http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 16. heinäkuuta 2024

Klaus Schwabin neuvonantaja Yuval Noah Harrari: Jos Trump voittaa USA:n presidentinvaalit, niin hän lopettaa globalismin

Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) puheenjohtja Klaus Schwabin neuvonantaja Yuval Noah Harrari kertoi juuri, että jos Trump voittaa USA:n presidentinvaalit, niin hän lopettaa samalla globalismin maailmasta.

Aika kovia väitteitä toisaalta, mutta jos tätä asiaa ymmärtää vähän laajemmasta näkövinkkelistä, niin nämä keskuspankki organisaatiot valmistautuvat jo nyt uuden digitaalisen valuutan sisäänajoon, jonka on määrä ottaa pankkimaailmassa ohjat Suomessa jo 2026 kesällä.

Australiassa tätä ollaan jo otettu käyttöön ja siitä on jo siellä säädetty myös laki.


Mitä on globalismi

Globalisti on siis henkilö, joka uskoo, että talous- ja ulkomaanpolitiikka tulisi suunnitella kansainvälisesti eikä vain jonkun tietyn maan edun mukaisesti.

Tämä termi tuli yleisemmin käyttöön vuonna 2005, jolloin kanadalainen intellektuelli John Raulston Saul julkaisi teoksensa The Collapse of Globalism and the Reinvention of the World.

Trump taas julisti USA:n presidenttinä ollessaan vuonna 2019, että kuinka tulevaisuus ei kuulu globalisteille.


Globalisteja ovat tukeneet 70-luvulla näyttävästi John D. Rockefeller jr. (29.1.1874 - 11.5.1960) (kuvassa) ,joka lahjoitti elinaikanaan YK:lle tämän New Yorkissa sijaitsevan päämajansa tontin.


Myöhemmin John D. Rockefellerin poika David Rockefeller (12.5.1915 - 20.3.2017) (kuvassa keskellä) taas alkoi käyttämään itsestään ja suvustaan termiä, että he kuuluvat internationalisteihin.


Vuonna 1973 David Rockefeller perusti Trilateraalisen Komission, jonka agendat ajavat globalismia eteenpäin ympäri maailman.


Kuitenkin näitä Trilateraalisen Komission kaltaisia salaseuroja on sen vuoksi olemassa, koska nämä mustan aatelin äärimmäisen rikkaat rahasuvut Italiasta eivät halua tai edes ehdi osallistumaan ympäri maailman näihin poliittisiin vehkeilyihin, jotka käydään suljettujen ovien takana.

Joten sen vuoksi nämä keskustelut ja juonittelut käydään näissä erinäisissä hyvin salaisissa keskustelukerhoissa kuten Trilateraalinen Komissio,







Kolmensadan komitea (Committee of 300) Perustettu brittiläisten aristokraattien toimesta jo vuonna 1727.

Tästä Kolmensadan miehen komiteasta on Dr. John Coleman kirjoittanut loistavan kirjan nimeltä CONSPIRATORS HIERARCHY: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300


Majestic 12 (MJ-12) Tämä järjestö taas perustettiin vuonna 1947 silloisen USA:n Presidentti Harry S. Trumanin johdolla. Vuonna 1987 brittiläinen ufologi Timothy Good paljasti muutaman salaisen dokumentin 50-luvulta, josta kävi ilmi, että kyseinen MJ-12 järjestö perustettiin pääasiassa Roswellin ufo-onnettomuuden seurauksena, joka oli tämä edelleen kiistelty tapaus, jossa Nevadan autiomaahan putosi eräiden harmaiden humanoidirotuihin kuuluva alus heinäkuussa 1947.


Bilderberg-ryhmä on tämä vuonna 1954 perustettu salainen ryhmä, joka kokoontuu joka vuoden kesäkuussa ja sai nimensä Hollannissa sijaitsevasta Bilderberg hotellista.

