http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 23. elokuuta 2021

Tietoenatorin logistiikkajohtaja katosi 13 vuotta sitten - Poliisin mukaan tapaukseen ei liity rikosta


13 vuotta sitten jyväskyläläinen Tietoenatorin logistiikkajohtaja Marko Ovaska katosi 1.7.2007.


Miehen uuudenkarhea Volvo V40 auto löytyi myöhemmin noin 250 km kauempaa Ovaskan kotipaikkakunnasta Pohjois-Savon Sonkajärveltä.

Auto oli siellä ollut parkissa 2.7.2007 lähtien, eli noin vuorokausi Marko Ovaskan katoamisen jälkeen.

Volvon sisältä löytyi Ovaskan kaksi puhelinta, aukaistu kartta, hygineniatuotteita ja miehen päällä viimeksi nähdyt verkkarit sekä t-paita.

Omaiset kuitenkin ihmettelivät, sillä miehellä ei normaalisti ollut mitään asiaa savon suunnalle.

Ovaska harrasti suunnistusta ja oli kokenut kisaaja mm. Jukolan viestissä.

Joku väitti nähneensä Ovaskan autonratissa Sonkajärven Paisuassa. Mutta taas läheisellä marjasuolla liikkuneet taas kiinnittivät huomiota tuntemattomaan mieheen, joka kulki metsässä ilman keruuastiaa.

Heinäkuun lopussa 2007 taas sonkajärveläinen mökkiläinen oli huomannut, että mökin pihassa oli käyty ja kirjoitettu pihassa olevan pöydän kanteen kaksi kertaa teksti NOBODY LOVES ME.

Syyskuun alussa taas Ovaskaa etsittiin taas poliisin saaman vihjeen mukaan, että rannalta muka löydettiin käsinkirjoitettu lappu, jossa luki NOBODY LOVES ME. Mutta lappua ei kuitenkaan löytynyt.

Viranomaiset taas väittävät, että Ovaskaa ei etsitty ensimmäistä kertaa, vaan hän olisi ollut kateissa myöskin 2007 touko-kesäkuun vaihteessa 2007.

Mutta tuolloin viranomaiset löysivät miehen joutsalaisen leivonmäen kansallispuiston läheisyydestä heikjossa kunnossa ja mies toimitettiin sairaalaan.

Mutta nyt tämä menee kummalliseksi. Sillä 2009 kesällä eräs vieremäellä asuva mies oli ollut kalassa ja hänen virveliinsä oli tarttunut päänahkaa, kun hän oli kalastanut Sonkajärven Haajaistenjärvellä, joka on noin parinkymmenen kilometrin päässä Ovaskan auton löytöpaikasta. Kyseiselle järvellä johtaa erävaellusreitti nimeltä Volokinpolku.

Mies oli ensin heitellyt kiviä virveliä rannalta kävin pienen saaren lähellä ja kun hän veti virveliänsä ylös, niin siihen oli tarttunut ihmisen päänahkaa.

Poliisi lähetettiin alueelle tekemään tarkempia etsintöjä, mutta mitään tarkempaa ei väitetty sieltä enää löytyvän.

Mutta päänahkaan liittyvä löydös lähetettiin tuolloin keskusrikospoliisille, jonka laboratoriotutkimuksissa sai selville, että niissä oli ihmisen hiuksia.

Mutta nyt homma alkoi saamaan omituisia käänteitä, kun tämä päänahan löytänyt nuorimies kuoli vain pari viikkoa myöhemmin moottoripyöräonnettomuudessa.

Jos tämä Ovaska olisi päätetty hiljentää, niin Tietoenatorin logistiikkajohtajana hänellä varmasti oli tietoa siitä, että miten Tietoenator osallistui Suomen vaalilaskennan väärentämiseen.

Nykyäänhän tuo homma hoidetaan Scytl-nimisen firman kautta, jolla on nyt käytössä se CIA:n vaalilaskentaa väärentävä softa.

Tuolloin vuonna 2007 pienpuolue Köyhien asialla puheenjohtaja Terttu Savola paljasti YLE:n tv1:llä esitetyssä ohjelmassa kuinka hänen itse antama äänensä ohjautuikin kilpailevalle ehdokkaalle, kun hän kävi tarkistuttamassa äänensä silloisen Tietoenatorin kautta.

Tietoenatorilla (sen jälkeen Tieto Oyj) tämä vaalivilppi oli aina tarkoin varjeltu liikesalaisuus. Joten jokainen silloisenkin Tietoenatorin it-logistiikkavastaava joka tällaisen tiedon voisi vaarantaa, niin heidän henkensä on ollut varmasti sen seurauksena helposti vaarassa.


Mutta kun CIA on sekaantunut Suomen vaaleihin ja tästä Tietoenatorista (nyk. Tieto Oyj) omisti 2007 vuonna amerikkalainen New Yorkissa sijaitseva sijoituspankki Goldman Sachs peräti 10 prosenttia.

Niin tämä johtui täysin siitä, että kyseisellä sijoituspankilla oli silloin jokin motiivi sekaantua Suomen poliittisiin vaaleihin manipuloimalla niiden vaalitulokset CIA:n tahdon mukaisiksi. Eikä tämä ole vieläkään muuttunut minnekään, sillä tätä filunkia tehdään nykyään tämän Scytl-firman kautta ja se on tasan fakta, että niin kauan kuin CIA väärentää Suomen vaalituloksen, niin demokratia ei silloin koskaan toteudu.

Lähde: MTV Uutiset