http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. heinäkuuta 2024

Trump: Biden on luovuttamassa ja tilalle tule pateettinen Kamala Harris

USA:n tulevat presidentinvaalit saavat mielenkiintoisen käänteen, kun seuraavaksi kohta Joe Biden siirtyy syrjään vedoten huonontuneeseen terveydentilaansa ja Kamala Harris astuu loppuvuodeksi USA:n presidentin toimiston johtoon.

Trump toteaa tässä myös sen kuinka Harris on täysin pateettinen nainen.


Tilannehan on nyt tuolla USA:n päässä melkoisen epätoivoinen, koska varsinkin sotilasliittouma (Military Industrual Complex) pelkää jo nyt asetehtaiden omistajien puolelta sitä, että Trumpista tulisi taas USA:n tuleva pressa, joka lakkauttaisi Ukrainan sodan ja asettaisi USA:n armeijan taas usean vuoden taloudelliseen paitsioon, koska USA:n talous pyörii tälläkin hetkellä miltei vain sotataloudella ja siihen kuluu niin monta tuhatta miljardia dollaria kokonaisuudessaan, että siihen tarvitaan vielä niitä sotia, joissa USA:n armeija sotii, tai sitten se myy aseita näihin USA:n proxy sota maihin, kuten tällä hetkellä Ukrainaan.


Nyt kun sitten Suomen eduskunta hyväksyi 2 päivää sitten tämän USA:n ja Suomen välisen puolustusyhteistyösopimuksen, niin historia alkaa kohta toistamaan jälleen itseään.


Silloinkin 1939 Natsi-Saksa solmi Suomen kanssa tämän "puolustusyhteistyösopimuksen," kun Natsi-Saksalla oli tämä Operaatio Barbarossa suunnitelma Venäjälle hyökkäämiseksi, mutta tänne se median kautta kerrottiinkin, kuinka Venäjä hyökkää Suomeen ja Natsi-Saksan kanssa lähdettiin puolustamaan Suomea.

Sodassa ei ole koskaan mitään voittajia, koska siellä on ainoastaan häviäjiä, koska siellä murhataan aina satojatuhansia ellei miljoonia sotilaita, jotka ovat myös ihmisiä. Mutta armeijassa taas koulutetaan, että tämän toisen maan ihminen, jolla on se sotilasuniformu päällään on vihollinen, jonka saa siellä rintamalla sen herra puskamajurinkin käskystä tappaa.

Mutta sodassa ainoat voittajat ovat nämä Wall Streetin ja Lontoon Pörssin pankkiirit, jotka käärivät niistä miljardien puntien ja miljardien dollarien voitot.

Näitä pankkiiri bisnesmiehiä ei voisi vähempääkään kiinnostaa lähteä sinne miinakentälle polkemaan miinoja, tai lähtemään edes siviilipalvelukseen jonnekin tykistötulen täyttämälle rintamalle, koska nämä miljardien dollarien ja miljardien puntien omistajat lukevat London Timesista tai New York Timesista aamuteensä tai aamukahvinsa aikana miten heidän omistamiensa aseyhtiöiden osakket ovat nousseet ja kuinka monta miljoonaa he ovat onnistuneet rikastumaan Ukrainan sodan verirahoilla.


USA:n ja Venäjän välinen vihanpito on teatteria

Lännen lehdistössä ei vaan vieläkään haluta kertoa sitä, että mitä siellä Neuvostoliitossa tapahtui silloin 26. joulukuuta 1991, kun se kommunistinen järjestelmä tuli tiensä päähän.


Neuvostoliiton talous veteli viimeisiään jo 80-luvun lopppupuolella, jolloin monet Venäjän oligarkkit olivat käytännössä ryöstäneet Neuvostoliiton varat omille tileilleen.