Sen perusti vuonna puolalaissyntyinen Joseph Retinger, jolla oli vakoilutaustaa II-maailmansodassa Britannian SOE-organisaatiossa.

Sen jälkeen hän paneutui täyspäiväisesti kamppailuun yhtenäisen Euroopan puolesta ja CIA-rahoitti hänen toimintaansa.

Eli tiivistettynä tämä Euroopan unionin perustamisen vehkeily alkoi jo noina aikoina.

Suomessa Bilderberg sai laajemmin julkisuutta, kun sen kokous numero 42 pidettiin silloin Helsingin, Kalastajatorpalla ja suomalainen toimittaja kirjoitti asiasta.


Nokian ex pääjohtaja Jorma Ollila (kuvassa) kuuluu Bilderberg veteraaneihin ja on osallistunut jo 18 kokoukseen. Hän kuuluu myös Bilderberg-kerhon salaiseen ohjauskomiteaan.

Mutta edelleen miksi näitä klubeja täytyy edelleen järjestää julkisuudelta salassa ? 

Että kestäisikö sellainen avoin keskustelu päivänvaloa, jos nämä globalistit puhuisivat vaikka siitä kuinka ensi vuodeksi suunniteltaisiin talouden nollakasvuhanketta, jolla Suomen työttömyys lisääntyisi taas yli 70 000 ihmisellä ? 

Kun talouden nollakasvu on täysin tietoinen ja poliittinen hanke massatyöttömyyden aiheuttamiseksi, koska talous sakkaa. 


Pankkijärjestelmässä yhä useampi ihminen ei pysty maksamaan lainojaan takaisin ja tämä massatyöttömyyden pudotuspeli on vain sen länsimaalaisen ahneuksen seurausta, jossa nämä lukuisat Aasian hikipajaorjat laitetaan tekemään länsimaalaisten työt. 

Ja koska nämä globalistit ovat saavuttaneet jo tämän viimeisenkin vuosisadan aikana niin suuren omaisuuden, että se on hankittu heidän hallinnoimansa pankkijärjestelmän avulla.

Kun näillä roistoilla löytyy keskuspankeista se printteri jolla voivat itselleen printata mielin määrin rahaa, mutta koska raha on vain pelkkää arvotonta paperia oikeasti. Mutta siinä vaiheessa kun tuolle keskuspankin painamalle setelille määritellään se pankkilaina, niin tämän jälkeen tämä koko rahajärjestelmä on muutettu pyramidihuijaukseksi, jossa aina laskun maksaa se velan ottaja itse.

Tällä pelillä nämä salaseurojen rikkaat roistot pääsevät loisimaan näiden eteenkin lukuisten köyhien maiden työn orjien kustannuksella.


Valtion takana on miltei aina mafiatason organisatiot

Mutta tätä seuraavaa asiaa on hyvin vaikea selittää maallikolle, kuinka valtioiden takana on miltei aina mafiatason organisaatiot, koska siinä vaiheessa kun valtiolla on vaikka omia työntekijöitä ja veronmaksajia, niin tällöin yleensä näiden maiden rikkaimmat suvut, joiden liiketoiminta on kiinni valtion sisällä myöskin rikastuu eniten.


Amerikka on jo pitkään toiminut sillä tavalla, että se ajaa täysin yksittäisten osakkeiden omistajien intressejä maailmalla ja nämä Italiassa toimivat äärimmäisen varakkaat mustan aatelin (Ital. nobiltá nera) Illuminati suvut, jotka toimivat uskollisena paavi Pius IX:lle Italian kuningaskunnan 1800-luvun lopulla saivat lopulta rikkaan ylimystön aseman.

Näillä mafiasuvuilla on salainen valtahierarkia, joka ulottuu aina Vatikaanin kautta Yhdysvaltoihin asti ja koska tällaiset mafioosot eivät voi pistää kommandopipoja päähän ja lähteä ryöstelemään eri Euroopan tai lähi-idän pankkeja, niin sille ryöstöretkelle on siksi lähetettävä jokin toinen rosvojoukko ja sitä varten on jenkeissä olemassa tuo USA:n armeija ja nämä muutamat yksityisten palkka-armeijat.

