http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 29. kesäkuuta 2024

Bulgarian ex pääministeri joutui turvautumaan tarkka-ampujiin, koska sai varoituksen tiedustelupalvelulta


Bulgarian ex pääministeri Boyko Borissov (kuvassa) sai varoituksen eräältä maailman vaikutusvaltaisimpiin kuuluvalta tiedustelupalvelulta.

Tämän seurauksena hän joutui palkkaamaan kotitalonsa edustalleen tarkka-ampujat.

Nyt hän on joutunut selittämään ratkaisuaan julkisuudessa ja kertoo syykseen tämän, kun sai noin viikko sitten varoituksen hyvin suuresta vaarasta, jonka tieto tuli tod. Mossadilta.

Borissov on saanut aikaan mm. aseapuja Ukrainaan, jonne on toimitettu Bulgariasta mm. kenttätykkejä, panssarivaunuja ja suuria ohjuksia.

Hän uskoo, että varoituksen syynä on se, että koska hän on toiminut Ukrainan tukena.


Borissov myös muistutti kuinka Bulgarian entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Alexei Petrov (kuvassa) salamurhattiin vuosi sitten Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa elokuussa 2023, kun hänet surmattiin kivääin laukauksella kadulle keskellä päivää.

25 toukokuuta 2023 myös Bulgaria-Helsinki seurankin puheenjohtajana toiminut Krassimir Kanev ja 3 muuta hänen seurassaan ollutta ihmistä murhattiin kuoliaaksi hänen kotinsa lähellä Cape Townissa, Etelä-Afrikassa.

Yksi nettisivusto caryndolley väittää, että nämä Etelä-Afrikan kytkökset liittyvät aina viime vuonna lentokone onnettomuudessa salamurhatun Wagner johtaja Yevgeny Prigozhiniin, koska Venäjän Wagnerin erikoisjoukoilla on ollut toimintaa Afrikassa. 



Tuossa samassa nettiartikkelissa tutkiva toimittaja epäilee, että tämä Cape Townissa tapahtunut Kanevin salamurha liittyisi vielä tähän Bulgarialaisen kryptohuijari Ruza Ignatovan (kuvassa) tapaukseen, joka on tälläkin hetkellä FBI:n etsintäkuuluttama.

Ignatova toimi tässä ONECOIN nimisessä kryptohuijauksessa, jossa belizeläinen OneLife Network Ltd niminen offshore yritys johti Bulgariasta johdettua kryptovaluuttahuijausta, joka oli kuitenkin pyramidihuijaus.

Siihen huijattiin myös noin 25 000 suomalaista mukaan, jotka sijoittivat siihen noin 40 miljoonaa euroa.

Rahaa kerättiin kaikenkaikkiaan maailmanlaajuisesti näille roistoille peräti 3,4 miljardin verran, mutta kuulemma jopa 15 miljardia euroa.



Ruzan pakomatka rahojen kanssa


Tämä Ruza Ignatova (s. 30.5.1980) oli varttunut työäväenluokkaisessa perheessä Rusessa ja muutti kuitenkin perheensä kanssa Saksaan 1990.

Hän pääsi jo 18 vuotiaana Konstanzin yliopistoon ja opiskeli itselleen tohtorin arvonimen vuonna 2005.

Lisäksi hän hankki maisterin paperit Oxfordin yliopistosta.

Mutta Ruzan kytkökset saivat mielenkiintoisen käänteen, kun hän vuonna 2008 sai työpaikan tämän saman yhtiön McKinsey & Companyn palveluksesta, joka jo vuonna 2010 laati Suomen valtion budjettiohjelman. 

Mutta tämän jenkkiyhtiön Sofiassa toiminut toimisto suljettiin vuonna 2009, jonka seurauksena Ignatova menetti työnsä.


Sitten Ignatova alkoi vuonna 2013 tutkia Bitcoinia ja alkoi ideoimaan sille kilpailevaa kryptovaluuttaa, jonka projektia alkoi vetämään Sebastian Greenwood nimisen miehen kanssa vuonna 2014.

Tämän jälkeen sitten tätä ONECOIN nimistä kryptovaluutta pyramidihuijausta alettiin markkinoimaan perinteisen  verkostomarkkinoinnin tavoin.

