http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Helsingin Sanomat jatkaa edelleen Salaliittoteorioita tutkineiden ihmisten poliittista vainoamista


Helsingin Sanomat se ei hellitä edelleenkään tätä poliittista vainoaan, jota se käy edelleen Salaliittoteorioita tutkivia ihmisiä vastaan, kun nyt Hesari yllyttää näiden ihmisten läheisiä liittymään näihin poliittisiin vainoihin mukaan.

Nyt Helsingin Sanomat päästi ääneen mm. Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnanjohtaja Joni Valkilan, jonka väitettiin nyt kehoittaneen salaliittoteorioiden kannattajien läheisiä jakamaan omat tarinansa ja siten tarjoamaan muille vastaanvanlaisessa tilanteessa oleville ihmisille vertaisapua.

ja tämän poliittisen vainon "Leimakirves" heitettiin tuossa Hesarin lehtijutussa tämän mediassa ajankohtaisesti mustamaalatun ryhmän QAnon-liikkeen päälle.


Mutta Helsingin Sanomien CIA:n lahjomilta toimittajilta unohtui jälleen kertoa totuus, että mitä se Salaliittoteoria on.

Se on käsitys siitä, jonka mukaan jonkin merkittävän tapahtuman, tai tapahtumasarjan tai kehityskulun takan on salaliitto eli useamman kuin kahden henkilön muilta piilossa pitämä sopimus, sellainen suunnitelma tai strategia jonkin päämäärän saavuttamiseksi.

Tämän edellämainitun ei vielä pitäisi aiheuttaa yhtään idioottimaista röhönaurua, mutta perusidiootin korvaan tarvitsee yleensä vain kuulua tuo sana SALALIITTO tai SALALIITTOTEORIA, niin sen jälkeen heille menee ne ignooraus DIAT silmien eteen ja kaikki tieto sivutetaan sen jälkeen, kun tuo perusidiootin röhönaurukohtaus iskee viimeistään tuon triggerisanan SALALIITTO kuultuaan.

Kun tällaiselta perusidiootilta puuttuu kriittisen älyn käyttö, koska he eivät usko kuin vain valtamedian uutisia ja sen lisäksi he katsovat uutisten päälle törkyviihdettä, niin se saastuttaa jo heidän mielen niin paljon, ettei siellä pääkopassa enää tapahdu juuri sen jälkeen mitään erityistä.

Näiltä ihmisiltä kun puuttuu se kriittisen älyn sekä järjen käyttö, niin silloin he eivät kykene edes näkemään, että miten valtaeliitit muodostavat tällaisia salaisia ajatushautomoita, joissa juonitaan meidän maailman ihmisten päänmenoksi kaikenlaisia asioita.

Nämä ihmiset eivät myöskään kykene näkemään sitä, että miksi valtamedian toimittajat hyökkäävät toistuvasti juuri näiden Salaliittoteorioihin uskovien ihmisryhmien kimppuun ? 

Että jos nyt esitettäisiinkin tällainen hypoteesi, ettei niitä salaliittoja olisikaan olemassa, niin mikä ihmeen intressi silloin näillä valtamedian toimittajilla olisi hyökätä näiden ihmisryhmien kimppuun näinkin suurella vimmalla ? 

Kun eikös pikemminkin päinvastoin, mikäli salaliittoja on, niin niitähän täytyisi suojella näiden eliitin vahtikoirien, eli valtamedian toimittajien. 

Mutta vanha sanonta SE KOIRA ÄLÄHTÄÄ, JONNE KALIKKA KALAHTAA pitää miltei aina paikkansa, kun puhutaan näistä valtaliitoista ja niiden paljastumisen vaaroista.


Salaliitot eivät ole uskontoon liitännäisiä

Helsingin Sanomat kuitenkin kusee tuossa jutussaan jo heti ensimmäisenä omiin muroihin, kun se vertaa Salaliittoihin uskovia ihmisiä uskontojen uhreihin.

Monet jotka näissä asioissa ovat tehneet ne ns. kotiläksynsä muistavat, että kuinka tämä Salaliittoteoria sana luotiin jenkkien tiedustelupalvelun toimesta 60-luvulla, jonka tarkoituksena oli miltei vain ja ainoastaan saada leimattua mm. USA:n ent. Presidentti John F. Kennedyn salamurhan kyseenalaistajat mm. hulluiksi tai tehdä heidät julkisesti naurunalaiseksi.


Jos nyt vähänkään käyttää sitä oikeaa järkeä tässä asiassa, niin eihän mikään globaali salaliitto voisi toimia, ellei sen toimijoita täytyisi agressiivisesti suojella tällaisella Salaliittoja suojelevalla lehtipropagandalla.

Sen sijaan ehdottaisin, että joku siellä voisi perustaa sellaisen järjestön kuin Valamedian Propagandan uhrien tuki ry:n, joka antaisi vertaistukea näille lukuisille tv-viihteen mädätyksen uhreille.

Siellä voisi ihmiset purkaa sydäntään ja avautua siitä, kuinka heidän Elämänsä meni monta vuotta näiden turhien Viidakon Tähtien, Tanssii Tähtien Kanssa, Vain Elämää ohjelmia fiilistellessä ja huomasivatkin, että miten heidän oma elämänsä valui niiden myötä hukkaan. 

Joiden uhrien salaliittoteoreetikko läheisten sitten kehoitettaisiin antamaan heille henkistä tukea vieroittaa heidät löytämään oman korkeimman itsensä ääni ja elämään ensimmäistä kertaa ihmisinä, jotka huomaavatkin ettei se maailma enää pyöri vain heidän napansa ja television ympärillä. Että on olemassa myös elämää sen ulkopuolella.