Ja tämä USA:n sodanjulistus vaikkapa näille lähi-idän maille tapahtuu miltei aina saman kaavan kautta, jolloin Washington DC:stä sinne lähetetään joku diplomaatti, joka alkaa neuvottelemaan erinäisiä sopimuksia vaikkapa yksityisomisteisen keskuspankin perustamisesta ja jos sopimukseen ei päästä, niin tämä jo saa Illuminatin Italian mafiaorganisaation tekemään seuraavan siirron, joka on kyseisen maan johtajan eliminointi.

Mutta jos salamurhayritys jostain syystä ei onnistu, niin kolmas siirto on sitten tämän USA:n armeijan sodanjulistus kyseiseen maahan, tai sitten sisällissodan tai proxy-sodan järjestäminen.

Nämä ovat ne keinot, joilla globalisit saavat yleensä haluamansa.

Mutta näitä Illuminaatin pankkiireja voisi verrata vaikka pikkulapseen, jolla on 1000 miljardin dollarin omaisuus, mutta hän kinuaa itselleen tikkaria ja jos ei saa sitä, niin mielummin tilaa tikkarin kieltäjän murhan, kuin ostaisi itse sellaisen, johon hänellä on itse varaa.

Kysymyksessä kun on pelkästään tuo mafiamaailmalle kuuluisan kunniakoodin lojaaliteetti, jota he harrastavat. 


Kansainväliset huumesalakuljetusreitit näkyvät näissä kuvissa ja näitäkin bisneksiä pitävät käsissään nämä samat Illuminati suvut.

Aivan samat suvut omistavat myös lääketeollisuuden suurimmat yhtiöt.

Sitten USA väittää käyvänsä sotaa huumeita vastaan, vaikka Amerikkaan tulee huumeita maailmalta CIA:n toimesta enemmän kuin koskaan.

Mikä globalismissa on oikein vikana ? 

Globalisaatio on täysin vääränlainen bisnesmalli, koska siinä vain tällainen rikollista toimintaa harrastava pankki- ja huumekartelli harrastaa maailmanlaajuisesti ihmisten (mm. lapset) salakuljetusrinkejä, huumeiden salakujetusta, aseiden salakuljetusta.

Edistävät toiminnallaan maailmanlaajuisesti köyhyyttä ja huumerikollisuutta. 

Saavat aikaan ahneudellaan eteenkin köyhiin maihin yhä suurempaa nälänhätää ja kurjuutta.

Aiheuttavat täysin tietoisesti massatyöttömyyttä entisiin rikkaisiin teollisuusmaihin.

Vihreä siirtymä

Mutta sitten koska tämä länsimaalainen rosvoaminen EU-aikoina on jo aiheuttanut niin tuhottomasti köyhyyttä mm. Suomessa, että rahallisesti menetetyt tulonsiirrot näiden Illuminaati roistojen taskuun on jo n. n. 1600 miljardia puntaa

Se on euroissa 1904 miljardia euroa.

Että jos se nykyinen mediaanipalkka on se 3 315€/kk, johon työnantajan kustannukset ovat se 25 % siihen päälle, eli 
828,75 € + 3 315 EUR = 4143.75 EUR

Työnantajalle siis mediaanipalkan maksaminen tekee vuodessa 25 % tyel maksujen kanssa tuon 4143.75 EUR x 12 = 49 725 EUR vuodessa 

Tänne saisi luotua noilla 1904 miljardilla eurolla 38 290598 työpaikkaa vuodeksi, mutta kun otetaan huomio, että EU köyhdytys alkoi vuonna 1995, niin jaetaan se näillä tänne asti kertyneillä vuosilla aina vuoden 2024 loppuun asti, jolloin se on tuo 38 290598 (38,2 miljoonaa) / 29 = 1320365 (1,3 miljoonaa työpaikkaa). 

