http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Suomen valtio on etsimässä 300 kubitin kvanttitietokonetta


Suomen teknologian tutkimuskeskus VTT:llä alkaa nyt julkinen projekti 300 kubitin kvanttitietokoneen hankkimiseksi Suomeen, jonka olisi määrä tulla Suomeen vuoden 2025 alkupuolella.

VTT on jo kehittänyt tätä nykyisen yhteistyökumppaninsa IQM:n kanssa.

Kuulemma tulevalta kumppanilta edellytetään tämän hankinnan yhteydessä väliaikaista laskentapalvelua, jotta tämän avulla VTT:n kotimaiset kumppanit voivat aloittaa kvanttilaskennan soveltamisen, jonka olisi määrä valmistua ns. pilvipalvelujen kautta.

VTT siis toteuttaa kilpailutuksen KPMG:n tuella tästä ja osallistumishakemukset tulee olla perillä 2.8.2024 mennessä.

Hankinnan avulla halutaan myös kuulemma hankkia Suomeen uusia kvanttiteknologioihin liittyviä immateriaalioikeuksia.


Mikä on kvanttitietokone ?

Jos menette nyt vaikka Heinolan torille ja kysytte sieltä joltain ensimmäiseltä vanhalta mummolta, että mitäs hän tietää kvanttitietokoneista, niin ei hän varmaankaan osaa niistä sanoa juuri mitään järkevää.

Kvanttitietokone kun on vasta "kehitteillä" oleva tietokone, joka hyödyntää jo niin sanottujen kvanttitilojen superpositiota ja mitäs tämä kvanttisuperpositio sitten on ? 

No se on kvanttimekaniikan formalismista juontuva ominaisuus, jonka mukaan tietty systeemi voi olla useassa eri tilassa yhdellä kertaa.

Oletetaan yksinkertaisuuden vuoksi että systeemiä voidaan kuvata diskreetillä (eli numeroituvalla) määrällä ominaistiloja, jotka muodostavat täydellisen ortonormaalin kannan systeemiä kuvaavalle Hilbertin avaruudelle. Merkitään noita tiloja merkinnällä , missä  on kokonaisluku. Näitä tiloja vastaa jokin mitattava ominaisuus, observaabeli, jota vastaa lineaarioperaattori , siten, että

Toisin sanoen, mitattaessa observaabelia  systeemin ollessa tilassa  saadaan mittausten odotusarvona tulos .

Oletetaan että systeemi preparoidaan ajanhetkellä  (normitettuun) alkutilaan  joka ei ole systeemiä kuvaavan Hamiltonin operaattorin  ominaistila. Tällöin myöhemmällä ajanhetkellä  systeemin tila menee superpositioon tiloista , tilaan

Tässä kompleksikertoimet  saadaan Hamiltonin operaattoria vastaavan aikakehitysoperaattorin matriisielementtinä,

missä  on Diracin vakio. Valitsemalla  sopivasti voidaan systeemi periaatteessa viedä mielivaltaiseen superpositioon tiloista . Ainoa ehto kompleksiluvuille  saadaan tilan normin säilymisestä:

Mittaamalla tällaisesta tilasta ominaisuus  saadaan satunnaisesti jokin niistä arvoista , joille . Tämä kyseinen arvo saadaan Neumannin mittaushypoteesin mukaan todennäköisyydellä  (olettaen että mittaus on projektiivinen).



Kuvassa D-Wave Systemsin kvanttisiru



Kvanttitietokone teknologia tulee tulevaisuudessa mahdollistamaan mm. puhelinpalvelun, joka voidaan korvata kvanttitietokoneajassa jo näillä A.I. pohjaisilla sovelluksilla.


Sen jälkeen mm. poistuu tämä nykyinen puhelin teknologiaan perustuva ongelma, kun virastoilla on vain yksi puhelinlinja käytössä samaan aikaan, kun taas kvanttitietokoneella mahdollistettu A.I. virkailija voi palvella usealla eri linjalla, koska sen tulevaisuuden aikalinjassa oleva valtion virastojen puhelinpalvelu on jo tavoitettavissa mm. digisovelluksilla käytetyillä viestimillä. Joten se siis todellakin tarkoittaa sitä, että jossain vuonna 2050 vaikka esimerkiksi ei ole enää näitä vanhoja kännykkälinjoja tai edes lankapuhelinlinjoja.



Mutta onko sitten siellä sadan vuoden päästä vuonna 2124 se ravintolan ovimies korvattu jollain kyborgilla, no mene ja tiedä.



Kaikkihan tuollainen teknologia on mahdollista ja Boston Dynamics yhtiö kehittää robottejaan tälläkin hetkellä, mutta asiassa on vielä sellainen ongelma, kun nämä kyborgit pyritään hyödyntämään vain tällä hetkellä USA:n armeijan käyttöön, niin joku salaliittoteoreetikko voisi alkaa jo epäilemään, että mitähän salaista kytborgiarmeijaa siellä jo kasataan meidän selkämme takana ? 



