http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 12. marraskuuta 2020

Ex CIA agentti Kevin Shipp: QAnon on CIA:n psykologinen operaatio (PSYOP)

Ex CIA agentti Kevin Shipp puhui suunsa puhtaaksi QAnon kultista ja paljasti sen olevan CIA:n psykologinen operaatio (PSYOP)

Miehen puheenvuoro alkaa videolla kohdassa 10:02

Tosin allekirjoittanut tiesi tämän jo vuonna 2017.

Shipp on joutunut viime aikoina äärimmäisen hyökkäyksen ja kritiikin kohteeksi, koska hän on uskaltanut paljastaa QAnonin salatut taustat. Erityisesti Q-liikkeen aktiivit ovat hyökänneet häntä vastaan.

Shipp puhuu tuossa videolla, että ihmisten olisi ensinnäkin hyvä tietää, että mitä on psykologinen operaatio (Eng. termi PSYOP).

Se on siis tiedustelupalveluiden suorittama operaatio, jolla muokataan sillä ohjelmoitavien ihmisten ajattelua ja QAnon on tästä tyypillinen esimerkki, kun näiden QAnoniin koukuttuneiden ihmisten mieli kaapataan ja nämä ihmiset alkavat hypnoottisesti lukemaan näitä Q droppeja ja kun Q muodostaa heille uuden kyseenalaistamattoman auktoriteetin, niin silloin heille voidaan alkaa sanelemaan mitä toinen toistaan suurempaa propagandaa, jolla heitä on tarkoitus johtaa vain harhaan.


Voisin tässä nyt tiivistetysti kertoa, että miksi QAnon on luotu ja mitkä ovat sen agendat.


Tietoinen mieli 

Kun ihmisen kollektiivinen tietoisuus ja korkeampi itse, eli tämä herännyt tietoinen mieli herää, niin silloin ihmisen laumavietti ei enää toimi samalla tavalla kuin aikaisemmin... Vaan sen jälkeen ihminen alkaa kiinnostumaan totuudesta paljon enemmän.

Jos hän saa tuon tietoisuuden laajentumisprosessin aikana aktivoitua auki käpylisäkkeensä (käpyrauhanen), niin silloin näille ihmisille jää pysyvä yhteys heidän korkeimpaan itseensä.

Tällaiset ihmiset ovat CIA:n erityisessä tarkkailussa ja heitä myös hallitukset pitävät äärimmäisenä uhkana, koska tällaisia ihmisiä ei voida enää pompotella ja hallita, koska nämä ihmiset eivät enää usko uutisten valheisiin ja he eivät pelkää näitä koronavalheita jne. 

Joten silloin Yhdysvaltain CIA:lla laitettiin jo useita vuosia sitten ne kuuluisat rattaat pyörimään, kun siellä ajatushautomoissa mietittiin, että mitenkä tällaiset vastaavat tietoisella mielellä heränneet yksilöt voitaisiin ehkäistä, niin joku siellä veti selvästi sen Ässän-hihasta, että he mehän voisimme luoda nettiin tällaisen mystisen Q:n, josta luomme tällaisen Messias tyyppisen totuustaistelijan, johon kaikki alkavat uskomaan ja liitetään vielä Donald Trump siihen jollain tasolla, niin saadaan nämä QAnoniin uskovat ihmiset passivoitettua... 

Ja näin syntyi QAnon PSYOP.

ja kun QAnonin tunnuslause on tämä LUOTA SUUNNITELMAAN.

Ota popparit esiin ja laita ne mikroon... Istu vain kotisohvallasi... Donald Trump kyllä hoitaa homman ja laittaa nämä DEEP STATE:n konnat vielä Gitmoon (Guantanamo).´

Ja koska Q droppeja kirjoittelevat CIA:n miehet, niin silloin sieltä ollaan kerrottu näitä milloin toinen toistaan villeimpiä kertomuksia mm. Hillary Clintonin ja Kuningatar Elisabethin teloituksista. Mutta kun Q droppien lukijoista suurin osa on ohjelmoitu uskomaan nuo asiat suoralta seisomalta, niin sitten kun Kunigatar Elisabeth II onkin edelleen elossa, niin näiden Q droppien lukijoiden tietoisuus joutuu aina jonkinlaiseen error tilaan, että hetkinen eikös sen pitänytkin olla jo siellä Gitmossa, kun Q kertoi näin... Että ehkä se Kuningatar ja Hillary on siellä Gitmossa taas ensi viikolla, jos Q dropeissa kerrotaan näin.

Tässä juuri näkyy, että mikä on tuon QAnonin agenda... Että siellä satuillaan näitä asioita ja kohderyhmä lukee näitä säkeitä kuin uskovaiset Raamattua ja mitään ei saa kyseenalaistaa, koska Q on herra ja LUOTA SUUNNITELMAAN. KAIKKI ON HOIDOSSA.

