http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

In Q we trust, or do we trust the plan

Two GOP lawmakers promote QAnon on social media • Arizona Mirror

Teksti: Teemu Vehkala

Olen viimeiset vuodet seurannut tätä QAnon liikettä, kuinka se on saanut suuren joukon seuraajia. Joka on siis tämä vuonna 2017 lokakuussa alkunsa saanut liike, joka on levinnyt syvälle nettiin.

QAnon siis sai alkunsa 28. lokakuuta 2017 internetissä olevalle 4chan kuvafoorumille alkoi ilmestyä Q Clearance Patriot nimimerkkiä käyttävän käyttäjän viestejä.

Q alkoi sitten levittää 4chan laudalle slogania WWG1WGA (Where we go one, we go all).

Huomasin aika nopeasti, että kyse oli CIA:n psyop operaatiosta, koska viestejä tuli paljon päivässä ja niiden takana oli selvästi enemmän kuin vain yksi henkilö.

Mutta Q liikehdintä alkoi laajeta ja jopa Suomessa alkoivat ihmiset triggeroitua tästä liikkeestä.

Heistä tuli vahvoja Donald Trumpin kannattajia, koska QAnonin viestit ovat aina olleet PRO TRUMP henkisiä.

Lopulta vuonna 2018 Reddit kielsi QAnonia käsittelevien ryhmien perustamisen sivuille.

QAnon candidates: Fringe conspiracy theory moves closer to ...


QAnon propaganda

QAnon propaganda on todella laajaa ja Q-nimimerkin takaa on väitetty, että mm. Prinsessa Diana ja John F. Kennedy jr. (John F. Kenneyn poika) lavastivat kumpikin oman kuolemansa.

What if Diana had faked her own death and is living under a false ...

Joten tämä CIA:n psyop (psykologinen operaatio) on todella ihanteellinen CIA:lle katsoa, että minkä tehoinen propaganda valhe uskotaan ja nämä Lady Dianan feikkikuolema sadut ovat menneet Q-uskovaisilla läpi kuin väärä raha.

Harvard Is Actually Developing Mind Control Technology

Mutta CIA:n psyop keskittyykin mielen ohjelmointiin ja näissä psyop operaatioissa on aina ihmismieleen kohdistettu informaatiosodankäynti ja he jos ketkä tuntevat miten ihmismieli toimii.

QAnonin propaganda tiivistetysti on sitä, että sen viestien kautta pyritään pitämään tähän Q-liikkeeseen triggeroitunut, eli huomionsa antava henkilö tuossa tietoisuuden tilassa, jossa he eivät vielä kykene täysin käyttämään kaikkia oman korkeimman älynsä ja äärettömän viisautensa tarjoamia apuja, joissa nämä ihmiset kokevat toimivansa korkeimman suunnitelman parhaaksi yrittäessään pelastaa tätä maailmaa.

Joten kun nyt heille näytetääkin tällainen satumainen QAnon tietovuotaja, joka Donald Trumpin ja Venäjän Presidentti Vladimir Putinin kanssa vetävät naruja vallan verhojen takana, niin QAnon uskovainen uskoo, että he ovat koko maailman pelastajat ja QAnon uskovainen ei tee mitään kuin vain odottaa ensiviikkoon, että joskos nyt se QAnon ja Trump sekä Putin pidättää koko DEEP STATE eliitin kerralla ja laittaa nämä pahikset sinne Gitmoon (Guantanamon lyhenne).

Tässä tuo Q:n levittämä psyop satu on pähkinänkuoressa tiivistettynä.

CIA:lla on siis todella laajat työryhmät keksimässä ja miettimässä, että minkälainen Q-propaganda olisi parasta, jotta sillä saataisiin yhä laajempi määrä ihmisiä triggeroitua passitoimaan oman potentiaalinsa tämän suuren suunnitelman aikana, jolloin kuitenkin tätä massojen heräämistä tapahtuu koko ajan ja Q psyop ei ole kuitenkaan täysin pelkästään propagandaa, koska sinne laitetaan sekaan myös paljon asiaakin. Mutta tämä ei ole tämän homman pointti, vaan se pointti on siinä, että Q on harhautus.

Se on harhautusoperaatio CIA:lta ja erittäin taitavasti tehty, koska olen huomannut miten se suorastaan hypnoosimaisella voimakkuudella vangitsee siihen triggeroituneen ihmisen elämän, jolloin nämä ihmiset jäävät näistä Q:n postauksista lopulta ihan riippuvaisiksi. 

