http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 12. marraskuuta 2020

Uusi tutkimus väittää, että joka viides koronatartunnan saaneista sairastuu johonkin psykiatriseen häiriöön


The Lancet Psychiatry-lehdessä ilmestyi tuore tutkimus, jossa väitettiin sellaista, että joka viides koronaan sairastanut ihminen sairastuisi johonkin psykiatriseen mielenterveyden häiriöön kolmen kuukauden sisällä koronaviruksen toteamisesta.

Mutta mitäs ne mielenterveydelliset häiriöt sitten ovat tämän koronavirushysterian yhdeydessä, jos tämä koronavirushysteria on luulosairaus nimeltä Münchhausenin oireyhtymä (ICD-10 F68.1.) ? 


Korona on psykologisen sodankäynnin operaatio (PSYOP)

Mutta mitäs tämä koronavirus sitten oikein on, kun se näyttää tähänkin päivään asti olevan talouden tuhoava virus, jonka tuhovoima kohdistuu ennenkaikkea pienyrittäjiin sekä erityisesti tämän samaisen ihmisryhmän vointiin ja jaksamiseen.

Suuryhtiöitä taas ei koske juuri tämän koronan tuhovaikutukset...

Esimerkiksi psykiatrinen pakkohoito on mm. dissidenttien tapauksessa hoitojakso, jonka aikana pyritään saamaan potilaan valtiollinen vastarinta kukistettua... Eli saamaan tämän ihmisen henkinen tahtotila murrettua, jotta hän olisi lopulta hoitomyönteinen ja sallisi, että hän sitoutuu siihen, että hänestä tulee lopulta tuollainen psyykelääkkeisiin koukutettu narkkari.

Tässä koronaviruspandemia hysteriassa on vähän samanlainen motiivi, koska tällä koronavirushysterialla on tarkoitus sisään ajaa tämä dystooppinen Uuden Normaalin maailmanjärjestys, jossa valtioiden ja niiden kansalaisten itsemääräämisoikeus aiottaisiin polkea maan tasalle, koska muuten henkisesti vapaat ihmiset muodostaisivat uhkan tämän fasistisen ja dystooppisen maailmanjärjestyksen toteutumiselle.

Joten siksi ilmastonmuutoshysteria sekä ilmastonmuutosuskovaisuus edustaa näitä hyödyllisiä idiootteja, joilla tätä Uuden Normaalin dystooppista ja onnetonta agendaa ajetaan eteenpäin.

Jos tätä Korona uutisointia vertaisi vaikkapa lastenhoitoon, niin se on kuin tarhantäti, joka kertoisi lapsille vain jotain K-18 Stephen Kingin kauhutarinoita ja kun pienille lapsille kertoo jotain tuollaista, niin nehän pelkäävät.

Mutta Uutiset edustavat edelleen tuota lapsenomaista auktoriteettia, joka pelolla niellään aina mukisematta alas, eikä sitä ole lupa kyseenalaistaa, koska peruskoulussa tämä auktoriteettiusko aivopestiin oppilaisiin... Mutta jotkut oppilaat eivät tulleet koskaan siellä aivopestyiksi.

Tällähän hetkellä lapsia pelotellaan peruskouluissa mm. tällä ilmastonmuutoshysterialla tyyliin, että ilmaston tuhoutuu ja sinä sekä vanhempasi ovat siihen syyllisiä ja me emme voi tehdä tälle enää mitään ja tällainen touhu on täyttä psykologista terroria.

Mutta nämä Vatikaanin ja muut ylipapit, jotka tätä touhua siellä ylimmissä norsunluutorneissaan organisoivat, niin kyllä he tietävät miten maailma ja ilmasto oikeasti pyörii. Mutta heidän mielestään meitä on liikaa ja valtaväestön vähennystarve on se yli 7,1 miljardia. Joten siksi tämä Korona korttikin vedettiin sekä The Great Reset hanke, joka tullaan kohta esittelemään maailmalle laajemmin.


Tämä The Great Reset hanke on se pankkiirien juoni, jolla he yrittävät ajaa ihmiset lopulta sinne rokotejonoihin koronavirushysterian tehdessä sille kulissia, koska he aikovat käyttää näitä koronahysterian keinoja pelotellakseen ihmisiä, että heidän terveytensä olisi vaarassa, jolleivat he rokottaisi itseään niillä koronarokotteilla. Vaikka totuus on aivan toinen, koska näillä RNA-rokotteilla ajetaan vain ihmisen perusimmuniteetin heikennystä.


Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä taisi kuitenkin jo lukea korona kässärin, koska hän puhui tuosta, että jos Biden voittaa, niin Pandemia olisi pian ohi.

On se merkillinen flunssa, jos Joe Biden saa sen pysähtymään... Mutta sehän paljastaakin sen, ettei mitään koronavirusta ollutkaan missään vaiheessa... Vaan tämä oli pelkkää DEEP STATE eliitin luomaa harhautusta, koska tässä heidän Uuden Maailmanjärjestyksen pelissä heillä alkaa jo olemaan viimeiset vuodet käsissään.

Onhan se totta, että mitä enemmän päivä päivältä enemmän näiden vallan verhontakaisten Saatanan ylipappien toiminta tulee päivänvaloon, niin näille Saatanan kirkon porukoille koittaa vielä äärimmäisen kurjat ja tukalat ajat, kun siellä alkaa putoamaan päitä alas ja nämä lapsien raiskaajat ja tappajat joutuvat vastuuseen teoistaan.


Jos internettiä ei olisi, niin tämä taistelu olisi paljon haastavampaa käydä, koska silloin näitä tiedotuskanavia olisi paljon rajatummin käytössä.

Internetinhän nämä saastat haluaisivat sen takia sulkea edelleen keinolla millä hyvänsä, koska täällä nämä "hybridiuhkat", eli totuus pääsee edelleen leviämään ja se paska lentää aina sinne vallanpitäjien suureen tuulettimeen asti. Joten sitä sontalastia ei edes YLE:n toimittajat pääse putsaamaan, kun he nyt hyökkäävät epätoivoisesti QAnonin uskovaisten kimppuun ja yrittävät maalittaa heitä.

Lähde: MTV Uutiset