Sitten nämä valtion takana elävät globalisti-valtionryöstäjät keksivät tälle uudelle köyhyydelle trendikkään peitenimen, joka on VIHREÄ SIIRTYMÄ ja he vielä aivopesivät nämä nykyiset yliopistoon siirtyvät nuoret luulemaan, että se oli seurausta ilmaston saastumisesta.

Ei kyllä pidä paikkaansa, vaan tämä hintojen nousu oli seurausta tästä kulutusorjuudesta, pankkilainoista, valtion köyhtymisestä, ihmisten köyhtymisestä, massatyöttömyydestä, päihderiippuvuuden noususta, asuntovelkaisten ongelmista, alkoholiriippuvuuksista, sairauksista, yrittäjien konkursseista... Ja kaiken tämän takana olivat nämä pankkimaailmassa toimivat konnat, jotka loivat jo 1500-luvulla kultaseppiensä avulla tämän pelin, jolla he voivat aina rikastua tekemättä mitäään ja loisia muiden työtä tekevien ihmisten kustannuksella, koska nämä ihmiset luottivat niihin kultaseppiin, joiden holveihin ihmiset ne silloiset 1500-luvun ihmiset veivät ne kultakolikkonsa talletettaviksi ja saivat sitä vastaan vain paperisen kuitin todisteena siitä, että se oli siellä luotettavasti tallessa.

Mutta tämän jälkeen näistä kultakolikoista siirryttiin lopulta ihan vain pelkkään arvottomaan paperiin, johon painettiin tuo keskuspankin painama sarjanumero, joka oli sitten todiste tuon rahan aitoudesta.

Sen jälkeen se koko maailman liikkeellä oleva raha oli vain enää pelkkä paperinen velkakirja, jossa joku lainanottaja lupaa maksaa lainansa takaisin korkojen kera pankille. Mutta olisi sitä vastaan lähes pakotettu käymään töissä, jotta saisi maksettua lainansa takaisin pankille.

Mutta ei taas nämä Kolumbian kokaiinipeltojen omistajat mitään pankkilainoja ota näiden huume-eriensä tai ihmissalakuljetus konttiensa kuljettamiseen.

Ne taas toimivat Illuminaatien mafiaorganisaatioiden toimesta ilman arvonlisäveroja. Kun ainoastaan työssä käyvän ihmisen tai valtioon syntyneen ihmisen, jolla on sosiaaliturvatunnus on myytävä sielunsa näille roistoille. 

Kuluttava ihminen, joka ostaa niitä materialistisia tuotteita ja käy töissä... Hän on pelkkänä ihmisenä näille roistoille arvokas kulutusorja ja nämä Kiinankin materialistiset tuotteet myyvät niin kauan, kuin on ostovoimaa, eli työpaikkoja ja mainosteollisuutta, jotta näitä materialistisia kulutustavaroita myydään


Näin suuresta asiasta on kiinni se koko tämän maailman ihmisten vapautus tästä rahan ja kuluttamisen orjuudesta.

Sillä jonain päivänä voi vielä suuri tsunamiaalto iskeä Hollywoodiin ja kyseinen filmikaupunki jos on meren alla, niin sinne tuskin enää kukaan sukeltaa takaisin.

          Kuvassa Maailman talousfoorumin (WEF) puheenjohtaja Klaus Schwab


Alex Jones
sanoi äskettäin jo julkisesti, kuinka näiden globalistien on aivan turha siellä nyt miettiä tätä sähköjen katkaisua suurkaupungeissa ja syyttää siitä Venäjää, kun Jones sanoi, ettei se tule enää menemään läpi, koska globalistit ovat jo hävinneet pelinsä.