Mutta lopulta 12 lokakuuta 2017 Ignatovasta määrättiin liittovaltiollinen pidätysmääräys FBI:n toimesta, joka sai hänet kansainväliselle etsintäkuulutettujen listalle, joka sai Ignatovan painamaan kytkintä ja lähtemään maasta, kun hän varasi 25 lokakuuta 2017 lennon Sofiasta Ateenaan, jonne hän matkusti Ryanairin halpalentoyhtiön konella.

Tästä alkoi sitten Ignatovan pakomatka, joka jatkuu edelleen tänäkin päivänä ja huhut kertovat hänen oleskelevan tällä hetkellä Dubaissa.

FBI on luvannut Ignatovasta 250 000 dollarin palkkion siitä vihjeestä, joka johtaisi hänen pidätykseensä.

Mutta taas Bulgarialaiset tutkivat jounalistit ovat tulleet myös siihen päätelmään, että Ignatova on joutunut murhatuksi ja nyt tullaankin siihen mielenkiintoiseen kohtaan, että lähde tälle tiedolle oli juurikin tämä Bulgarialainen Krasimir Kamenov-Karo, joka murhattiin silloin vuosi sitten lokakuussa Etelä-Afrikassa.

Mikä sitten tässä Ignatovan salamurhassa on niin arkaluontoista ? No todennäköisesti se, että hän oli vain pelkkä kilpinainen, eli hänet väitettiin tämän ONECOIN pyramidihuijauksen päähuijariksi, vaikka siellä saattaa sittenkin olla myös hänenkin yläpuolellaan ne todelliset roistot, jotka käärivät noista ryöstösaalisrahoista ne suurimmat miljoonat omiin liiveihinsä. 

Näinhän se järjestäytyneen rikollisuuden mailmassa aina menee, kun ei siellä koskaan mitkään ylimmät rosvopäälliköt komeile niillä FBI:n etsintäkuulutettujen listoilla, kun nämä ylimmät rosvopäälliköt voivat nauttia siellä luksushuviloidensa parvekkeilla juomiaan ja ottaa aurinkoa vaikka oleskelisivat Italiassa tai vaikka Bahamalla.

Ignatovan veli Konstantin Ignatova teki vuonna 2019 tunnustuksen syyllisyytensä ja teki FBI:n kanssa keskinäisen yhteistyösopimuksen. Mutta nyt myös tämä Sebastian Greenwood on saatu kiinni ja häntä odottaa oikeudenkäynti Yhdysvalloissa.

Mutta edelleen tässä ONECOIN huijauksessa ja siihen liittyvissä oikeudenkäynneissä on hyvin mielenkiintoista se, että miksi juuri SETÄ SAMULIN (Eng. Uncle Sam) maa Yhdysvallat on aina FBI:n johdolla jahtaamassa näitä ONECOIN ponzin huijareita ? 


Ruza Ignatova oli ehtinyt jo aiemmin sijoittaa ryöstösaaliistaan mm. luksuskiinteistön, jonka osti itselleen vuonn, joka taas nyt myytiin viime vuonna 13.6 miljoonalla dollarilla.

FBI myös havaitsi, ettei tällä OneCoinilla ollut edes mitään lohkoketjua olemassa, kun Bitcoin kryptovaluutta perustuu lohkoketjuun.

Myös Frank Schneider niminen entinen Luxemburgin tiedusteluviranomainen tuomittiin tässä ONECOIN oikeudenkäynnissä syytteeseen mm. rahanpesusta ja pankkipetoksesta, mutta hän vetosi oikeudenkäynnissään puolustusasianajajansa kautta, että hän vastasi ONECOIN toiminnassa vain siihen liittyneestä kriisinhallinnasta, mutta väitti taas ettei ollut tietoinen järjestelmään kuuluneista rikollisista toimista ollenkaan.

Selvää kuitenkin on, että tämä ONECOIN toiminta muistutti hyvin pitkälti perinteisen rikollisen mafian kaavoja.


Silti edelleen nämä tavalliset työssä käyvät ihmiset, joilla on se asuntolaina ja autolaina juoksemassa eivät vieläkään välttämättä tajua sitä, että miten nämä ihan tavalliset pankit ovat itseasiassa rikollisten organisaatioiden pyörittämiä, koska nämä Euroopan Keskuspankin rahanpainajat ovat nämä maailman rikkaimmat Illuminati suvut.


