http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. elokuuta 2021

Bob Dylan joutuu oikeuteen 12 vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä


Folk laulajalegenda Bob Dylan joutuu vastaamaan oikeudessa syytteisiin 12 vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Syytteen takana on nainen, joka oli tapahtuma aikoihin vuonna 1965 vain 12-vuotias tyttö, jolloin hän väitti Bob Dylanin pitäneen häntä viikkoja vankina ja käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen.  

Haasteessa kerrotaan lisäksi vielä, että Bob Dylan antoi tytölle tuona aikana mm. huumeita sekä alkoholia hyödyntäessään sitä hyväksikäytössään. Mutta käytti myös hyväkseen väkivallalla uhkailua.

Hyväksikäytön sanotaan tapahtuneen legendaarisessa Chelsea-hotellissa, jossa Dylanilla oli huone suoaina 1961-1965.

Mutta Bob Dylanin edustajan mukaan taas kyseessä on pelkkä valeuutinen.


Pedofilia yhdistää näitä staroja

Harvat tietävät sen, että tällaiseksi folk-staraksi ei kukaan voi päästä ilman, ettei hän lähtisi sortumaan sellaiseen asiaan kuin pedofilia, jolla näitä pop-staroja sitten myös kiristetään.

Luultavasti Bob Dylanistakin löytyy näillä hänen kiristäjillään useita videonauhoja, joilla Bob Dylan raiskaa jotain alaikäistä lasta.

Nyt kun Bob Dylanin maailmankiertueen päivämääriä katsoo netistä, niin Japanin kiertue on yllättäen PERUTTU. 

No mistäköhän syystä ? 

Eipä jää epäselvyyksiä.

Eipä varmaan japanissa ole kovinkaan trendikästä enää alkaa myymään lapsen raiskauksesta epäilleen folk legendan keikkoja.

Toisaalta nyt näemme seuraavina kuukausina ja vuosina, että nauttiiko Bob Dylan näiden vaikutusvaltaisten pedofiilirinki kiristäjien suojelua, vai ei ja se näkyy suoraan siinä, että jatkuuko miehen ura vai ei. Koska sen päättävät aina lähestulkoon nämä staroja kiristävät pedofiilirinkien pyörittäjät itse.

Lähde: YLE