http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 17. marraskuuta 2020

Klaus Schwabin ja muiden pääpirujen suunnitelma vuodettiin julki - Suunnittelevat laajaa kyberiskua


Maailman Talousfoorumin johtaja Klaus Scwab todellakin toimii kuten tämä fiktiivinen hahmo Dr. Evil. Sillä hänen täytyy kertoa valtaeliitin ihmiskunnan tuhoamiseen käytetyt kriisit etukäteen.

Tuossa se näkyy jo tuon videon alkupuolella, kun Schwab melkein suu vaahdoten puhuu massiivisesta ja pelottavasta kyberiskusta, joka lakkauttaisi liikenteen ja sähköverkot eri puolilla maailmaa aina sairaaloita myöten.

Joten jos tällainen tapahtuu, niin muistahan sitten, että Klasu ja hänen kolleegansa sammutti sähköt.


Kyllähän heillä jo käsikirjoitus tästä on olemassa, jos tällainen kyberisku aiottaisiin toteuttaa.

Mutta veikkaisin, ettei nämä Klaus Schwabin kaltaiset miehet jää sinne linnoihinsa kynttilän valoon, vaan heillä on omat bunkkerit, jonne viiden tähden tarjoilu pelaa aina kyberkriisienkin aikaan.

Mutta nämä Klaus Schwabin kaltaiset elitistit pelkäävät näitä ihmisiä, jotka ovat jo heränneet tästä valveunesta ja näkevät näiden sieluttomien pahisten naamarien alle. Sillä näiden psykopaattien juonet on helppo nähdä ja lukea.

He eivät ole ihmiskunnan puolella... He vihaavat yli kaiken humanismia ja siksi haluaisivatkin korvata ja jyrätä sen transhumanismilla, jonka kannattaja tämä Klaus Schwab myös on.