Mutta taas musiikkiteknologian tämä tulevaisuuden kvanttitietokone teknologia tulee mullistamaan aivan totaalisesti, koska se mahdollistaa jo niin suuren laskentatehon syntetisaattoreiden sämpläysteknologialle, että esimerkiksi jonkun kuvassa näkyvän STEINWAY & SONSIN kaltaisen konserttiflygelin kvanttisoftasyntetisaattorin soundit tulevat olemaan todella realistisen kuulloisia. 


Vielä tänään tämä sämpläysteknologia kuullostaa tällaiselta ja jostain syystä Ruotsissa nämä yhtiöt kuten Toontrack, ovat olleet miltei aikaansa edellä, kuten myös toinen skandinaavinen sähköpianovalmistaja Nord.


Kvanttitietokoneet ovat kuitenkin kohta tulleet jäädäkseen, mutta kaikista tärkeintä olisi, että saisimme nämä vehkeet pois noiden hullujen maailman tuhoajien käsistä, joilla tarkoitan tätä Euroopan ja Venäjän välille konfliktia rakentavan eliitin pankkiireista.


Heille nämä idän ja lännen väliset jännitteet ovat pelkkää peliä, jota he pyrkivät hyödyntämään vain saadakseen mm. Ukrainankin sodalla itselleen suuria voittoja, koska he rahoittavat tälläkin hetkellä sekä Venäjän, että Ukrainan armeijaa. 


Mutta nähdäksemme tämän Ukrainan sodan konfliktin todelliselle puolelle, niin silloin meidän täytyisi muistaa se, että mikäs porukka siellä olikaan Ukrainan johdossa silloin 700-900 luvulla ? 

No ne olivat nämä turkinsukuiset kasaarit.

Nyt kasaareja toimii mm. Lontoon pörssissä hyvin menestyksekkäinä pankkiireina ja heitä on myös New Yorkissa.


He näkevät nykyisen Ukrainan sellaisena sijoituskohteena, että he haluavat sen maan keinolla millä hyvänsä EU:n jäseneksi ja koska silloin vuonna 2014 Ukrainan silloinen Presidentti Viktor Janukovits ei hyväksynyt sitä silloista EU:n ja Ukrainan välistä assosiaatiosopimusta, niin sen seurauksena nämä muutamat pankkiirit mm. Lontoon pörssissä ja New Yorkin wall streetillä päättivät viimein, että Janukovitsista on päästävä eroon ja siksi he värväsivät mm. Puolalaisen kenraalin, jonka tehtäväksi annettiin kouluttaa ne Maidanin tarkka-ampujat, jotka sitten hoitivat operaation, kun alkoivat ampua mielenosoittajia Maidanilla, Kiovassa.


Tämä taas uutisoitiin, että Presidentti Janukovitsin joukot ampuivat mielenosoittajia, ja Janukovits lähti maanpakoon.


Sitten eskaloitiin se sisällissota ja myöhemmin eskaloitettiin Venäjän hyökkäys Ukrainaan, kun vielä ennen tätä hyökkäystä Ukrainan armeija ampui tykillä Venäjän hallitsemille Itä-Ukrainan alueille.

Venäjää siis nämä kasaaripankkiirit käyttävät pelkkänä työkaluna, jotta saisivat tämän vanhan kasaarivaltionsa takaisin ja siksi heidän hallinoimat yhtiöt kuten sijoitusyhtiö BlackRock on jo vuosi sitten ilmoittanut toteuttavansa tuon Ukrainan ja Venäjän välisen sodan jälkeisen jälleenrakennuksen.



Eli kun lännen mediamme edellen syöksee näitä propaganda juttuja siitä, kuinka Putin haluaisi miehittää koko Ukrainan, niin katsokaas sitten muutaman tovin päästä, kun se sota on ohi, niin huomaattekin, ettei Venäjä miehittänytkään Ukrainaa ja miehittäjä olikin tämä miljardien rahavaroja pyörittävä BlackRock, mutta heitä kiinnostaakin imeä Ukrainan luonnonvarat omaan liiviin.



Ukraina halutaan osaksi EU liittovaltiota


Sitten yksi toinen juttu, josta media ei uskalla vieläkään kirjoittaa on se, että Ukrainasta halutaan yksi tämän EU:n liittovaltion maista, koska EU:n liittovaltion jälkeen olisi sen jälkeen tarkoitus perustaa se EU:n yhteinen armeija.

Sitten jos tämä menee läpi, niin sitten sinne tulisi se joku hullu diktaattori ja kaikki muistaa jo natsi-saksan nousun 1930-luvulla, kuinka Adolf Hitler lopulta johti Saksan suursotaan Venäjää vastaan ja miehitti sotilaallisesti natsilipun kanssa useita Euroopan maita.

