http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Tiesitkö, että virvoitusjuoma (Coca-Cola, Pepsi) ja pikaruokajäteillä samat omistajat kuin lääketehtailla


Tiesitkö kuinka näillä Coca-Cola company ja Pepsi cola sekä McDonalds pikaruoka ja limonaadi yhtiöillä on samat omistajat kuin myös lääketehtailla ? 

No miksi näin ? 

No koska kun näillä Coca-Colan sokerilitkuilla ja McDonaldsin kaltaisilla pikaruokaloilla jotkut ihmiset syövät itsensä aina lopulta jopa 150-200 kiloiseksi asti, jonka jälkeen heille tulee terveydellisiä ongelmia kuten sydänvaivoja, diabetes jne. 

Siinä vaiheessa sitten lääketehtaiden diabetes ja sydäntautilääkityskauppa alkaa käymään ja nämä samat osakkeenomistajat alkavat nettoamaan voittoja näiden lääkkeiden myyntivoitoista.


Otetaan nyt vaikkapa tähän Coca-Cola yhtiö osakkeiden omistajia listattuna.

Mietityttää jo heti, että miten Vanguard Fiduciarty Trust Co niminen sijoittajaporukka on haalinut Coca-Colan limonaadi osakkeista 8.574 prosentin osuuden ja jälleen tämä BlackRock sijoitusyhtiö on hommannut Coca-Colasta 5.493 prosentin omistajaosuuden ? 

No katsotaas sitten, että minkä nimisiä diabeteslääkkeitä löytyy markkinoilta. Rybelsus reseptilääke tai Ozempic.


Rybelus diabeteslääkkeen omistaa sellainen firma kuin 


NOVO NORDISK FARMA OY

Ei tarvita kuin pikainen googletus, niin selviää se, kuinka 7. kesäkuuta 2022 Novo Nordiskin lääkeyhtiö ilmoitti julkiseksi, kuinka BlackRock Inc. oli hankkinut heidän osakekannastaan 5 % osuuden B-sarjan osakkeista 31.5.2022 tehdyllä osakekaupalla.

Tässä siis toteutuu käytännössä se, että tuolla maailmalla kuka tahansa syö itsensä sairaalloisen lihavaksi McDonaldsin pikaruokaloissa ja kittaa Coca-Colaa ja Pepsiä päivittäin kotonaan. Niin joutuu sitten todennäköisesti tämänkin kyseisen diabeteslääkkeen päivittäiskäyttäjäksi, niin ei tämä pikaruokateollisuuden uhri välttämättä tajua sitä, että hänen terveydentilansa kustannuksella ovat nämä BlackRock sijoitusyhtiön roistot tehneet osakeannilla voittoa.

Näin kieroa tämä peli on maailmalla ja ihan Suomessakin, mutta jokainen meistä voi tarkkailla sitä, että mitä laittaa suuhunsa, kun ei se pikaruoka ja sokerilimujen kuluttaminen ole pakollista, kun siihen yllytetään mm. Hollywood elokuvissa, joissa taas nämä langanlaihat tai luurangonlaihat sliipatut Hollywood näyttelijät mässäilevät pikaruokaa sekä kittaavat sokerijuomia kaksin käsin eivätkä liho koskaan, kun samalla vetävät kokaiinia elokuvien tauoilla ja käyvät tuottajien vaatimuksesta salilla.


Tämä kansallinen liikalihavuus on siis näiden Wall Street roistojen liiketoimintaa.

Lihavuuslääke Ozempic on myös tämän saman NOVO NORDISK lääkeyhtiön listoilla, joten myös siinäkin on tuo sama BlackRock sijoitusyhtiön 5 % osakkuus.


Coca-Cola virvoitusjuomayhtiön suurin osakkeenomistaja taas on suursijoittaja Warren Buffetin omistama Berkshire Hathaway holdingyhtiö.

Buffet on toiminut sen toimitusjohtajana jo vuodesta 1970 lähtien.

Mutta tavallinen coca-colan suurkuluttaja ei tajua, että kuinka tämä kyseinen fosforihappoa sisältämä lähes pesuainemainen juoma onkin ollut kaiken ajan näiden sijoittajayhtiöiden rahoittama biologinen ase aivan siinä missä tämä valkoinen ja prosessoitu sokerikin.

Sillä saadaan maailmalla aikaiseksi liikalihavuutta, joka taas alkaa lihottamaan näiden lääkeyhtiöiden kassavirtaa, joidenka osakkeet ovat jälleen näiden samojen roistojen omistuksessa, joten se on tuollekin BlackRock sijoitusyhtiön roistoille melkoinen WIN-WIN tilanne.