Ensinnäkään VALON SOTURIT eivät lämmitä popcorneja mikrossa ja LUOTA SIIHEN, että joku muu VALON SOTURI pelastaakin maailman ja minä valonsoturi luen täällä  Q droppeja ja syön poppareita.

Vain laiska VALON SOTURI sortuu sellaiseen ja tällainen, että MUUT TEKEE MUUTOKSEN, EN MINÄ, KOSKA MINÄ PELKÄÄN TULLA LEIMATUKSI.

QAnon kultissa näkyy juuri tämä kosminen munattomuus. SEN TEKEE JOKU MUU. EN MINÄ ilmiö äärimmäisen hyvin.

Joten kun sinussakin olisi paljon potentiaalia pelastaa maailma, niin sinut saadaankin seuraamaan vain näitä Q droppeja ja uskot selvittäväsi sitä DEEP STATE:n palapeliä, jolla tämä maailma tulee paremmaksi paikaksi, kun tämä mystinen Q on vain puikoissa.

Aivan siinä missä se 5 vuotias lapsi uskoo siihen Joulupukkiin, että hän asuu korvatunturilla ja hän tuo ne lahjat, jotka lapsi saa jouluna lahjaksi.

Aivan samaa sisäisen lapsen mielikuvitusta CIA hyödyntää, kun se saa nämä aikuiset ihmiset uskomaan, että siellä Pentagonissa on tämä mystinen Q, jolla on Donald Trumpin kanssa suurin maailman valta panna vain tämä DEEP STATE:n eliitti aisoihin.

CIA hyödyntää tässä sitä sisäisen lapsen mielikuvitusta, koska tähän myös perustuu valemedian aivopesun voima.

Se on pelko ja sinne ohjelmoitu uutispropaganda.

Ihmismieli ja sen ohjelmoitavuus on ollut CIA:lla jo 50-luvusta lähtien heidän äärimmäinen mielenkiinto ja siksi siellä myös käynnistettiin se PROJECT MK-ULTRA silloin 50-luvulla.

QAnon on myös Mk-Ultra aivopesutekniikoita hyödyntävä PSYOP.


Mutta eivät ne siellä CIA:lla luonnollisesti ole kovinkaan halukkaita kertomaan, että siellä oli kaiken ajan CIA:n agentit kirjoittelemassa näitä Q droppeja ja CIA:n operaattorit nauramassa räkäisesti, kun taas joku 10 päivän pimennysjakso ei tullutkaan ja sähköt eivät menneet poikki ja eliitin pedofiileja viety Gitmoon. Mutta miljoonat ihmiset uskoivat kaikki nämä Q dropeissa kerrotut sadut aina uudelleen ja uudelleen.

Ja millä nämä olivat mahdollisia, kuin PSYOP kaavalla, jossa kaapataan aina siihen uskovien mieli ja tämä perustuu samalle ohjelmalle kuin mitä hypnoosi pitää sisällään.


CIA:lla tässä Mk-Ultra projektissa erityisesti he ovat keskittäneet lähes kaiken energian sihen, että valtaväestön mieli on pidettävä tuossa päivätajunnan tietoisuudesta, koska silloin tuo alitajunnan kapasiteetti saadaan tukahdutettua.

Ihmisen alitajunnassa piilee myös tuo pitkäaikainen muisti (Long term memory)... 

Juurikin nämä ihmiset, joilla tuo pitkäaikaisen muistin kapasitetti on käytössä, niin heidät nähdään kautta maailman näinä "hybridiuhkina" hallituksille ja kun nämä tietoisella mielellään heränneet ihmiset alkavat nyt verkostoitua keskenään eri puolilla maailmaa ja nämä valon soturit ryhtyvät toimiin, niin tämä kapitalistinen ja globalistinen Maailmanjärjestys tuhoutuu.

Sen tilalle sitten rakentuu se uuusi ja parempi maailma.


Joten nämä QAnonit ovat vain siinä tiellä jarruttamassa tätä lopullista loppunäytöstä.

Sillä se totuus kylläkin on, että sinä olet oman mielesi herra, jos vain sallit niin.

Mutta jos annat ne Järjestelmänvalvojan Admin oikeudet jollekin QAnonille, niin siitä vaan... Mutta mielesi on silloin näiden Q droppaajien käytössä, aivan samalla tavalla kuin myös näidenkin ihmisten, jotka uskovat pelollaan uutisiin, niin myös heidän tietoisuutensa Järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet on siellä Uutistoimisto REUTERS valemedian käsikirjoittajilla.


Se salaisuushan mitä nämä vallanpitäjät eivät uskalla vieläkään kertoa on se, että ihmisen mieli toimii vähän samalla tavalla kuin tietokone.

Mutta tässä on se vielä, että koska ihminen ei ole mikään sieluton kone, kun sillä on myös tunteet.

Tämä on se asia, joka näitä Illuminaateja hiertää ja sen he haluaisivat estää keinolla millä hyvänsä ja tästä syystä Bill Gatesilla on pakkomielle saada ne RNA-rokotteet ihmisiin, koska siellä on mikrosirut INSIDE.