla, joka on jo onnistunut ryöstämään haltuunsa koko maailman varallisuudesta jo sen yli 95 % toimii kuin rosvoliiga konsanaan, että kukaan ei saa heidän bisneksiään estää, tai muuten päätyy heidän tappolistalleen ja tämä toimintamalli ei ole kiinni rahasta, vaan siinä on kysymys perinteisen mafian kunniakoodista, jota nämä Illuminaatin mafiamiehet vaativat myös EU-maiden valtionjohtajiakin noudattamaan.



Koko Eurooppa pyritään ryöstämään tasapuolisesti ja siksi Georgia halutaan EU:n jäseneksi keinolla millä hyvänsä

Georgia on geopoliittisesti jo Ukrainan sekä Venäjän välissä, mutta Georgian rajanaapurimaita ovat Turkki ja Azerbaitsan. Joten Georgia olisi EU:lle äärimmäisen kova siivu geopoliittisesta näkökulmasta.

Tässähän on nyt EU-maissa käynnissä usean EU-jäsenvaltion köyhdyttäminen, joka muisuttaa hyvin paljon sitä samaa mitä tapahtui Neuvostoliitossa perestroikan aikaan 1985 vuodesta eteenpäin.

Massatyöttömyyshanke etenee EU-maissa salaisena talouden nollakasvuna ja vaikka poliitikot EU-maissa valehtelevat työskentelevänsä työttömyyden poistamiseksi, niin heillä ei ole pokkaa sanoa, että he haluavat samalla myös poistaa työttömät niin, että työttömät poistaisivat itsensä mm. juomalla tai narkkaamalla, sillä poliittinen eliitti nimittää heitä mm. kokouksissaan termeillä "valkoinen roskaväki" tai "hyödyttömät suursyömärit" ja juuri heille tämä nollakasvuhanke on käynnissä Euroopassa sekä myös Euroopan ulkopuolella.

Mutta jos kerta työpaikka on näille globalisteille näinkin tärkeä, että vain sillä luokitellaan ihmisarvo tuolle palkkaorjana olevalle lypsylehmälle, joka kuvastaa koko kapitalistisen sekä sosialistisen maailman pelin hengen, kun tämä EU on vielä piilokommunistinen järjestelmä, jos ette sitä ole vielä huomanneet. Tämä on talousjärjestelmänä ja yhteiskuntajärjestelmänä melkein vieläkin paskempi kuin mitä Neuvostoliitto oli.


Ketä nämä maailman kulissien takaiset mafiosot oikein ovat ?

Tästä maailman kulissien takaisesta rosvojoukosta voisi käyttää lukuisia nimityksiä kuten Illuminati, joka on tämä Saksan, Baijeissa vuonna 1776 perustettu salaseura, jonka perusti jesuiitta ja kirkko-oikeuden professori Adam Weishaupt.

Kuitenkin nämä Saatanan palvontaa harrastavat elitistit tuntevat toisensa ympäri maailman ja heitä yhdistää mm. Kabbala sekä vapaamuuraritoiminta.

Italiaan heidän tiensä vievät, koska siellä toimii muutamia kymmeniä Venetsian mustan aatelin sukuja, joiden toimivalta ulottuu aina Wall Streetille ja Lontoon pörssiin asti.

Näiden elitistien päämääränä on saada kontrolloitua maailman valtiojärjestelmä luomalla keinotekoisia konflikteja kuten vaikkapa tämä koronakriisi oli siitä täysi yksi esimerkki, joka oli myös eräänlainen pilottihanke totalitaristisen valtiojärjestelmän toteuttamiseksi, mutta huomattiinkin, että oli monia ihmisiä kuitenkin jotka eivät totelleet näitä sairaita korona tyranneja.

Tämä lähes suurin asia, jonka nämä kontrollifriikit haluaisivat koko maailmassa lakkauttaa on meidän itsemääräämisoikeus, jota he eivät sulata sitten millään, koska heidän mukaansa heillä on täysi oikeus olla vallassa ja tehdä se vielä salaisesti, koska nämä samaiset valtatahot ovat luoneet nykyisen kapitalistisen sekä sosialistisen valtiojärjestelmän.

