http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 20. elokuuta 2021

Rokotekuolemia tulee nyt niin paljon, ettei niitä kirjaava Fimea muka enää ehdi niitä kirjaamaan ylös

 


Rokotekuolemia tulee nyt niin paljon, ettei niitä kirjaava Fimea muka enää ehdi niitä kirjaamaan ylös.

Eihän ne siellä pysty mitään kirjaamaan ylös rokotekuolemista, kun koronarokotteilla tehtävä kansanmurha on jo täydessä vauhdissa.

Joku on vaan käskenyt siivota jäljet maton alle.

Valtiovalta keskittyy sillä välin tiedottamaan kansalaisille, että tulisi ottaa jo toisen rokotteen jälkeen kolmas piikki.

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen heitti nyt melkoisen aivopierun, jonka hän luki tietenkin hänelle jaetuista nuoteistaan, että kuinka nyt rokottamattomat pitäisi rokotettuja panttivankeinaan ja kuinka meidän tulisi nyt saada yhteiskunta käyntiin, mutta yhteiskunta ei voisi olla pienen äänekkään vähemmistön panttivankina, jos meillä on näitä salaliittoteorioita lukevia foliohattuja, jotka eivät ota rokotetta.

Siinä on vaan sellainen ongelma, että rokottamattomat eivät voi kuolla siihen rokotteeseen ja tämä luo ongelman siihen, että nämä ihmiset täytyisi saada hengiltä huijaamalla heidät niin monta kertaa piikille, ennen kuin heiltä lähtee viimein henki pois.


Jos nyt katsotaan sitä todellista rokotekattavuutta näiden koronarokotteiden luojien näkökulmasta, niin heidän lopullinen tavoitteensa on saada vähennettyä maailman väkiluku aina niin pieneksi, että väestöä on koko pallolla enää 500 miljoonaa.

Nyt maailmassa on väkeä n. 7,713 miljardia.

Se on siis aika karkeaa logiikkaa, että kuinka 7,70 miljardia ihmistä tulisi saada sinne koronarokotuksille rokottamaan itsensä niin monta kertaa, että heidät saadaan kaikki eliminoitua pois.

Sitten nämä loput 500 miljoonaa ihmistä jäisivät tänne, joita nämä vallanhimoiset ja sadistiset psykopaatit sitten alkaisivat alistamaan maailmanlaajuisella uuden maailmanjärjestyksen tyrannihallinnolla.

Tämä ei ole mitään salaliittoteoria, sillä tuo Georgia Guidestonesin kivimonumentti on olemassa, jossa tuo 500 miljoonan väestönvähennystavoite teksti lukee sen kyljessä.

Koronarokotteissa on lisäksi paljon myrkyllistä grafeeinioksidia, joka on piilotettu näiden koronarokotteiden pantenteistakin.

Grafeenioksidi on titaniumia vahvempaa ja se kestää aina 930 astetta celsiusta lämpötilassa.

Jos grafeenioksidi saa positiivisen varauksen, niin se tuhoaa silloin kaiken sen kanssa kosketuksiinsa tulevan. Näin tästä aineesta tehtiin koronarokotteiden salainen aineosa, jonka efekti on rokotteen saajan kuolema.

Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston paljasti tämän grafeenioksidin ja koronarokotteiden välisen yhteyden.




'