Nyt tätä miehitystä ei ole enää tarvinnut tehdä aseellisesti, vaan se on tehty puhtaasti poliittisesti, kun Suomikin luopui itsenäisyydestään jo silloin vuonna 1995, kun se liittyi Euroopan unionin jäsenmaaksi.


Koko tämän Euroopan unionin tarkoitus on ollut köyhdyttää näitä EU:n jäsenvaltioita ja kanavoida varat näille jo valmiistaan rikkaiden miljardööri pankkiirien haltuun, mutta he eivät tätä peliä pelaa mistään rahasta, koska nuo verorahatkin kulkeutuvat lopulta valtiolle, jonka jälkeen valtio tuhoaa ne.

Valtio kun pystyy lainaamaan niiltä keskuspankeilta, kuten tässä tapauksessa EU:n keskuspankilta (EKP) rahaa, joka taas painaa ne valtion bondit suoraan printterillään. Mutta sitten kun mietit, että kukas ne valtion lainaamat miljardienkin eurojen bondit oikein maksaa niin ne maksat sinä, joka käyt töissä, kun sinä olet näille pankkiireille puhdas pelinappula ja lypsävän lehmän asemassa. Että jos osaa viimein kyseenalaistaa tämän systeemin, niin ehkä lopulta huomaat sen, että miten tässä järjestelmässä pyritään imemään jokaisesta veronmaksajasta kaikki energiat pois kuin syödystä appelsiinista mehut ja kuka hyötyy ? Kun kukas se valtio sitten on ? 

No se on joukko roistoja, jotka eivät tee päivääkään oikeita töitä, koska heidän pankkiensa toiminta perustuu puhtaasti vain ja ainoastaan työtä tekevien ihmisten ryöstämiselle.


Mutta kieltämättä he kyllä aika nerokkaasti loivat tämän kulutusyhteiskunnan, joka on perustettu tuolle lähes ikuiselle teollistumisen aikakauden valveunelle, jossa me sitten tässä käydään jotain kilpaurheilua jostain omistamisesta kuka saa omistaa eniten, mutta vääryys tapahtuu jo siinä vaiheessa, kun palkkaorja myy itsensä työnantajalleen, eli silloin hänestä tulee se orja, koska oikeasti ihmisen kuuluisi olla vapaa kuin taivaan lintu, mutta sanoppas se näille Euroopan Keskuspankin orjapiiskureille.


Juuri tämän takia koko teollisuuden neljäs aalto on se A.I. kaltaisen teknologian läpimurto, jonka jälkeen vain koneet tekevät ne raskaat työt ja ihminen  vapautetaan tästä teollisen maailman palkkaorjuudesta, eikä siihen tarvita mitään kapinaliikettä kuin vain jokaisen meidän ihmisyksilön ymärrys siitä, että sinä olet vapaa ja sitten kun riittävän moni ihmisyksilö alkaa elämään tätä todeksi, niin jossain vaiheessa kriittinen massa on ylittynyt ja nämä vanhat raskaaseen energiaan perustuvat orjuutuskoneistot kaatuvat kuin dominot ja näin tulee lopulta käymään tälle kvartaalikapitalistiselle pankkijärjetelmälle.


Se tulee kaatumaan, koska sen kuuluu kaatua, koska se on luonnon laki josta nämä ihmisten vuosisatojen orjuuttajat maksavat siitä lopulta karmansa tuolla pankkikriisillä pois ja nimenomaan näille Sveitsin talousfoorumin sedille se tulee olemaan vaikeaa, koska nämä sedät pyrkivät roikkumaan siellä ihmisorjien omistamisen maailmassa hamaan loppuunsa saakka, kunnes lopulta ymmärtävät ehkä sen, ettei niitä arvopapereita voi enää syödä nälkäänsä.

Sitten he ehkä huomaavat sen, että vaikka siinä arvopaperissa luki vaikka minkä kiinteistön omistus, niin siinä vaiheessa kun länsimaalainen talousjärjestelmä romahti, niin ne jokainen Espoon Westendinkin kartano on sen jälkeen käytännössä arvoton.



Se on sitten se GREAT RESET, josta se Sveitsin talousfoorumin Klaus Schwab mainitsi, ettet enää omista mitään ja olet onnellinen.

Valtiokaan ei omista oikeasti yhtään ihmistä, mutta tämä sosiaaliturvalla orjuutus ja palkalla orjuutus perustuu vielä tähän ihmisten orjuuttamiseen, mutta ne ihmiset kuitenkin usein hyväksyvät sen, koska heidät on ollut helppo valmentaa ja aivopestä tähän kilpailuyhteiskuntaan tuolla Rockefeller foundationin mädättämällä peruskoulujärjestelmällä.


Mutta sinä olet aina ollut vapaa, ja jos tiedostat tämän, niin elämässäsi tapahtuu silloin suuria muutoksia mielesi tasolla.


Lähde: ETN