http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Korona naamiaisten psykologiset vaikutukset

 


Teksti: Teemu Vehkala

Vaikka tällainen keittiöpsykologi olenkin, niin mielestäni kun valtamedia (valemedia) ei ole kertonut näiden käynnissä olevien korona-naamiaisten psykologisia haittavaikutuksia, niin näistä voisi hieman aukaista niiden syvempiä syntyjä.

Naamioiminenhan viestii jo yksistään siitä, että tuolla ihmisellä on silloin jotain salattavaa tai pelättävää.

Esimerkiksi villissä lännessä ne pankkirosvot naamioivat kangasnaamion, ennen kuin lähtivät ryöstämään läheisen pankkikonttorin.

Naamioiminen tapahtui sen vuoksi, ettei kylän Sheriffi voinut niin helposti tietää, että kuka villin lännen etsintäkuulutettu siellä oli rystötoimissa.

Mutta näissä COVID-19 naamiaisissa on kyse erityisesti lasten ja ihmisten välisen psykologian murtamisessa, koska jos ihmiset eivät enää näe toisen ihmisen suuta, niin myös hymyileminen voidaan piilottaa näillä keinoilla.

Tällainen on äärimmäisen tuhoisaa psykologisesti, että lapsi viettää aikaa kuin jossain päättymättömissä naamiaisissa. Sen voi jokainen kokeilla, että laittaa sellaisen pilailupuodista ostetun pellenaamarin päähän, niin kyllä siinä yksi jos toinenkin pikkulapsi alka itkemään jo pelkästä pelosta, koska hän ei enää tiedä kuka sen naamarin takana on.

Samaa efektiä näillä korona naamiaisilla haetaan, koska tämän hengitysmaskishown takana on Jenkkiläisiä tahoja John Hopkins yliopisto, MIT, USA:n tartuntavirasto jne.


Tuore Tanskalaistutkimus juuri sai tutkimustuloksen, etteivät kasvomaskit suojaa viruksilta.

YK Agenda 21 on tämä kestävän kehityksen nimen alle naamioitu globalistinen ohjelma, jonka tavoitteena on lakkauttaa kaikki itsemääräämisoikeus maailmasta.

Nämä käynnissä olevat (huhujen mukaan 5 vuotiset) korona naamiaiset ovat sen yksi välivaihe.

YK Agenda 21 lopullisiin suunnitelmiin kuuluu kaiken yksityisomaisuuden lakkauttaminen, perheiden hajoittaminen, väestön pakkosterilointi, kansallisen itsemääräämisoikeuden lakkauttaminen, kulutusyhteiskunnasta luopuminen, tyhjentää kaikki maaseudut ihmisistä ja pakottaa heidät kaupunkeihin... USA:ssa tämä landen tyhjennysprojekti toimii nimellä Biodiversity and Wildlands Project.


Ihmiset sitten sullotaan näihin Viherfasistien ajamiin kaupunkeihin.

Eliitin lopullinen tavoite sitten olisi, että tämä jäljelle jäävä n. 0,5-2 miljardin ihmismäärä eläisi sitten näissä älykaupungeissa, joissa heitä valvottaisiin kuin laboratoriorottia, koska jokainen olisi heistä sirutettu mikrosiruilla.

Vain aito psykopaatti voi ajaa kiihkolla tällaista teknokraattista kehitystä eteenpäin.


Sillä näillä John Hopkins Yliopiston ja MIT:n virkamiehillä on empatiakyvyn kompassista jo neula katkennut.

Ei heiltä löydy lainkaan empatiakykyä, miksi he voivat tätä koko maailman itsemääräämisoikeuden polkemisprojektia ajaa täydellä omatunnolla eteenpäin, koska heiltä puuttuu sen omatunnonkin kompassista se neula.

Joten nyt kun siellä nämä terveysviranomaiset hyppivät kuin seinille ja siellä se koronalinko pyörii kuin joku julma pesukone, jota ei voi enää pysäyttää. 

Mutta on tämä merkillinen tauti, ettei sitä edes postimyynnillä voi kukaan itselleen tilata, tai sitä ei voi kukaan ilmoittautua tarunnan saaneen kanssa samaan pöytään, että sen taudin saisi sairastettua läpi.

Mutta julkkiksiin se tarttuu ja he ovat sairastaneet sen läpi.

Että kuvittele miten joku nuhakuumeeseen verrannollinen tauti voi olla niin salakavala, että se on kuin pieru, jonka lähettäjää täytyy oikein alkaa paikantamaan jollakin Älypuhelin vilkulla. Että kuka sen päästi ilmaan... 

Uretaaniu siellä vähän aikaa haisi, mutta lähetään silti jäljittämään, että olitteko samassa tilassa, kun se pääsi siellä ilmaan ja haisi kuolleelle rotalle.


Aivan yhtä järjetön olisi tällainen Pierunjäljitys vilkku, jos sellainen softa perustettaisiin Google kauppaan ladattavaksi Älypuhelimille. Mutta tästä ei ole kysymys, vaan kysymys liittyy paljon suurempaan asian, eli valtiollisen itsemääräämisoikeuden riistuntavilkkuun. Se on tämän koronavilkun poliittisen agendan salattu totuus.