Joneshan on nyt jo Youtubessa niin vaarallinen mies, että lähes kaikki hänen videonsa vedetään sieltä alas.

Sain äskettäin itsekin 2 vuorokautta sitten Youtubelta viestin, että sisältösi vedettiin pois, koska se oli kiellettyä sisältöä ja tähän syynä oli se, että koska videolla esiintyi Alex Jones.


Näin se digitaalisen Internetin aikakaudella joku ihminen voi saavuttaa tuollaisen poliittisen bannin, jonka myös David Icke (kuvassa) on miltei myös saavuttanut.

Tämä viestii suoraan siitä pelosta, jossa nämä Illuminaatit elävät, koska eivät kestä sitä, että ihmiset heräävät tästä valveunestaan ja alkavat vaatimaan itsenäisyyttä itselleen, kun juurikin tämä valtiollinen itsemääräämisoikeus on se, jonka nämä kylmäkiskoiset globalistit haluavat viedä pois, koska he eivät kestä nähdä sitä mitä itsenäinen ja vahva ihminen saa yhteisölleen aikaiseksi ja silloin kun tällainen vahva tahtotila elää kokonaisen kansakunnan sisällä, niin sellainen muodostaa jo suuren uhan tämän globalistisen ja kommunistisen maailmanjärjestyksen toteutumiselle.

Valtioista luopuminenhan on käytännössä kaunis ajatus, mutta sitten kun tietää minkälaiset saatanaa palvovat elitistiset voimat on siellä sen takana, niin tällaiset valtioita kiusaavat psykopaatit tulisi ottaa kaikki kiinni ja karkoittaa vaikka jonnekin sellaiselle saarelle, josta eivät enää pääse pomottamaan yhtään ihmistä. 


Toki kyllähän ne monet Temppeliritarit pakenivat silloin 1300-luvulla sinne Maltalle mm. Ranskasta ja perustivat sinne lopulta oman ritarikunnan.

Temppeliherrat olivat munkkiveljeskunta, ja kyseisen ritarikunnan jäsenet vannoivat köyhyys- ja siveysvalan.

Mutta toimintaan alkoi tulla korruptiota jo siinä vaiheessa, kun he saivat paavilta useita erivapauksia, jotka soivat heille mm. veronkanto-oikeuden hallitsemillaan alueilla, mikä johti heidän varallisuutensa nopeaan kasvuun. Tästä sai sitten alkunsa nykyinen pankkitoiminta, koska Temppeliherroista osa perusti pankkitoiminnan, jonka seurauksena useat ristiretkeläiset antoivat arvoesineensä näiden temppeliherrojen huostaan.


Mutta tämä 1300-luvun alun pakoretki Maltalle sai taas alkunsa siitä, kun silloinen Ranskan kuningas Filip IV Kaunis (kuvassa) alkoi olla pahasti velkaantunut Temppeliherroille ja lopulta aloitti Temppeliherran ritarikuntaan kohdistuvat vainot.

Temppeliherrain ritarikunnan silloinen suurmestari Jacques de Molay pidätettiin vuonna 1307 ja laitettiin vankilaan. Lopulta hän tunnusti, että Temppeliherrain ritarikunta oli harrastanut okkultistista mustaa magiaa ja Saatanan palvontaa, mutta torjui kuitenkin väitteet sodomiasta.


Maaliskuussa 1314 Molay poltettiin kerettiläisenä roviolla Pariisissa, jolloin hän vielä ennen kuolemaansa ehti kirota silloisen Paavi Klemens V:n, ja totesi kohta olevansa hänen kanssaan helvetissä. 

Paavi Klemens V kuoli vain kolme viikkoa tuon jälkeen.

Hän oli ehtinyt vielä samana vuonna 1314 lakkauttaa Temppeliherrain ritarikunnan.


Kirjailija Maurice Druon on kirjassaan Rautakuningas lisännyt kirottujen joukkoon myös Temppeliherroja pahiten kiduttaneen kuningaskunnan pääsihteeri Guillaume de Nogaretin (kuvassa), joka oli Hilip IV kauniin oikeusministeri.