Edward Snowden still eying asylum in Germany | News | DW | 14.09.2019

Vaikka he eivät tiedä sitä, että Q ei ole mikään yksittäinen henkilö USA:n hallinnossa tai tiedustelupalveluissa. Vaan kyseessä on QAnon psyop operaatiolle työskentelevä disinformaatioyksikkö CIA:lla.

Sen vuoksi CIA eikä edes FBI voi lähettää edes SWAT tiimiä heidän peräänsä, koska CIA:n psyop yksiköiden työntekijät ovat CIA:n talossa hommissa ja eivät he kenenkään varpaille ole astuneet. Mutta NSA:lta karannut Edward Snowden taas oli astunut suurille varpaille ja siksi hänen perään CIA lähti.

Mutta nämä Q-uskovaiset eivät harvemmin kykene edes kyseenalaistamaan järjellä tätä, että jos kerta tämä Q olisi se vaarallisia tietoja hallussaan pitävä tietovuotaja, niin miksi hänen perässään ei edelleenkään olla oltu, eikä CIA eikä edes FBI ole hänen peräänsä lähettänyt yhtä ainuttakaan miestä ? 

CIA keskittyy psyop operaatioissa kuten QAnonissa tämän kohderyhmänsä aivopesuun.

Heitä on tälläkin hetkellä CIA:lla lukuisissa työryhmissä sekä NSA:lla kehittelemässä jo varmasti tulevaisuuden psyop operaatioita, joita tullaan varmasti vielä käyttämään tulevaisuudessa, kun tästä QAnon psyop operaatiosta taas luovutaan tai siinä vaiheessa kyseinen psyop on jo ajettu loppuun.

Mielenosoittaja kantoi salaliittoteorioihin viittaavaa Q-kirjainta presidentti Donald Trumpin kannattajien kokoontumisessa Pennsylvaniassa elokuussa 2018.

Seura-lehti mm. hyökkäsi QAnon liikettä vastaan

Seura-lehti hyökkäsi näyttävällä artikkelilla mm. QAnon liikettä vastaan, kun sen toimittaja Petri Jääskeläinen, joka kuvailee itseään tutkivaksi journalistiksi kirjoitti tämän jutun otsikolla "Särkyviä perheitä ja katkeilevia keskusteluyhteyksiä - Näin salaliittoteoriat myrkyttävät ihmissuhteita Suomessa".

Kyseisssä lehtijutussa mm. mustamaalattiin muutetuilla nimillä kutsuttuja henkilöitä siitä, että nämä uskoivat new-age kaltaiseen ajatteluun.

Mutta artikkelin loppupuolella Jääskeläinen vetää koko artikkelin aivan metsään, kun hän vetää vielä Uskontojen uhrien tuki -yhdistyksen tähän mukaan. 

Että aivan kuin salaliittoihin ja new-age arvomaailman omaavat henkilöt tarvitsisivan kyseisen Uskontojen uhrien tuki järjestön apua ongelmiinsa.

Jääskeläinen sai tuota varten aina kyseisen yhdistyksen puheenjohtaja Pia Puolakan puhumaan kannanottonsa.

Aiemmin tänä vuonna Seura-lehti hyökkäsi entisen Salkkarit tähden ylläpitämän terveyssivuston kimppuun ja syytti sitä valeuutisten ja salaliittoteorioiden levittämisestä.

Seura-lehti kun on Otavamedian omistama lehti.

Otavamedia Oy on taas sama lafga kuin Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja nykyisin tämä yhtiö kuuluu Otava-konserniin, joka syntyi vuonna 1998 Otavan lunastaessa itselleen WSOY:n osuuden Yhtyneet kuvalehdet Oy:stä.

Otavamedian lisäksi Otava-konserniin kuuluvat myös Kustannusosakeyhtiö Otava, Like Kustannus, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, Kustannusosakeyhtiö Nemo, Otavan kirjapaino, Suomalainen kirjakauppa.

Otavamedian liikevaihto oli vuonna 2016 peräti 127,3 miljardia euroa ja niiden palveluksessa n. 445 henkilöä.

Että kyllä siellä sen verran eurorahaa pyörii, että sen kustannuksella voidaan sylkeä Suomen yksilönvapauden ja sananvapauden päälle, jonka elitistisen vallan puudeleita nämä Seura-lehden toimittajat suoraan ovat. Eikä sinne mitään älykköjä tai oikeita tutkivia journalisteja oteta. Koska heidän liiallinen tutkiva journalisminsa ei taas täyttäisi Seura-lehden poliittista korrektiutta.

