http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. elokuuta 2021

Li Anderssonilta pääsi YLE:llä freudilainen lipsautus


Opetusministeri Li Anderssonilta pääsi YLE:llä freudilainen lipsautus ulos.

Kun YLE:n toimittaja kysyi, että on löytynyt jo yksi opettaja, joka levitti lapsilleen rokotevastaista propagandaa, mutta hän irtisanoutui.

Sitten Li Andersson päästi tämän freudilaisen lipsautuksen ulos:

"No siis tottakai jos on tilanne koulussa, että opettaja levittäää paikkansa pitävää tietoa rokotteista oppilaille, niin se on niin kun ehdottomasti asia, mihin koulun johtajan eli rehtorin silloin pitää puuttua ja se ei ole hyväksyttävää ja silloin siihen myöskin puututaan".

Tuohan oli jo politiikassa sen luokan lipsautus, että yleensä siitä seuraa välittömät kurinpidolliset toimet ja nämä ministerit pakotetaan usein eroamaan näiden virheiden takia, koska ministeri ei saa kyllä koskaan kertoa totuutta ääneen varsinkaan kansalaisiin kohdistuvasta rokotepropagandasta, jonka pääasiallinen tarkoitus on kansalaisten tappaminen rokotteilla.

Mutta opetusministeri Andersson nyt paljasti, että kyllä hän tietää tämän rokotekansanmurhan, että kuinka rokotteiden haittavaikutuksista ei saa missään nimessä kouluissa puhua ja niistä puhuvat opettajat tulee irtisanoa rehtorin toimesta.