http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 6. elokuuta 2021

Seiska-lehti vedättää, että julkisuudenhenkilöt olisivat sairastaneet koronan

Seiska-lehti vedättää tällä hetkellä, että tunnetut julkisuudenhenkilöt olisivat sairastaneet koronan.

Tässä nyt näkyy tämä Sointu Borg, joka väittää sairastaneensa koronan.

Hän oli myös avautunut muutama päivä sitten Iltapäivälehdille samasta asiasta.


Näyttääkö kuvan henkilö koronaan sairastuneelta ?

Ne ovat Sointu Borgin tuoreimpia kuvia Instagramissa. 

Leveli ohjelmaa juontava Milad Deghan oli saanut jo kuukausia sitten selville, kuinka nämä lääkejättejä edustavat tahot maksavat julkisuuden henkilöille tuhansia euroja siitä, että he kertovat sairastaneensa koronan tai käyneensä koronarokotuksessa.

Hänen julkkiskaverinsa kertoivat tämän hänelle.


Baba Lybeck oikoi jo viime vuonna hänestä iltapäivälehdissä levitettyjä perättömiä väitteitä, että hän olisi sairastunut koronaan.

Julkisuudenhenkilö ja ex uutisankkuri Baba Lybeck joutui jo viime vuonna oikomaan näitä hänestä iltapäivälehdissä kerrottuja perättömiä väitteitä siitä, että hän olisi sairastamassa koronan jälkioireita. Kyseessä oli täysin perätön väite, johon ILTALEHTI syyllistyi.

Aivan samalla tavalla näistä nykyisistä julkisuudenhenkilöistä levitellään näitä perättömiä väitteitä heidän koronaan sairastumisesta. Mutta koska monilla heistä saattaa mm. olla diili Seiska-lehden kanssa, niin tästä syystä tod. Sointu Borgilla ei ole oikeutta paljastaa julkisuuteen, ettei hän ole mihinkään koronaan sairastunut. Mutta jos hän kertoisi totuuden vaikka somessa, niin silloin hän taas rikkoisi todennäköisesti tuota Seiska-lehden kanssa tekemäänsä sopimusta.

Aivan kuten Hymy-lehti julkaisi aikanaan mm. kansantaiteilija Irwin Googmanista täysin perättömiä juttuja, jota vastaan sitten sanoittaja Vexi Salmi ja Irwin saivat ryypätä piikki auki Tampereen Hämeensillassa.