Lopulta silloin vuonna 1991 Neuvostoliitossa tehtiin salainen sopimus, että New Yorkissa toimineet pankit lupasivat rahoituksen, jos kommunistisesta järjestelmästä luovuttiin, joten sen jälkeen sinne piti saada jokin uskottava johtaja Venäjän federaation presidentiksi, joten tähän valikoitiin Boris Jeltsin, joka antoi jo populistista kommenttia mm. perestroikan järjestelmästä vuonna 1989, joten hänellä oli jo kansan tuki takanaan.

Jeltsin kuitenkin saatiin keploteltua vuonna 1999 pois vallasta, kun New Yorkissa toiminut pankkiiri Edmond J. Safra laitettiin asialle juonittelemaan Venäjälle joku näistä ex oligarkkeista, jotta Venäjän maan varoja olisi taas helpompi ryöstää näille heidän pankkiirikolleegoilleen ja Boris Berezovski oli jo näiden pankkiiri roistojen kolleega. 

Mutta ensin oli keksittävä jokin juoni, jolla Jeltsin saataisiin pois vallasta ja siihen keksittiin tällainen rahan siirto oikku, että Jeltsinille myönnettiin 7 miljardin ruplan laina duuman remontteihin. Sen jälkeen kun rahat siirrettiin New Yorkista, niin Safran kolleegat soittivat Jeltsinille puhelun, jossa häntä uhattiin kohta syyttää rahanpesusta, mutta luvattiin suojelua, jos hän tuon vuoden 1999 loppuun mennessä luopuisi  vallasta ja juoni tehosi, koska Jeltsin ilmoitti 31.12.1999 eroavansa Venäjän presidentin tehtävistä.


Mutta tämä Boris Berezovski ei päässytkään Venäjän presidentiksi asti, koska duumassa asti tiedettiin, kuinka hän toimikin sen New Yorkissa toimineen libanonilais-brasilialaisen pankkiiri Edmond J. Safran luottopakkina.


Venäjällä taas nämä vaikutusvaltaiset valtion tahot laittoivat lopulta agentit tuon Safran perään, joka pakeni lopulta Monacoon ja kuoli siellä hämärässä tulipalossa 3. joulukuuta 1999 ja Berezovskin päästä luvattiin myöhemmin palkkio eräälle ex KGB:n everstille Aleksadr Litvinenkolle agentille, joka myöhemmin joutui sen kuuluisan poloniumin myrkytyksen kohteeksi vuonna 2006.

Berezovski sai kuitenkin puhuttua Litvinenkon ympäri ja lahjoi hänet, jonka seurauksena Litvinenko joutui ex työnantajansa FSB:n vainoamaksi, jonka jälkeen hän pakeni Lontooseen, minne myös Berezovski pakeni.

Lokakuussa 2006 Litvinenko sai Britannian kansalaisuuden.

Litvinenko kirjoitti myös kirjan Venäläisen historoitsija Juri Felstinskin kanssa, jossa hän kertoo FSB:n kouluttaneen mm. al-Qaidan terroristeja Dagestanissa. Hän myös kertoi kuinka Moskovan teatterikaapauksessa työskennelleet terroristit työskentelivät osa FSB:n laskuun, joka tekee silloin siitä Moskovan teatterikaappauksesta ihan Venäjän valtion false-flag terroriteon.

Huhtikuussa 2006 Litvinenko taas kertoi kuinka Euroopan komission silloinen puheenjohtaja ja Italian pääministeri Romano Prodi oli KGB:n aikanaan kouluttama agentti Italiassa ja kuinka Prodi suojeli paavi Johannes Paavali II:n salamurhayrityksen jälkeen KGB:n agentteja Italiassa vuonna 1981


.Sitten lopulta FSB:n päässä päätettiin, että Litvinenko oli saatava hiljaiseksi, joten sitten 1. marraskuuta Litvinenko sairastui vakavasti lounastettuaan lontoolaisessa sushi-ravintolassa yhteyshenkilönsä Mario Scaramellan kanssa. Litvinenkon oli määrä saada salaisia tietoja koskien Venäjällä aikaisempina Venäläisen toimittaja Anna Politkovskajan murhasta, jota aikaisemmin. 