He ovat myös luoneet nykyisen pankkijärjestelmän ja tämä luotiin jo 1000-luvun alkupuolella, kun kultaseppien toiminta alkoi kukoistamaan ja lopulta kultasepät alkoivat rikastumaan kummasti, kun heillä oli aina pääsy holviin ja saivat sieltä varastettua asiakkaidensa kultaomistukset ja myymään ne salaa eteenpäin. Mutta lopulta joskus 1500-luvulla britanniassa sitten lopulta luotiin tämä, että pelkkä paperinpala, jonne on printattu joku numero siitä todisteeksi, että paljonko joku on ottanut velkaa ja lupaa maksaa sen pankille takaisin korkojen kera.

Silti samaan aikaan tämä pankkijärjestelmä lopulta luotiin niinkin kieroksi peliksi, että jokainen tälle planeetalle syntynyt ihminen, joka saa sen sosiaaliturvatunnuksen, niin sillä nämä keskuspankit ja sijoituspankit alkoivat tekemään osakekauppaa näiden ihmisten sosiaaliturvatunnuksilla, jolloin lopulta huomaatte sen, että mikä näille pankkiireille lopulta on se kaikkein arvokkain bisnes ikimaailmassa ?

No palkkaorjuus ja sille sielunsa myynyt velkaannutettu ihminen.

Mutta orjuus kulki sykleissä, kun vielä 1800-luvulla se Afrikasta Yhdysvaltoihin esi-isiensä aikoina tuotu musta orja työskenteli puuvillapelloilla, niin tänään tämä orja työskentelee niissä toimistoissa ja voi olla myös valkoinen orja, eli palkkaorja. Mutta televisio sekä kulutusyhteiskunnan mainosteollisuus hypnotisoivat tämän palkkaorjan lopulta niin urheiluteollisuuden kanssa niin tehokkaasti, ettei tämä palkkaorja enää älynnyt kapinoida, kun hän pääsi töidensä jälkeen keskittymään omalle mukavuusalueelleen television edessä.


Näin luotiin tuo täydellinen orja ja globalisteille hyödyllinen idiootti, mutta niin kauan kun hän on työelämässä on hän eliitille hyödyllinen. Koska siinä vaiheessa kun hänestä tulee työtön, niin tämän jälkeen hän on globalisteille hyödytön suursyömäri.


TV-riippuvuus on ihan todellinen ilmiö ja senkin takan on aina trauma, kuten minkä muunkin tahansa riippuvuuden takana.

Mutta nykyinen yhteiskuntamme ei oikein halua tätä TV-riippuvuutta nostaa julkiseen keskusteluun, koska jokainen yksittäinen ihminen, joka tuon idioottien kapistuksen poistaa taloudestaan saattaa lopulta kyetä ajattelemaan omilla aivoillaan ja jos tällainen TV-riippuvainen perusihminen muistaa asioitaan noin 2-viikkoa kerrallaan, jonka jälkeen heidän pään sisäisen kovalevynsä tyhjenee ja luuppaa uudelleen... Tämä johtuu aivojen dopamiinitasojen ja serotoniinin välisestä suhdanteesta, koska TV-propaganda syöttää tajuntaan pelkoon perustuvia ärsykkeitä ja nämä taas saavat aivojen dopamiini sekä serotoniini reseptoreihin vajeen.


Sitten vielä yksi toinen asia, joka liittyy televisioihin on se, että kuten sanotaan miten television katsominen saa sen katsojilta usein ns. aivot narikkaan.

No tälle löytyy ihan tieteellinenkin näyttö, jos katsomme patenttia numerolla US6506148B2, joka siis on elektromagneettisten aaltojen pulssi yhdistettynä 1/2 hertsiin tai 2.4 Hz hertsitaajuuteen.

Tämä saa sitten aikaiseksi sen, että näiden lähettimien lähellä oleva ihminen saa nämä elektromagneettiset aallot, jotka taas ihmisten hermojärjestelmä ottaa vastaan ja saa näillä puolen hertsin ja 2.4 hertsin taajuuksilla aivonsa tuohon ameebamaiseen tilaan, jolloin kaikki itsenäiset ajatukset tuntuvat vaikeilta.

Mutta itseasiassa tässä on taas vastakkainenkin efekti, jos vaikka ihminen, joka ei ole television katsomisesta riippuvainen voi myös tulla allergiseksi televisiolle, jolloin hän ei enää koe mielenkiintoa sen sisällössä. Näihin eivät enää nämä puolen ja 2.4 Hz elektromagneettiset aallot vaikuta heidän aivoihinsa tuolla passivoivalla tasolla.

Tämä siis todistaa myös sen, että kuinka televisio käytännössä hypnotisoi ne katsojansa, jotka jäävät television katsomisesta riippuvaiseksi.