http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 30. elokuuta 2021

USA:n armeija ampui dronella 10 siviiliä hengiltä Afganistanissa


USA:n armeija on aloittanut Drone murhat Afganistanissa. Nyt USA:n armeija ampui Dronella kuoliaaksi 10 ihmistä ampumalla Drone ohjuksen henkilöautoon.

USA:n armeija väitti auton kuljettaneen yhtä islamitaistelijaa, joka piti eliminoida. Joten nyt USA:n armeija perustelee, että nämä muut siviili ja lapsiuhrit kuten lapsiuhrit 2-vuotias Sumaya ja 12-vuotias Farzad olivat välttämättömiä huteja, joka nyt vaan kuuluu tähän islamitaistelijoiden ulkomaalaiseen terroristijahtiin.

Tästähän ei juuri suuremmin lehdissä puhuta, että mitä luonnonrikkauksia siellä Afganistanissa on niiden ooppium (unikko) peltojen lisäksi. 

Kun sieltä löytyy myös louhimatonta kultaa hyvin paljon. CNN uutiskanavan mukaan Talebaanit istuvat siellä yli 1 triljoonan dollarin mineraalien päällä, jota maailma kipeästi kaipaa.

Mutta se taas on CIA:lle tuttu tyyli, että jos ei maata saada ensin neuvoteltua näille läntisille ryöstäjille, niin siitä seuraavaksi he lähettävät CIA:n palkkamurhaajat näiden maiden johtajien perään. 

Mutta jos ei maiden johtajien salamurhaoperaatiot onnistu, niin kolmantena vaihtoehtona sitten järjestetään kyseiseen maahan aina sisällissota, tai sitten USA:n armeijan hyökkäys sekä myös proxy sotakin on mahdollinen, jolloin CIA vain aseistaa kyseisen maan kapinallisporukat.

Kun tämä Neuvostoliiton ja Afganistanin välinen sotahan oli CIA:n rahoittama siltä osin, että CIA rahoitti silloin tätä Afgaanisotilaiden puolta, jotka sotivat silloin Neuvostoliiton armeijan joukkoja vastaan.

Wikipediankin mukaan tuossakin 1979-1989 vuosina käydyssä sodassa kuoli n. 1,3 miljoonaa ihmistä, joista suurin osa oli pelkkiä siviilejä joka päättyi sitten lopulta siihen, että Neuvostoliitto vetäytyi vuonna 1989 tästä pahasti sodan raunioittaneesta maasta ja siitä seurasi myös n. 6 miljoonan ihmisen pakolaisaalto.

1992 huhtikuussa sitten mujahidin-joukot valtasivat Afganistanin pääkaupungin Kabulin.

CIA koulutti pääosin monet näistä mujahidin sisseistä. Tämä ohjelma alkoi vuonna 1979 ja CIA:lla sen koodinimi oli Operation Cyclone.

Lähde: BBC

CNN