http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 28. heinäkuuta 2020

Adressi ilmaisen joukkoliikenteen puolesta pääkaupunkiseudulle

Täydet linja-autot ajavat pysäkkien ohi Vantaalla – ruuhka-aikaan ...

Joukkoadressi ilmaisen joukkoliikenteen saamiseksi pääkaupunkiseudulle löytyy tästä osoitteesta: https://www.adressit.com/ilmainen_joukkoliikenne_pks-seudulle

Vuonna 2013 Tallinnan kaupunki päätti aloittaa ilmaisen joukkoliikenteen kaupungin asukkaille. Se oli riski, joka kannatti.
Viiden vuoden aikana noin 35 000 ihmistä on siirtänyt kirjansa muista kunnista Tallinnaan. Uusien veronmaksajien vuoksi Tallinna on tehnyt voittoa ilmaisella joukkoliikenteellä jopa 20 miljoonaa euroa vuosittain.
Sen seurauksena 2013 vuonna autoilu väheni Tallinnassa 15 % vuoden aikana.
lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10216477
Belgiassa myös kesällä 1997 Hasseltin kaupungissa bussiliikenne muuttui maksuttomaksi, jolloin matkamäärät kasvoivat välittömästi n. 800-900 prosenttia. 
Lontoossa taas 60 vuotta täyttäneet saavat käyttää bussia ja metroa ilmaiseksi.

Minusta nyt on jo tullut aika, että tämä köyhien ihmisten kiskominen moisella touhulla voisi jo loppua, niin menee nekin rahat paljon parempaan tarkoitukseen ihmisillä.
Joten jos haluat tukea hanketta, niin laita nimesi adressiin, niin jos tämä saavuttaa ne tarvittavat 50 000 nimeä, niin tämä joukkoadressi lähtee eduskuntaan käsittelyyn.
Luxemburgista tuli tämän vuoden 2020 alussa ensimmäinen maa, jossa on täysin ilmainen joukkoliikenne.
Voitaisiin seurata Suomessa perässä ja aloittaa tämä PK-seudun joukkoliikenteen muuttamisesta ilmaiseksi, niin vähentyisi se Kokoomuksen ihannoima ja Vihreiden vihaama yksityisautoilu.