Nämä maailman 13 rikkainta sukua käytännössä hallinnoi noin 95 prosenttia koko maailman varallisuudesta ja nämä suvut hallinnoivat mm. Vanguard Groupin sekä BlackRockin nimisten sijoitusyhtiöiden toimintaa, jotka taas omistavat Euroopan Keskuspankin (EKP) sekä USA:n keskuspankin ja lukuisten monien muidenkin valtioiden keskuspankit.

Rahaa taas he printtaavat vain sitä vastaan, että jokin pankki kuten vaikkapa tämä Suomessa toimiva osuuspankki pyytää sieltä lainan, joka painetaan vain osuuspankkiin otetun lainan kautta.


Ja kun pankeilla kuten vaikka nyt tässä esimerkkitapauksessa sillä osuuspankilla on joku yrittäjä vaikka saanut miljoonan euron lainan, niin pankilla saa olla vain 10 % osuus sen lainamäärästä holveissaan, mutta tuolla yhden miljoonan euron lainan luomisella se voi saada sen tuosta miljoonasta eurosta puuttuvan 90 prosentin osuuden sieltä Euroopan Keskuspankista, joka luodaan liikkeelle lainalla.

Joten jos kerta miljoonakin syntyy tuolla 100 000 eurolla, niin tästäs näette sen, että miten nämä tätä maailmaa hallitsevat roistot saavat sitten myös sen miljardin käyttöönsä sen 10 % osuudella. Niin silloinhan nämä pankit omistavat roistot saavat senkin 1 miljardin eurolla käyttöönsä vain sillä 100 miljoonalla eurolla. Mutta asiaan tulee aika suuri ongelma siinä vaiheessa, kun nämä pankit sitten alkavat kiskomaan näisä lainoista vielä korkoja ja niiden lainojen saaja alkaa niitä lyhentelemään pois.

Pankkien omistajasuvut ovat siis roistosukuja ja roistothan tunnetusti eivät tee päivääkään rehellisiä töitä, vaan he hankkivat miljoona ja miljarditulonsa pelkästään huijaamalla ihmisiä, niin tässä globaalissa ja kvartaalikapitalistisessa palkkaorjuus järjestelmässä työssäkäyvät ihmiset on jo koulujensa penkillä aivopesty tähän oravanpyörään juoksemaan, mutta heille ei sitten olla kerrottu tämän rahapelin todellista sisäpiirin salaisuutta siitä, että miten tätä ihmisten orjuutusta velalla pelataan tämän maailman rikkaimpien sukujen toimesta.

Siinä on vaan sellainen homma, että yhä päivä päivältä menemme koko ajan kohti sitä teollisuuden neljättä vallankumousta, jolloin nuo koneet ottavat ne raskaiden töiden ohjat ja sieltä syrjäytetty työläinen joutuu joko kortistoon tai sitten kouluttautumaan itsensä aivan toisille aloille.

Mutta kuten huomaatte, niin tämä ihmisten velalla orjuutus on peli, jossa vain pankkiirit voittavat ja työläinen jää nuolemaan näppejään ja hänet on pistetty vielä hikoilemaan noiden pankkilainojensa eteen.

Joten kun tämä palkkatyö perustuu ihmisten orjuudelle sekä KELA-tukien nostaminen myös perustuu ihmisten orjuudelle, niin miksi meidän täytyy edelleen tukea tätä ihmisoikeuksia polkevaa järjestelmää ? Kun ne ihmisorjien orjuuttajat istuvat näiden suurien pankkien hallituksissa ja Euroopan Keskuspankin ja USA:n keskuspankin johtoa ei olla edes valittu millään demokraattisilla vaaleilla, vaan nämä siellä toimivat liikemiesroistot päättävät ihan suoraan, että ketkä nostetaan minkäkin keskuspankin hallitukseen.

Kyseessä on vielä melkoisen julma bisnesmaailma, koska nämä pankkiirit käärivät voittoja mm. sodilla, asekaupoilla, ihmiskaupalla, lapsikaupalla, palkkaorjuudella jne.

Joten huomaatteko miten aina ihminen on myyty heille joksikin orjaksi pientä korvausta vastaan, kun taas nämä miljardöörit käärivät niistä isot voitot ? 


Lähteet: Suomenmaa