Mutta poliittinen vehkeily jatkui ja laajeni Skottilaiseen ritarikuntaan, joka perustettiin vuonna 1687 silloisen Skotlannin kuningas kuningas Jaakko VII:n toimesta.


Mutta tämä Saksan Baijerissa vuonna 1776 perustettu Illuminatin-salaseura oli tämän jesuiitta Adam Weishauptin (kuvassa) perustama. Myös samana vuonna Amerikkaan perustettiin vapaamuuraritoimintaa.  


Amerikan ensimmäinen Presidentti George Washington oli myös vapaamuurari.

Kuitenkin tämä järjestelmä kulkeutui Yhdysvaltoihin anglosaksisen eliitin toimesta britanniasta.


Italian mafia taas eli Casa Nostra syntyi sitten kuulemma Wikipedian mukaan 1860-luvulla, kun Sisiliassa osana silloista Sisiliain kuningaskuntaa liitettiin vastasyntyneeseen Italian kuningaskuntaan.

Kuitenkin italialaiset uskoivat sen syntyneen jo keksiajalla.

Tämän rikollisorganisaation syntyyn vaikuttivat eteenkin Sisilian silloin nopeasti kasvanut sitrushedelmien tuotanto, jonka seurauksena rikolliset organisaatiot alkoivat hyötyä viljelmistä, koska se pystyi kiristämään viljelijöitä perimällä heiltä suojelurahoja uhkaamalla sabotoida viljelmiä. Näin sitten maanomistajat taivutettiin pestaamaan mafiamiehiä tilanhoitajiksi, vartijoiksi ja tuotteiden välittäjiksi ja lopulta tästä järjestöstä kehittyi Italian mafia, joka alkoi perustamaan sitten kartelleja ja monopoleja väkivallan ja murhien avulla.


Ukrainaa aina Yhdysvalloista asti hallitseva liikemies Ihor Kolomoisky (kuvassa) rikastui 90-luvulla, kun hän laittoi rosvojoukkoja perimään pikkuyrityksiä pilkkahinnalla pitkin Ukrainaa ja rautaputkin varustetut kriminaalit pahoinpitelivät pienyrittäjiä, jos eivät myyneet yrityksiään Kolomoiskylle.

Nyt hän on vaikutusvaltainen oligarkki, joka asuu Ohiossa ja sijoittaa Ukrainan sotaan sijoittamansa rahat Ohioon mm. kiinteistö bisnekseen.


Muutama vuosi sitten Kolomoisky uhkaili puhelimitse Ukrainan edellistä presidenttiehdokasta Oleg Tsarevia (kuvassa) ja kertoi, että hänen päästään oli luvattu maksaa palkkio


Tämä johtui siitä kun tämä Volodymyr Zelenskyi (kuvassa) oli jo silloin Kolomoiskyn musta hevonen Ukrainan tulevaksi presidentiksi ja näin likaista peliä se on, jos jokin ulkopuolinen Presidentti uhkaa tulla siihen tielle.


Murhasihan KGB myös Suomessa vuonna SDP puolueen Keijo Liinamaan (kuvassa) kesken juoksulenkin, koska aikoi asettua ehdolle tuleviin vuoden 1982 presidentinvaaleihin. Tämä johtui siitä, että KGB:n kouluttama Mauno Koivisto haluttiin sille pallille.

Tämän jälkeen lehdistö alkoi levittää hänestä perättömiä väitteitä, että tämä olisi sairastanut sydänvikaa, vaikka 51  vuotias Liinamaa tunnettiin terveistä elintavoistaan ja harrasti mm. lenkkeilyä.  


Nythän selvisi viime vuonna tämäkin, että kuinka Presidentti Mauno Koivisto (kuvassa) pyysi silloin vallassa ollessaan KGB:ltä lisäyksiä USA:n johdolle lähettämiinsä tietoihin.