Sillä jos sen Koronavilkku sovelluksen asentaa älypuhelimelleen, niin riisuu sen mukana oman osuutensa Suomi nimisen valtion itsemääräämisoikeudesta. Samoin kuin myös se kangasrätti kasvoilla on yksi kangaspala pois Suomen itsemääräämisoikeudesta sekä sinun sekä minun ja meidän kaikkien yhteisestä itsemääräämisoikeudesta.

Mutta nämä tyrannit luulevat omistavansa sinun sielun ja sinun ajatukset... Sinut kokonaan.


Sinä olet siis kauppatavaraa ja pelkkä allekirjoitus työsopimukseen tekee sinusta globalistien lypsylehmän, jos vaikka työskentelet kansainväliselle korporaatiolle. Että tajuatko nyt missä mennään ? Olisi jo ehkä vihdoin aika laittaa se Oman korkeimman itsen vilkku päälle, jos teillä vielä sellaisen vilkun päällelaittamiseen riittää ne korkeamman älyn Järjestelmänvalvonta oikeudet.


Ihmismieli kun toimii vähän kuin nämä tietokoneiden käyttöjärjestelmät, mutta siinä on sellainen pieni salattu puoli, että joku tv:n idioottiviihde jo riittää saastuttamaan aivotoiminnan sen verran pahasti, että idiootti toimii ihmismielessä kuin virus tietokoneessa ja se hapattaa aivoja sekä älyä pois. 


Tämä kaikki tiedetään myös MIT:llä ja Facebook niminen sovellus siellä tuottaa heille suurta päänvaivaa tällä hetkellä ja tiedän, että vuonna 2021 Facebook somealustoja aletaan ihan CIA:n päässä poistelemaan vauhdilla, koska nämä NATO:n kybersodankäynnin yksiköt pitävät lukuisia some-verkostoja eri maiden suurina poliittisina uhkina, koska nämä ihmiset uskaltavat puolustaa omaa itsemääräämisoikeuttaan, eivätkä suostu osallistumaan näihin korona naamiaisiin.

Koska olen vielä selvännäkijä, niin näen ja tiedän, että Facebook aiotaan tuhota tulevien vuosien 2021-2025 välisenä aikana ja sen jälkeen sen tilalle tulee eräs toinen some-alusta, jonka taas tuttu Google tai Microsoft kaappaa itselleen ja harjoittaa suurempaa käyttäjiensä vakoilua kuin koskaan.

Näiden globalistien märkä päiväunihan on, että nämä tulevaisuuden some-alustat olisivat niin tehokkaita, että ne ihon sisäiset ID2020 ohjelman mikrosirut valvoisivat reaaliaikaisesti, ettei kukaan "yhteiskunnalle vaarallinen ihminen", eli totuutta levittävät ihminen enää voisi saada ääntään noissa tulevaisuuden some-alustoilla esille. Vaan siellä sallittaisiin enää vaan ne kissankuvat ja muut narsistiset Instagram selfiet.

Mutta nämä kontrollifriikit astuivat jo ajat sitten omaan paskaansa ja se paska oli Internet, joka tuosta sotilastietokannasta tuotiin reilut parikymmentä vuotta sitten julkisille markkinoille.

Tämä digitaalisen internetin maailmanjärjestyksen vapaan tiedon välitys sotii koko ajan tätä materian pimeiden voimien raskasta teknokratiaa vastaan, koska tämä pimeä vastapuoli ajaa sitä totaalitaristista poliisivaltiota kuin katujyrällä eteenpäin.

Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab puhuu nyt, että tämä vapaakauppa, eli uusliberalismi olisi lopetettava. Mutta ei tämä kaiken omistusoikeuden lakkauttaminen sitä tarkoita, että silloin myös sinä Helsinkiläinen työtön voisit marssia vaikka minne tahansa luksusautoliikkeesen ja ottaa allesi sen uusimman Ferrarin.

Ei... Kyllä se jetset elämä kuuluu tuossa Uudessa Normaalissa myös näille samoille rikollisille, jotka sitä vielä tänäkin päivänä harrastavat.

Mutta tämä The Great Reset hanke on hyvin julma, koska siinä eliitillä on tarkoitus ryöstää keskiluokalta tuhkatkin pesästä ja huijata, että jos he lähtevät koronarokote piikille, niin työläiset voivat sen jälkeen palata takaisin työelämään. Mutta heitä sumutetaan tässä ja sinne tilalle tuodaankin globaali perustulo.

Tästä on sitten enää lyhyt matka siihen, että Saksa perustaa liittovaltion ja perustaa oman EU:n yhteisen työvoimatoimiston, jonka kommunistista gulak toimintaa voidaan alkaa sitten laajentamaan myös muualle EU-maihin.

Voin kuitenkin kertoa sen, että kun näitä globalisteja on vain n. 8500 kpl, niin se on melko vähän verrattuna siihen, että kuinka paljon näitä tietoisella mielellä heränneitä on. 

Joten tämä maailmanjärjestyksen loppuottelu kyllä päättyy siihen, että nämä Wall Street pankkiirit joutuvat vielä menemään sinne oikeisiin töihin, kun he vielä itse haluavat lakkauttaa kaiken käteisen rahan. Joten mitähän antiikki tai taidehuijauksia he sen jälkeen alkavat harjoittamaan bisneksenään... Nämä Guggenheim huijarit ovat tuota samaa seurakuntaa, joita yhdistää huijarin elkeet ja taidot.