http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Koronarokotteiden vaaroista puhuneen Italialaisen euroedustaja Francesca Donaton mies löytyi murhattuna


Italialainen europarlamentaarikko ja meppi Francescana Donato, joka uskalsi pari vuotta sittenkin puhua koronarokotteiden vaaroista julkisesti on menettänyt miehensä, kun tämä sekä hänen tyttärensä löytyi autosta murhattuina.


Donaton miehen Angelo Onoraton Land Rover merkkinen auto löytyi hylättynä Palermon läheltä tienposkesta ja Francescanan huoli alkoi jo siinä vaiheessa, kun hän ei saanut enää yhteyttä mieheensä. Mutta hän sai paikannettua tämän puhelimen iPhonen kautta käyttämällä GPS-seurantaa.

Donaton tytär löysi lopulta isänsä ruumiin autosta. Mutta nyt paikallisen poliisin mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta, vaikka Donato väittää, että hänen miehensä murhattiin. 

Donato vielä lisäsi tähän, että "Kukaan ei voisi ikimainkaan kuvitella, että mieheni tekisi itsemurhan".

Italian paikalliset tiedotusvälineet ovat lisäksi kertoneet, että Donato on löysi autosta kirjeen, jossa kerrottiin, että jos Onoratolle tapahtuisi jotain, niin hänen lakimiehensä tietäisi kaiken ja tämän Donato antoi poliisille aina todisteaineistoksi.

Paikallinen syyttäjä Ennio Patrini määräsi ruumiinavauksen tehtäväksi, jonka pitäisi olla valmis nyt maanantaina.


Kuka on Francesca Donato

Francesca Donato nousi mepiksi vuonna 2019 ja kuuluu Italialaiseen far-right oikeistolaiseen puolueeseen, joka toimii Palermossa.

Hän pääsi jo vuonna 2014 melkein euroedustajaksi, mutta hävisi tuolloin noin 6000 äänellä populistiselle kilpailijalleen Matteo Salvinin puolueelle.

Donato aiheutti jo vuonna 2021 pienimuotoisen skandaalin, kun hän totesi koronarokotteesta natsi-saksasta tunnetun työ tekee sinut vapaaksi (Arbeit macht frei), jota hän vertasi koronarokotteen tyrkyttämiseen siinä, kun rokottajat lupasivat rokotetuille pääsyn takaisin työelämään.

Mutta nyt tuleekin se olennainen, kun Donato on uskaltanut julkisesti puhua koronarokotteen rokotehaitoista ja kertonut kuinka mm. lääkeyhtiö Pfizerin koronarokotteista tulee enneaikainen ja kivulias kuolema.

Ihan jo tällaiset lausumat riittävän siihen, että meppi päätyy näiden myrkkypiikkien valmistajien kostotoimenpiteiden kohteeksi ja kuten nähtiin, niin kosto suoritettiin hänen lähiomaiseen ja kaava oli kuin suoraan Italian mafian oppikirjasta. Mutta totuushan tästä Illuminaatista, tai millä nimelläkään heitä haluamme kutsua, niin kun heidän rahavanoja tutkii riittävän pitkälle, niin lopulta jäljet johtavat Roomaan ja mikäs pikkuvaltio siellä toimiikaan, kuin Vatikaani.

Siellä ne roistot pitävät tuota käärmeiden pesäänsä ja suunnittelevat jo nyt, kuinka saisivat tuon haluamansa III-maailmansodan jälkeen perustettua Israeliin koko Uuden Maailmanjärjestyksen aikaisen keskuksen ja Uuden Jerusalemin.


Mutta vieläkään nämä yli-ihmiset eivät uskalla vetää naamareitaan pois, koska tietävät sen, että silloin monet valtiot määräisivät heidät pidätettäviksi ja heille kävisi yhtä kusisesti kuin niille Ranskasta 1300-luvun alussa pois potkituille Temppeliherrain ritarikunnalle. Joten mielummin he ovat piilossa ja ajavat tätä agendaansa eteenpäin näiden omistamiensa sijoituspankkien ja monikansallisten yhtiöiden kautta, jolloin tv:n orjaksi aivopesty normi-ihminen ei juuri välttämättä kiinnostu heidän puuhistaan.

                            Kuvassa BlackRock yhtiön nykyinen pääjohtaja Larry Fink

Pelkästään jo tämä BlackRock niminen varainhoitoyhtiö ylläpitää virallisesti noin 9,5 biljoonan dollarin varoja hallussaan, mutta eivät ne kuitenkaan yhtiönä sitä kerro, kuinka niistä bisneksistä aika suuri osa on syntynyt asekaupasta, ihmiskaupasta, huumekaupasta jne.

Kyseinen sama firma keskusteli jo joulukuussa 2022 Ukrainan Presidentti Zelenskyn kanssa maan jälleenrakentamisesta, niin nyt te alatte ehkä päästä kärryille siitä, että ketkähän konnat sitä Ukrainan sotaa ovat rahoittaneet ja kumpiakin osapuolia, myös Venäjän armeijaa ? 

No BlackRock.

Miltäs itsestäsi tuntuisi, jos olisit tuollainen miljardööri rahamies ja lainaisit rahaa Venäjälle ja Ukrainalle sodankäyntiä vastaan. Kun voitot tulisivat aina takaisin moninkertaisina, mutta jos sinulla olisi vähänkään sydäntä ja moraalia, niin tuntuisiko sitten hyvältä ostaa niitä Marbellan huumekiinteistöjä niillä Ukrainan sodan tahrimilla verirahoilla ? 

Kun ei tuon maailman bisnesmiehillä mitään moraalia ole, kun sen kompassista on neula katkennut jo ajat sitten.

Lähde: Euronews