http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. elokuuta 2021

Valtiotieteiden tohtori: Rokotuspassi rikkoo yksityisyyden suojaa

 


Valtiotieteiden tohtori ja poliitikan tutkija Iivi Anna Masso on ottanut julkisesti kantaa jo alkuvuodesta näihin rokotuspasseihin.

"Testausvaiheessa olevat, poikeusluvilla käyttöön otetut rokotukset voidaan oikeutetusti mieltää lääketieteellisiksi kokeiksi, joten painostaminen ottamaan niitä on Nürnbergin ja Helsingin sopimusten vastaista. 

Lisäksi painostaminen mihin tahansa lääketieteellisiin toimenpiteisiin on sekä Oviedon sopimuksen että Unescon bioetiikan julistuksen vastaista.

Syrjintä lääketieteellisellä perusteella on Yhdenvertaisuuslain vastaista ja lääketieteellisten tietojen saattaminen monenlaisten yritysten ja palveluntarjoajien tietoon rikkoo yksityisyyden suojaa.

Silti EU:n komissio, Suomen hallitus, Suomen eduskunta sekä enemmistö suomalaisista mepeistä, tukevat "rokotepassien" käyttöönottoa, uhmaten kaikkia lääketieteellisen etiikan sopimuksia, joita Suomi on sitoutunut noudattamaan, kansalaisten yhdenvertaisuutta, yksityisyyden suojaa sekä kansalaisten itsemääräämisoikeutta. Eikä asiasta käydä avointa julkista keskustelua. Miksi?"