Jos ette ole vielä huomanneet niin käynnissä on suuri informaatiosota, jonka taistelukentät nähdään mm. tv-uutisten, iltapäivälehtien, some alustojen (Facebook, Twitter jne.) areenoilla.

Seura-lehtikin on heittänyt tuohon informaatiosotaan oman osansa, vaikkakin heidän lukijoistaan suuri osa on vanhoja mummoja sekä eläkeläisiä kiikutuoleissaan.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA valvoo myös Suomen journalistisen puolen tiedottamisesta ja olen aika varma tästä, että myös tämä miksi sekä YLE:n, että Seura-lehden täytyy muutaman kerran vuodessa aina hyökätä erillisillä lehtiartikkeleillä "salaliittoteorioihin" uskovien kimppuun johtuu siitä, että CIA:lta ihan tod. lahjotaan näitä toimittajia kirjoittamaan noita juttuja.

Vallan vahtikoira, eli tämä eliitin puudeli nimeltä Seura tai YLE sitten aina muutaman kerran vuodessa hyökkää salaliittoon tai new-age arvomaailmaan uskovien ihmisten kimppuun, vaikka nuo lehtiartikkelit rikkovat jo suoraan YK:n yleismaailmallista julistusta uskonvapaudesta.

Sillä minkään Seura-lehden toimittajalla ei ole minkäänlaista legimiteettiä lähteä kieltämään tai syrjimään sinua, jos sinulla on vaikka tuo QAnon tai new-age arvomaailma.

Sillä YK:n yleismaailmallisessa julistuksessa on kohta uskonvapaus sekä mielipiteen ilmaisuvapaus.

Onkin uskomatonta, että tällä Uuteen fasistiseen ja totalitaristiseen maailmajärjestykseen perheinstituutioiden hajoitusta myöten tähtäävä YK voi joskus olla antanut tuollaisen julistuksen, jossa se puolustaakin ihmisoikeuksia.

Vaikka tämä Q julistaakin edelleen netissä ja somessa, että TRUST THE PLAN, joka tarkoittaa että LUOTA SUUNNITELMAAN. Niin kuitenkin paljon parempi vihje elämään on, että LUOTA ITSEESI. Sillä jos sinä sallit luovuttaa omat voimavarasi ja uskosi jonkun rapakon takaisen mystisen nimimerkin varaan, niin silloin kyllä kehoittaisin tarkistamaan oman todellisuutesi tason. 

Koska ihminen on luonteeltaan kyllä yksilö, jos hän sieltä laumaihmisen laitumilta uskaltaa lähteä ensin omille teilleen. 

Olen teille muutamille tässä jo tämän blogin kautta näitä latuja avannut ja olen huomannut, että monia on jo uskaltanut lähteä näitä samoja teitä kulkemaan ja edelleenkään emme ole yksin... Olemme yhtä ja tämä satanismiaan harjoittava valtaeliitti ei ole mikään näkymätön vihollinen, vaan heidät on kyllä nähtävillä, jos heidät haluaa nähdä ja Bill Gates on yksi heistä, joita tämä muu eliitti käyttää heidän marionettinaan ja rokote pyövelinä. 

Sillä kohta Bill setä on sieltä tarjoamassa koronapiikkiä koko maailmalle ja kun siellä on sen luokan psykopaatit BIG PHARMA yhtiöineen tuon bisneksen takana, niin heidän kanssaan ei voi neuvotella mistään. Puolankin valtionjohdon he pistivät hiljaiseksi silloin 2010 keväällä pudottamalla sen Presidentin delegaation lennon, joka putosi sinne Smolenskiin. 

Se oli BIG PHARMA:n kosto siitä, koska Puolan valtio ei suostunut tilaamaan GlaxoSmithKlinen rokoteyhtiöltä yhtä ainuttakaan sikainfluenssarokotusta.

Siinä kun jäi muutaman BIG PHARMA:n rosvon miljardit saamatta, joita ei voitu sitten enää uudelleen sijoittaa heroiini- ja lapsibisnekseen.

The Hampstead cult that wasn't: the Satanic panic revisited - spiked

Eyes Wide Shut elokuva kertoi jo vähän tuosta maailmasta, joka näiden valtaeliitin sekopäiden harrastukset pitävät sisällään. Mutta noissa heidän ringeissään mm. raiskataan ja murhataan lapsia. Mutta myös syödään heidän ruumiinosiaan sekä juodaan näiden lasten veri.



Kun tämä murhattujen lasten veri on sitten tätä kallista eliitin superhuumetta, joka tunnetaan adrenokromina.