http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Eurostoliiton sensorit iskivät Nwohavaintoja pää BLOGI poistettuSain tässä noin viikko sitten sähköpostin, joka oli Googlen automaattinen viesti, jossa ilmoitettiin, että blogi Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä poistettu.

Roskapostibotti väitti, että blogi olisi roskasisältöä ja asia jossa botin mukaan rikottiin Googlen sääntöjä oli kuulemma phishing, eli tietojen kalastelu, jota en ole vieläkään harrastanut päivääkään.

Mutta tämä blogihan on tämän alkuperäisen blogin kopio, jossa on blogiartikkelit vasta vuodesta 2014 lähtien, mutta siis tämä alkuperäinen blogi poistettiin A.I. roskapostibotin toimesta n. viikko sitten ja käynnissä on selvitys, että voiko Google palauttaa sen vai ei.
Jännä yhteensattuma on vielä se, kuinka tämä blogin poistaminen verkosta ajoittui täysin samaan aikaan, kun EU:n komission puheenjohtaja Ursula von Leyen tuli vierailulle Suomeen ja hänellä oli mielessä Internettiin kohdistuvia sensuurilakeja. Mikä yllätys...

Olen jo alusta lähtien tiennyt tätä blogia kirjoittaessa, että mitä enemmän tämä blogi on saanut lukijoita, ja se on saanut useiden tuhansien ellei kymmenien tuhansien ihmisten silmiä sen verran auki, että heistä jokainen on alkanut kyseenalaistamaan tämän maailman menon ja lopulta ovat kyenneet siinä, missä valtaväestö vielä nukkuu tuossa valveunessa, eli ajattelemaan itsenäisesti ja se tekee tästä sivustosta suuren uhan tälle maailman kulissien takaiselle eliitille, joka halusi että vain heidän salaseurat hallitsisi maailmaa ja alistaisi sekä orjuuttaisi ihmiset juoksemaan työuran ja rahan perässä, tuijottaen televisiota ja unohtaen kaiken tämän, että mitä tässä maailmassa on oikeasti menossa, kun heitä on johdettu harhaan.

Eli elämme nyt aika mielenkiintoisia aikoja, kun tämä digitaalinen sananvapaus on uhattuna ja Ursula von Leyen haluaa laittaa tällaiset blogit tulevaisuudessa luvanvaraisiksi.

Tämän vuoksi Ursulalla on nyt valmisteilla hankkeita, jossa internetin kaikkiin sovelluksiin suunniteltaisiin takaportit EU kansalaisten digivalvontaa varten, joten tämä jo kuvastaa sen vainoharhan suuruuden, missä tämä Internetin totaalisensuuria ajava eliittiporukka elää tänä päivänä. 

He ovat kauhuissaan eteenkin tästä ihmisväestöstä, jotka eivät näiden 2020-vuosien jälkeen lähteneet immuniteetin tuhoaville myrkkypiikeille terveysasemille ja rokotuspisteille. 

Nyt he epätoivoisesti yrittävät uutta valepandemiaa, kun Suomeenkin tilattiin paljon lintuinfluenssarokotuksia.

WHO:ssa ollaan myös paniikissa, koska tämä heidän haluamansa pandemiasopimus kaatui muutama viikko sitten Genevessä järjestetyssä salaisessa suljettujen ovien takana järjestetyssä kokouksessa.