http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

USA:n Presidentinvaaleissa annettiin 1,8 miljoonaa haamuääntä yli 29 piirikunnassa


Jopa Washington Times sai tietoja, että näissä USA:n Presidentinvaaleissa annettiin yli 1,8 miljoonaa haamuääntä yli 29 piirikunnassa, jotka olivat äänestäjiä joilla ei ollut enää ns. äänioikeutta, kuten esim. kuolleet äänestäjät.



New York Post taas kertoi kuinka kuolleet ihmiset pääsivät äänestämään New Yorkissa.

Yksikin nykiläinen äänestäjä Frances Reckhow oli kuollut jo vuonna 2012, mutta ei se haitannut. Ilmeisesti hänellekin merkattiin ääni Bidenille, koska tämä seniili ukko olisi nyt saatava jenkkien Presidentiksi keinolla millä hyvänsä. 


Mutta tämä Bidenille tehtävä vaalilaskentahuijaus on vielä ikävästi kesken.



Trump on nostanut kanteen ja vaatii ääntenlaskun keskeyttämistä Michiganin osavaltiossa, koska haluaa nähdä uudelleen sekä lasketut äänet että avatut äänet.

Tällä hetkellä Michiganin CIA:n väärentämistä äänistä on laskettu lehtitietojen mukaan jo 96 prosenttia ja tämä Bidenin kuminaama on saatu tuntuvaan johtoon.

Biden jo Twiittasi, että Varmistaakseemme jokaisen äänen laskemisen, olemme käynnistäneet suurimman ponnistuksen koskaan. Donald Trump ei saa päättää vaalien tulosta, sen päättävät amerikkalaiset, Biden kirjoittaa.

Ehkä hän tarkoitti amerikkalaisilla näitä CIA:lle työskenteleviä vaalilaskentakoneiden hakkeroivia miehiä, jotka ovat myös Suomessa hakkeroineet demokratian jokainen vuosi CIA:n tahdon mukaan, kuten tämä viime vaalien demarien vaalivoitto oli sieltä junailtu.

Lähteet: https://www.judicialwatch.org/in-the-news/1-8-mill-ghost-voters/

New York Post