http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 5. elokuuta 2021

Pohjois-Koreamainen journalismi jatkui - Sanna Marinin väitetään nauttivan suomalaisten suosiota


Iltalehti ei yllättänyt tämänpäiväisellä uutispläjäyksellään maan pääministeristä Sanna Marinista, jonka toimittaja Mika Koskinen väitti, että Sanna nauttii parhaillaan suomalaisten suosiota.



Tein Twitteriin pienen gallupin ja kysyin näiden oikeiden suomen kansalaisten mielipidettä, että nauttiiko Sanna Marinin hallitus heidän suosiota ja tämä oli vastaus 68 äänen jälkeen. 

Noi on ne todelliset lukemat.

Toki Sanna Marin ja Suomen korruptoitunut nykyhallitus nauttii tietenkin CIA:n luottamusta. Sehän tiedetään jo ja nämä rapakontakaiset jesuiitat haluavat itselleen jo puoli Suomea.


OK... Jos nyt tälle Pahkasika journalistiselle osastolle mennään, niin sitä Sanna Marinin kansansuosiota varmaan nostivat ehdottomasti tämä keväinen aamiaiskohu. Ehdottomasti... Suomalaiset aivan varmasti rakastavat sitä, että heidän verorahoistaan joku virkamies tai ministeri vetää aamiaiskustannukset ohi palkkansa.

Siitähän suomalaiset tykkäävät. Mitä korruptoituneempi on pääministeri, niin sitä tyytyväisempiä ovat köyhät ja kateelliset suomalaiset.


Ajoitus tälle Pohjois-Korea kirjoitukselle oli vielä täydellinen

Ajoitus vielä tälle Pohjois-Korea tyyliselle pääministerin ylistyskirjoitukselle oli lähes täydellinen, kun sitten muutamaa tuntia myöhemmin pääministeri asteli ulos Helsingin säätytalolta ja ilmoitti, että hallitus aikoo ottaa koronapassit käyttöön.

Eli tämä rokotteista kieltäytyvien suomen kansalaisten syrjintä sai nyt virallisen ensimmäisen siunauksen säätytalolla.


Mitä vielä seuraavaksi... Keksitäänköhän vielä se hihamerkki rokottamattomille, jota tämä THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek jo väläytti vajaa vuosi sitten ? Eli natsi-saksan aikaiset keinot käyttöön.


Poliittisten puolueiden kannatuksia ohjaa CIA

Näitä median poliittisten puolueiden kannatuksia ohjaa aina CIA, josta manipuloidaan jokaisen hallituskauden valtapuolueet.

Tällä hetkellä tätä tulevaa eduskuntapuolueiden hallitusta ei ole vaikeaa enää ennustaa, että kuinka Kokoomus on se puolue, jonka CIA on määrännyt jo nyt tulevaksi vaalivoittajaksi, koska Jan Vapaavuoren he ovat luvanneet valita Suomen tulevaksi Presidentiksi, joten se sopisi myös siihen kylkeen oikein hyvin.

Jan Vapaavuoren ympärille myös kootaan sitten tulevissa Presidentinvaaleissa tällainen Sauli Niinistömäinen henkilökultti, johon osallistuvat jälleen tämä eräs suuri mainostoimisto, joka kiilloti Sauli Niinistöllekin tuollaisen pohjois-koreamaisen imagon jonain työväen presidenttinä.

Itse asiassa jo silloin 2006 kun Tarja Halonen istui sitä toista kauttaan Suomen presidenttinä, niin jo silloin CIA tiesi, että Suomen seuraava presidentti tulisi olemaan Sauli Niinistö.

Kokoomukselle CIA lupasi vaalivoiton jo tuolloin vuonna 2006, kun USA:n suurlähetystö ja Kokoomus kävivät sähköpostinvaihtoa. Tämä vuodettiin Wikileaksin kautta myöhemmin julkisuuteen.

CIA siis sekaantui Suomen ulkopoliittisiin asioihin tuolloin.

Kokoomus onkin se puolue, jonka kansanedustajat ja ministerit ovat huoranneet aina CIA:n suuntaan tästä Nato kysymyksestä ja luvanneet viedä Suomen Natoon keinolla millä hyvänsä. Tämä NATO asia on heille siksi niin tärkeä, koska CIA haluaa Suomen Natoon keinoja kaihtamatta, koska Natolla on Suomen suhteen Venäjään kohdistuvia sotasuunnitelmia olemassa.

Suomen valtio kun on pelkkä puskurimaa Natolle ja siksi he haluavat Suomen kilveksi Venäjää vastaan.

Sillä ei tosiaan ole mitään merkitystä, että vaikka siellä Suomen hallituksessa olisi Perussuomalaiset ohjaksissa, koska myös he saavat CIA:lta rahaa ja tottelevat CIA:n käskyjä.

Mutta äänestäjilleen he esittävät aina populistia, mutta jos pääsevät hallitukseen, kuten Timo Soinin valta-aikana kävi silloin vuonna 2015, niin sen jälkeen he pettivät miltei kaikki vaalilupauksensa, kun Audin takapenkki kutsui.

Mutta monien Perussuomalaisten äänestäjien muisti on erittäin lyhyt, eikä se enää yllä sinne vuoteen 2015, jolloin Perussuomalaiset olivat avaamassa Suomen rajoja ja päästivät tänne ne yli 36 000 laitonta siirtolaista ja mm. Irakin sodan sotarikollista. 

Tuollainen touhu on ollut jokaiselta 2015 hallituspuolueen jäseneltä puhdasta maanpetturuutta, josta vielä nämä Suomen kansallisidentiteetin tuhoajat on palkittu poliittisin palkkioviroin. Heistä jokainen poliitikko huoraa aina CIA:n laskuun ja niin kauan kuin tottelevat sieltä tulevia määräyksiä, niin näin kauan heillä säilyy ne tulevat hillotolpat (palkkiovirat).