http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 29. elokuuta 2021

Dr. Sean Brooks - Rokotetut tulevat kuolemaan pian

 

Amerikkalainen lääkäri dr. Sean Brooks puhui julkisesti 16.08.2021 Ohiossa paikalliselle koululautakunnalle ja sanoi, että näistä koronarokotetuista monet tulevat kuolemaan viimeistään 3-5 vuoden sisällä, koska heidän immuniteettinsa ei enää kestä, koska koronarokotteet ovat tuhonneet heidän immuniteettinsä.

Brooks sanoi, että mitä enemmän koronarokotteita ihmiset ottaa, niin sitä heikommaksi heidän immuniteettinsa alenee.

Hän puhui myös koronarokotteiden ADE-efektistä, joka on vasta-aine riippuvuus, joka huijaa kehon uskomaan, että kehon solut söisivät taudinaiheuttajaa, vaikkeivat sitä kuitenkaan tee.

Lisäksi Brooks puhui koronarokotteiden aiheuttamista verihyytymistä, joita on havaittu hyvin monilla rokotetuilla.

Koronarokoteampulleista on löydetty myös jäämiä ebola-viruksesta, adenoviruksesta ja rotaviruksesta. Mutta osa koronarokotteista on plaseboa. Mutta silti tähän plaseboon luottaminen on samaa turvallisuustasoa, kuin pelaisi oikeaa Venäläistä rulettia.

Suomen terveysministeriö sekä hallitus on syyllistynyt tässä koronarokotuskampanjassa puhtaaseen kansanmurhaan ja nämä virkamiehet kuuluisi kiikuttaa seuraavaksi sotarikosoikeuteen Haagiin kuulemaan tuomionsa. 

Mutta jostain syystä nämä YK:n, Davosin talousfoorumin, Rockefeller Foundationin jne. maailman kulissien takaiset rokotuttaja paskiaiset ovat hankkineet itselleen syytesuojan, koska kyseessähän on kokeellinen rokote, jonka rokotteen ottaja ottaa itse vastuun sen turvallisuudesta.

Sillä siinä vaiheessa kun tämän globaalin rokotuskansanmurhan totuus paljastuu, niin näiden rokottaja eliitin peli on pelattu ja GAME OVER. Siksi nämä miljardööriroistot ovatkin rakennutttaneet isoja bunkkereja mm. Uuteen Seelantiin, jonne nämä nilkit sitten pakenisivat, jos heidän päänahoistaan vielä aletaan kilpailemaan näiden vastapuolen puolella.


Näiden rokotuttajien esi-isillä Temppeliritareillakin tuli silloin 1300-luvun alussa Ranskassa savuinen loppu, kun heitä otettiin kiinni ja heitä poltettiin roviolla.

Ihan samanlaista ihmissaastaa on tämä nykyinenkin globalistien kerho, joilla on nyt vain mielessä maailman väkiluvun vähentäminen näillä rokotteilla ja sitä varten he keksivät tämän valepandemia koronan, jotta saisivat ihmiset huijattua sinne lopetuspiikeille heikentämään immuniteettinsa niin alas, että lopulta pieni perusflunssa riittää tappamaan heidät.

Lähde: Rapsodia