Scotland Yard epäili ensin Litvinenkon hiljennyskeinon olleen talliummyrkytys, mutta myöhemmin selvisi että se olikin polonium myrkytys ja että myrkky oli todennäköisesti poloniumin radioaktiivinen isotooppi 210, johon viittasi tämä Litvinenkon virtsanäytteestä tulloin otettu alfasäteily.

BBC:n mukaan Litvinenkon murhaa saatettiin jo yrittää 16. lokakuuta 2006. 


Mutta lopulta 23. maaliskuuta 2013 Britanniassa piileskellyt Berezovski näki viimeiset päivänsä, kun hän löytyi hirtettynä kylpyhuoneestaan.

Tiedä sitten, että oliko hänen kylvettäjänsä ne Mossadin tai FSB:n kylpyhuoneremonttimiehet ? Mutta lehdistössähän se niputettiin ensin itsemurhaksi, jonka jälkeen taas tarinat muuttuivat kyseenalaistettuun versioon, että tekiköhän sittenkään itsemurhaa

Mutta aivan selväähän se on, että Berezovski kuului näihin Illuminaatien pankkiirimafioihin, joissa aina hänenkin yläpuolellaan istui joku häntäkin vielä vaikutusvaltaisempi herra.


Näin se peli toimii siinä suuremmassa maailmassa, mutta asia on aina omalla tavallaan vaarallista edes tietää, että kuka mies siellä istui hänen yläpuolellaan, mutta tästä Venäjän vallankaappausyrityksestä tämä Berezovskin ja Edmond J. Safran välinen yhteys tiedetäänä, koska lähteenä tälle tiedolle oli se muuan sijoitusguru ja itseoppinut taloustannustaja Martin Armstrong.

Mutta lopulta Armstrong pistettiin vankilaan istumaan 11 vuodeksi, kun häntä syytettiin siitä, että kuinka hän oli huijannut sijoittajilta 700 miljoonaa dollaria ja piilottaen 15 miljoonaa dollaria omaisuutta sääntelijöiltä.

Armstrong kuitenkin sen vuoksi pistettiin linnaan, koska hän mm. ennusti silloin jo vuonna 1998 sen, että kuinka Venäjällä tulee vielä taloudellisesti kovat ajat, joka oli seuraus Aasiassa vuonna 1997 puhjenneesta talouskriisistä.

Armstrong itse totesi jo tuolloin, että kuinka nämä hänen silloiset ennustuksensa Venäjän heikentyvästä taloudesta herättivät lopulta aina CIA:n huomion.


Kuilu rikkaiden ja köyhien välillä on täysin tietoisesti pankkiirien toimesta rakennettu

Kuitenkin ottaen enää kantaa sekä Venäjän tai USA:n talousjärjestelmään sekä EU-maiden yhä heikentyviin talouksiin, niin tästä näkee selvästi sen, että miten rahajärjestelmä näiden ahneiden ja vallanhimoisten pankkiirien johdolla rakentaa tuota haluamaansa maailmanjärjestystä koko ajan siihen suuntaan, että työtä tekevälle veronmaksajalle jää aina isompi lasku maksettavaksi, mutta taas näille korkoja kiskoville pankkiireille tulee taas isommat voitot taskuihin.

Mutta jos se työtä tekevä orja viimein tajuaisi tämän pelin luonteen, että he ovat oikeasti niitä MONOPOLI nimisen pelin oikeita pelinappuloita, joita pelataan heidän sitä itse huomaamatta.

Sillä jos meitä olisi riittävän monta, jotka lopettaisivat tämän MONOPOLIN pelaamisen niinä veronmaksajina olevina pelinappuloina, niin tuon pelilaudan kaatuminen olisi yhä enemmän todennäköisempää.

Mutta asiasta tekee äärimmäisen haastavan se, koska nämä työssä käyvät veronmaksajat on suorastaan täysin aivopesty jo koulussa täydellisiksi työssäkäyviksi orjiksi, joiden mieli toimii vielä täydellisessä hypnoosissa. 

