http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. marraskuuta 2020

Helsingin kaupunki ja HUS alkavat jo ehkä seuraavalla viikolla hiplaamaan ulkonaliikkumiskieltoja


Helsingin kaupunki ja Helsingin uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) pitävät ensi tiistaina tiedotustilaisuuden.

Koronaan kuolleita väitetään olevan Suomessa vain 389 kpl ja kuolleiden keski-ikä on ollut 84 vuotta. THL on tämän jo myöntänyt, että siellä on ollut taustalla jokin perussairaus.

Tähän mennessä nämä koronarajoitustoimet ovat aiheuttaneet Suomelle jo 20 miljardin euron lisävelanoton tarpeet, sekä heikentäneet vientiä jo 20 prosenttia saaden aikaan mm. yli 100 000 työtöntä.

Tämä on talouden nollakasvun hyper operaatio ja tästä ei toimittajat uskalla puhua, sillä talouden nollakasvu on näiden mm. Trilateraalisen Komission EU:ssa ajama massatyöttömyysohjelma, jonka tarkoituksena on tuhota erityisesti pienyritykset ja saada heidät kortistoon ja ryyppäämään itsensä hengiltä ja ajautumaan mm. huumeiden maailmaan. 

Tämä myös hajoittaa perheitä kovemmalla tahdilla kuin koskaan ja siinä ilmiössä on olennaisesti vahvassa roolissa massatyöttömyys ja alkoholismi sekä siitä seuranneet huumeongelmat.

Helsingin kaupunki ja THL toimivat tälläkin hetkellä Maailman terveysjärjestö WHO:n antaman salaisen korona COVID-19 narratiivin mukaan ja tämä käsiohjelma siellä THL:llä myös on.

Seuraavaksi he aikovat kokeilla tiettävästi jo ensi viikon tiistaina järjestettävässä tiedotustilaisuudessa, että nyt nämä ulkonaliikkumiskiellot kokeillaan läpi myös täällä Helsingissä.

Kyseessä on siis eränlainen ihmiskoe, jossa katsotaan, että mitenkä Suomen kansa on taipuvainen tällaisen hysteerisen pelottelun edessä, vaikka itse tauti on miltei yhtä olematon kuin pelkkä kausiflunssa, niin Koronan saadessa näinkin suuret mittasuhteet näyttäisi siltä, että tämä Munchausenin luulosyndrooma ja siitä seurannut Tukholman syndrooma on sen sijaan jo sen luokan tartuntaketju pelon mielikuvituksella, että silläkö se Suomalaisten loppu itsemääräämisoikeus on nyt vielä riisuttavissa pois sen Uuden Normaalin edessä.

COVID-19 koronapeliä johdetaan edelleen USA:sta John Hopkins Yliopistosta ja MIT:stä.

USA:n tartuntavirasto CDC on yksi organisaatio tässä leikissä ja sieltä sanellaan ohjeita sitten sinne WHO:lle, josta taas ohjeistetaan eri maiden hallituksia.

Tämä on äärimmäisen julma operaatio, koska WHO:ta ylempänä tätä koronapeliä organisoi ja rahoittaa Maailmanpankki IMF ja se myös käyttää valtakeinoinaan mm. uhkailua ja terrorismia. IMF siis rahoittaa mm. ISIS:tä ja on jo aikaisempina vuosina rahoittanut näitä Euroopassa nähtyjä ISIS terrori-iskuja. Kun kerta ei nämä pankkiirit itse oikein halua lähteä uhraamaan itseään, niin mielummin he maksavat jollekin ISIS radikaalille, jos IMF pankkiirien tahto ei mene jossain läpi. 


Ruotsin osalta tässä koronapelissä ilmiselvästi IMF:n uhkailu lopulta tuotti tuloksen ja nyt Ruotsin terveysministeriä Anders Tegnell siirrettiin syrjään.

Maailman talousfoorumin Klaus Schwab on jo esitellyt The Great Reset hankettaan ja ensi vuoden puolella nämä samat globalistit Schwabin johdolla esittelevät sen globaalin perustulon ohjelman. 

Tämä vie yhä lähemmäksi Saksan johtamaa EU-liittovaltiota, koska tämän koronarajoitus toimien tuottama taloudellinen vahinko alkaa lopulta olla sellaiset n. 100 miljardia miinusta, joten sitten vuonna 2025 kun IMF suunnitteli jo päättävänsä nämä koronatoimet silloin viimeinen päivä maaliskuuta 2025. Niin tuolle ajankohdalle he ovat jo suunnitelleet jonkun siirtymän, joka muuttaisi tämän nykyisen EU:n Saksan johdolla toteutettavaksi liittovaltioksi.

Puola ja Unkari nyt ovat jo itsestään sen verran vastaan hangoittelevia maita, etteivät he varmasti lähde Saksan kanssa yhdessä Saksan johtamaan liittovaltioon. Joten tiedä sitten mikä suunnitelma siellä on Saksalla jo mielessä, että tunkevatko sinne sotilaallisesti Puolaan kuten tekivät silloin II-maailmansodan aikoihin ?