http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 30. marraskuuta 2020

Digitaalisen sensuurin aalto kiristyy

 

Maailmalla on nyt käynnissä muutoksen tuulet, jotka näkyvät näiden mm. sosiaalisen median (Facebook, Twitter) sekä Youtuben sensuurin puolesta.

Sensuuri viestii siitä, että nämä palvelut omistava eliitti pelkää menettävänsä valtansa, joten he ottivat silloin käyttöönsä jo järeämmät toimet käyttöönsä ihmisten vaientamiseksi. Joten sitten he alkoivat kohdistamaan digitaalisia vaiennuskeinoja heihin, kuten viime aikoina Yazka Loven, Blokkimedian, Sofia Elisen ja Valon kanavan (Jyrki Pykäri), sekä Juho Lyytikäisen sekä Samuli Perälän Youtube-kanavat ovat jo melkein kaikki poistettu Youtubesta, koska ne eivät kuulemma enää täyttäneet Youtuben mukaan näitä "virallisia" käyttäjäehtoja. 

Totuus on globalisteille myrkkyä ja sen he itsekin tietävät, joten jos nämä Facebookin omistajat aikovat nyt alkaa ampumaan tykillä kärpäsiä ja sensuroimaan totuudenpuhujat näiltä omistamiltaan alustoilta, niin se on kuin elintarvikeyrittäjät antaisi yli puolille asiakkailleen porttikiellon ja aiheuttaisi tällä 50 prosentin taloudellisen ansiomenetyksen itselleen.

Mutta tunnetusti näillä pankkiireilla on rahaa millä mällätä ja ei jonkun Facebookin osakekurssin tuhoaminen heille maksa juuri mitään, koska heillä on Sorosin säätiöiden, Rockefeller säätiön miljardit pyörimässä tuon takana ja ne sedät repii rahaa milloin mistä ja kaikki tuo heidän valtansa on perustunut vain ihmisten ryöväämiselle, joka tunnetaan julkisemmin velkakierteenä.

Joten nyt kun koittavat nämä Internet sensuurin ajat, niin nyt jokainen joka ymmärtää minkälaisessa ajassa elämme, niin Internet sananvapaus on kultaakin arvokkaampi asia, koska se näyttelee tässäkin Tietoisuuden evoluution vallankumouksessa yhtä ratkaisevinta osa-aluetta.


Esimerkiksi jo pelkästään nämä humoristiset nettimeemit tuottavat äärimmäisen paljon huolta tälle valtaeliitille.

Netti meemeistähän säädettiin vuonna 2018 kyberlakeja.


Kyllähän nuo elitistit saattavat vetää puruja nokkaan, jos he sattuvat näyttämään James Bond pahiksilta, kuten tuo vasemmanpuolimmainen Maailmanpankin puheenjohtaja.


Kuitenkin jos nyt puhutaan ihmiskunnan vapaudesta, niin humanistinen vapaus vallitsee ennenkaikkea ihmismielessä itsessään. Eli ihminen joko tuntee olevansa vapaa, tai ei tunne olevansa.

Valtamedia dystooppisine uutisineen jo itsessään muodostaa tällaisen syöpää muistuttavan tekijän tälle henkiselle ihmiskunnan vapaudelle, koska eliitti käyttää mustaa magiaa häikäilemättömällä tavalla hyväkseen, kun se haluaa uskotella ihmiskunnalle, että heidän jokaisen terveys olisi nyt näinä aikoina vaarassa jonkun leviävän viruksen uhkan vuoksi.

Mutta jos nyt käytätte sitä kuuluisaa järkeä, niin jos tällainen tappava COVID-19 virus olisi tuolla leviämässä, niin kyllä se myös uhkaisi myös näiden samojen elitistien terveydentilaa myös aivan samalla tavalla. Koska eivät nämä Maailman talousfoorumin elitistit ole millään tavalla minkään superimmuniteetin yli-ihmisiä. 

Että kyllä heidät kellastaa ihan sama kausiflunssa, jos se heidän nenä rööreistään menee sisään.

Mutta koska tämä "korona plandemia" onkin työtä tekevän keskiluokan tuhoamisoperaatio, niin nämä elitisti nauttivat äärettömästi tästä kansalaisilleen tuottamasta psykologisesta terrorista ja tuskasta, jota he ovat onnistuneet saamaan aikaan noilla jatkuvilla KORONA-uutisoinneillaan.

Tuollainen aito korona-fasisti suorastaan kiihottuu näistä sulkurajoituksista, kuten myös nämä IMF:n pankkiirit nauravat räkäisesti mm. yksityisyrittäjien itsemurhille, joista mm. tämä Hollantilainen ex-pankkiiri Ronald Bernard puhui.


Tämä Kiinan kaltainen Internet holhous tulee lähi vuosina kiristymään entisestään, ellemme me tee asialle jotain.

Kuulin sisäpiirihuhun muutamia kuukausia sitten siitä, että Facebook aloittaa 2021 tammikuussa laajemmat profiilien poisto toimet, jotka kohdistetaan päämääräisesti Facebook sosiaalisen median totuudenpuhujien verkostoon, jonka CIA ja NSA näkevät kansalliselle turvallisuudelle uhkaksi.

Sillä nämä elitistiset voimat pelkäävät näitä kansallista identiteettiään puolustavia ihmisryhmittymiä, joilla on tiiviit verkostot juurikin sosiaalisessa mediassa.

Vahva kansallisidentiteettihän juurikin itsessään on suuri uhkatekijä tämän dystooppisen Uuden Maailmanjärjestyksen tai Uuden Normaalin toteutumiselle.

Joten kun Saksa alkaa sitten 5 vuoden sisällä laajentamaan EU:ta liittovaltioksi, niin ei Saksa onnistu taaskaan Puolaa käännyttämään liittovaltioon, vaan joutuu todennäköisesti jälleen armeijansa toimin marssimaan Puolaan kutsumatta, kuten natsi-saksan armeija teki silloin II-maailmansodan aikoihin.

Tämä Eurostoliitto (EU) luotiin vain ja ainoastaan tällaiseksi kommunistiseksi järjestelmäksi, jonka marxistinen 30 vuotinen taival on sovittu päättyvän vuonna 2025.

Tuolle vuodelle 2025 nämä elitistit ovat suunnitelleet tuhoavansa työtä tekevän keskiluokan omaisuuden ja lopulta Saksa esittää tähän ratkaisuksi liittovaltiota, kunhan jokainen EU-maa luovuttaa valtionvarainministeriönsä Saksan haltuun.

Sitten voi Saksa alkaa perustamaan näitä Gulakkeja (Gulag) eri puolille Eurooppaa ja pääsee sitten se työttömäksi ajettu keskiluokka takaisin työn syrjään, kun näitä Gulakki työleirejä avataan myös Suomeen.