Tämä tapahtui vuonna 1984, kun Presidentti Koivistolle järjestettiin ensimmäisenä valtionpäämiehenä tapaaminen silloisen uuden neuvostojohtaja Konstantin Tshernenkon kanssa. Sitten palattuaan Koivisto kirjoitti USA:n silloiselle varapresidentille George H.W. Bushille ja lisäsi viestiin keskustelumuistiinpanoja käydyistä neuvotteluista. Koivisto tulkitsi, ettei Neuvostoliitossa ollut tapahtunut eroa juuri amerikkalaisiin tai aserajoituksiin nähden.

Mutta ennen kirjeen lähettämistä Koivisto näytti kirjeen sisällön KGB:n silloiselle Viktor Vladimiroville, joka oli Neuvostoliiton KGB:n Helsingin osaston päällikkö siihen aikaan.


Suomea siis johti koko tuon ajan 1982-1994 Neuvostoliiton valtiolliselle turvallisuuspoliisi KGB:lle työskennellyt agentti nimeltä Mauno Koivisto.

Eli kommunistisen Neuvostoliiton agentti johti Suomen maata ja tämä Koiviston KGB tausta on edelleen sen luokan valtionsalaisuus, ettei siitä haluta julkista keskustelua vieläkään.

Mutta tämä nykyinen Euroopan union on siitä 1.1.1995 lähtien ollut piilokommunistinen, koska täällä toimii tuo Neuvostoliitosta tuttu valuutan heikentyminen ja tämän on määrä heikentyä vielä aina niin paljon, että lopulta Saksa päättää ottaa ohjat käsiinsä EU:ssa ja siirtää sinne EU-maiden yhteisen valtionvarainministeriön.

Joten tässä ensin imuroidaan varallisuus Euroopan Keskuspankin holviin ja lopulta kun pankkikriisi näkee päivänvalon, niin tehdään se vanha hajoita ja hallitse temppu 

1.) Luodaan ongelma = Pankkikriisi 

2.) Luodaan reaktio (Valtionvarainministeriö on siirrettävä jonnekin pois muista EU-maista 

3.) Luodaan ratkaisu = Perustetaan Saksan johdolla yhteinen EU-liittovaltio ja siirretään sinne valtionvarainministeriö


Joten näin ollen alatte ehkä jo pääsemään jyvälle, että mistä tässä suuremmassa geopoliittisessa pankkijärjestelmän sisällä vehkeilyssä on kyse.

Mutta edelleen uhriutuminen on turhaa, kun voit seistä omassa voimassasi ja vaatia itsellesi ja valtiollesi sitä valtiollista itsemääräämisoikeutta, kun me ihmiset emme todellakaan ole mitään näille pankkimafioosoille aseettomia muurahaisia. 

Meillä kun on se todellinen valta ja nämä pankkimaailman kriminaalit ovat vaan onnistuneet rakentamaan tämän järjestelmän mustalla magiallaan niin, että lukuisat ihmiset luulevat olevansa voimattomia.

Ehkä suurin synti johon nämä ihmiskunnan materialismilla ja palkkaorjuudella orjuuttajat ovat syyllistyneet on jumalan leikkiminen, kun he Saatanan palvojina ja okkultistisen toiminnan sekä mustan magian harjoittajina uskovat, ettei ole olemassa mitään syntiä tai edes syyn ja seurauksen lakia, eli karmaa.

Toki he kyllä miljardööreinä perustavat näitä filantrooppisia organisaatioita, joilla sitten ikään uskovat ostavansa tuota pahaa karmaansa pois, mutta rahakin on vain energiaa, jota nämä roistot käyttävät jatkuvasti ihmistä orjuuttavaan ja alistavaan tarkoitukseen, koska heidän suunnaton ahneus uhkaa tuhota tämän koko planeetan.