Television tuijottaminen varsinkin sulattaa heidän aivot. Joten miten kertoa tällaiselle tv-ohjelmia tuijottavalle hypnoosissa elävälle ihmiselle, että elämme valheessa ja koko järjestelmä on perustettu tälle globaalille valheelle, jossa meidät on ohjelmoitu uskomaan, että eläkkeelle pääsy vapauttaisi meidät viimein siitä palkkaorjuudesta ? 

Valtion rahajärjestelmä ja pankkien myöntämät lainat yksittäisille työssäkäyville ihmisille ja valtioille valtionvelkakirjoina kuitenkin laittavat liikkeelle tämän kierrossa olevan rahan. Eli liikkeellä oleva raha onkin vain velkaa.

Eli tämä palkkaorjuuteen perustuva kilpailuyhteiskunta perustuukin velalle.

Mutta mitäs käy, jos tämä koko maailman velka maksettaisiinkin viimeistä penniä myöten pois ? 

No silloin kaikki raha katoaisi kierosta.

Joten mitenkäs eläisimme sitten rahattomassa yhteiskunnassa ? 

Että tunkeutuisiko sen jälkeen joku ryöstelevä jengi rikkaiden taloihin ja valtaisi ne itselleen, vai jäisikö köyhä työväestö vieläkin asumaan niihin sosiaalilähiöihinsä ?

Pankkiirithan ryöstävät tälläkin hetkellä kokonaisia valtioita, eikä he siihen tarvitse mitään hevosilla ratsastavia roistoja, vaan se hoituu ihan velkarahalla, kun köyhtyvät valtiot joutuvat koko ajan anomaan lisää valtionlainaa niiden aikaisempien valtionlainojen takainmaksuihin.

Joten kun nämä yksityisomisteisten ja suurien pankkien roistot eivät voi aina edes Finnairinkaan reittilennoilla matkustaa, niin heillä on vielä oltava omat yksityiskoneet kuten on myös feikki-ilmastoaktivisti Greta Thumbergilla ja vaikka Gretallakin on jo yli 18 miljoonan dollarin omaisuus, niin silti ELOKAPINA järjestön piti maksaa hänen Suomeen tulonsa.

Eli niin kuin tästäs näette sen, että miten tuon ylhäistön elinkustannukset kustannetaan aina alamaisten puolelta ja alamaisethan tässä valtiojärjestelmässä joutuvat käymään töissä, että tämä rikas loisijaporukka voi viettää tätä jetset-elämäänsä rauhassa ja keskittyä siihen golfin peluuseen tai syödä niitä kaviaareja kalliin shampanja eränsä kanssa.

Tämä systeemi kun rakentuu tuolle pyramidille, jonka talousjärjestelmä on vielä noin 1500-luvulla jo luotu ponzi-huijaus. Mutta edelleen se työssä käyvä orja luulee, että hänen työllään luodaan ne hänen palkkarahat, vaikka ne tulee vain niistä heidän pankkilainoistaan, jossa pankit luovat aina 90 % uutta rahaa kiertoon, vaikka sillä duunarin ottamalla 300 000 euron asuntolainalla pankki luo uutta 270 000 euroa uutta rahaa tyhjästä ilmasta sillä 300 000 euron pankkilainalla. 

Joten jos pankilla onkin holveissaan vain se 10 tuosta, niin sehän on enää vain 30 000 euroa, jota siellä on pankilla holvissaan.

Niin tuosta huomaatte sen, että jos vaikka nyt tulisi jokin talouskriisi ja kansalaiset kävisivät hädissään pankeista nostamassa tilinsä tyhjiksi, niin sen seurauksena pankit laittaisivat taas hädissään nostorajoutuksen, koska he olisivat muuten konkurssissa.

Tätä on siis se talletuspako, joka aiheuttaakin sille pankille sen likviditeettivajeen.

Mutta edelleen kysyn, että tarvitseeko näiden pankkien aina niillä lainoillaan repiä työläisten selkänahasta niitä korkoja ? 

Että jos sillä työläisellä on vaikka se omakotitalo, niin tarvitseeko vielä jonkun Nordean lähteä hinnoittelemaan siinä kasvavat omenat vielä erikseen ja repiä niistäkin jotain korkoja ja lainata ne omenat sille puun omistajalle vielä erikseen ? 

Siinä huomaatte tämän koko pankkijärjestelmään perustuvan järjettömyyden, joka perustuu vain ja ainoastaan pankin asiakkan, eli velallisen orjuudelle, koska tämä järjestelmä on pelkästään ihmiskauppaa.

Mutta kun sen uuden Volvon ostaja on jo sokaistu sillä materialistisen maailman arvomailmalla, jossa lainan saanut ihminen elää todeksi sitä materialismiaan. 

Hän ei kykene vielä välttämättä näkemään sen pankkijärjestelmän toiselle puolelle, mistä häntä taas vedetään höhlästä ja kusetetaan minkä ehditään.


Tämä on siis eräällä tavalla kuin se Keisarin Uudet vaatteet satu uudestaan nyyajasssa, jossa vaikka joku ruosteisella 80-luvun Ladalla ajava liikemies kehuisi kaikille kolleegoilleen ostaneensa juuri upouuden Volvon. Mutta kukaan hänen kolleegoistaan ei kuitenkaan uskaltaisi hänelle sanoa, että sehän on vain vanha Neuvostoliiton aikainen ruosteinen romu.

Koska silloin voisi rikkoutua tuo materialistiseen valveuneen perustuva harha.


Pankkien harjoittama ihmiskauppa kuitenkin loppuu siinä vaiheessa, kun tulee se seuraava pankkikriisi, joka tuhoaa nämä ihmiskauppaa harjoittaneet pankit ja se on ihan karman laki.

Sitä saa mitä tilaa.

Nämä Wall Streetin ja Lontoon Pörssin pankit tilasivat ihmisten sieluja myöntämällä heille lainoja taloihin ja autoihin. 

Lainan saaneet ihmiset lähtivät orjina töihin työskentelemään näitä lainoja pois tajuamatta, että heille lainan myöntäneet pankit saivat sillä aikaiseksi kiertoon ihan tuollakin 300 000 euron lainalla sen 
270 000 euroa uutta rahaa.

Eli jo yksistään sen yksittäisen pankkiasiakkaan 300 000 euron asuntolainan myöntöhetkellä pankki loi 270 000 euroa tyhjästä ilmasta, mutta se tullaan sitten ottamaan pois korkojen kanssa sen työläisen selkänahasta ja tämä on se pankkiirien jetset-elämän rahoitusmuoto.

He pankkiirit itse eivät ole valmiita tekemään päivääkään oikeita ja rehellisiä töitä, koska niistä maksettaisiin vielä niin pieni tuntipalkka, että pankkiirille jäisi paha mieli, joten kun muiden rahoilla voisi tulla myös miljonääriksi tai aina miljardööriksi asti, niin se olisi heille paljon mieluisampi peli.

Tätä siis on se asekauppa, jossa aseiden kauppaajat rikastuvat miljonääreiksi ja aina miljardööreiksi asti sillä, että jotkut tuolla tappavat toisensa miinakentillä ja taistelukentillä.

Aina siis on laitettu joku kärsimään ja josta nämä Wall Streetin ja Lontoon Pörssin massimiehet korjaavat sadon.

Mutta nyt olisi jo aika muuttaa tämä mädäntynyt järjestelmä ja rakentaa sen tilalle uusi talousjärjestelmä, jossa lopetetaan tämä jatkuva ihmisten kauppaaminen jollain lainoilla, koska ihminen on oikeasti vapaa ihmisolento, jonka sielu ei ole kaupan, jos hän sen sisäistää.

Sen jälkeen loppuu myös palkkaorjuus, jonka jälkeen perinteinen työ saa aivan uudenlaisen merkityksen, kun sieltä lähtevät pois nämä työnantaja tittelillä toimineet orjanomistajat.

Miettikääs nyt ? 

Haluatteko olla orjia, vai vapaita ? 

Valinta on teidän.