http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. heinäkuuta 2020

Ghislaine Maxwellin pidättänyt FBI agentti sai potkut



Ghislaine Maxwellin juuri äsken pidättänyt FBI agentti Geoffrey Berman sai juuri potkut. Että mikä hieno yhteensattuma. 

Lieneekö enää vaikea arvata, että minkä käänteen tämä Ghislaine Maxwellin putkatus saa, kun hänet saatetaan vapauttaa sieltä ulos jo alle viikossa ja mikäli näin käy, niin silloin se on selkeä viesti siitä, että Maxwell on korkeasti suojeltu tapaus.

The Epstein Affair summarized in 1 article, 1 video, and 1 word ...

Kun nyt on kyse lapsilla ihmiskauppaa harjoittavista rikollisista, jossa sarjassa miljonääri Jeffrey Epstein oli mukana. 

Mutta hän toimi samalla myös Israelin tiedustelupalvelu Mossadille kiristäjänä. Joka tarkoitti sitä, että kun Epsteinin saarelle tuli näitä koårkea-arvoisia vieraita, niin Epstein järjesti heille alaikäisiä lapsiprostituoituja ja näiden lapsiseksiorjien ja Epsteinin asiakkaiden väliset touhut salakuvattiin Mossadille talteen, joita sitten Mossadin toimeksiantajat kuten varmasti Sveitsissä sijaitseva BIS-pankki kopioi nämä nauhat myös tallelokeroihinsa.

Näillä keinoilla BIS-pankki pitää sitten huolen, etteivät nämä eri EU valtioidenkaan poliittiset päämiehet päädy kansan puolelle, vaan pysyvät tiukasti tässä rikollisella tiellään.

Rising cases of child trafficking – The Sun Nigeria

Clintonien säätiö harjoittaa edelleen lapsikauppaa mm. Haitilla.

Vuonna 2010 amerikkalainen Laura Silsby pidätettiin Haitilla, kun hän yritti salakuljettaa maasta pois 33 lasta.

Myöhemmin sitten selvisi, että Silsby oli tekemisissä Clinttonien säätiön kanssa.



Mutta on tässä lapsikauppa jutussa myös yksi toinenkin pääepäilty ja hän on vaatekeisari miljardööri Peter Nygård, joka on tehnyt omaisuutensa pääosin huume- ja lapsikaupalla. Mutta rahat on mitä ilmiselvästikin pesty tuolla vaate- ja muotibisneksellä pois.

Nygårdia vastaan nostettiin vuoden alussa joukkokanne, jossa oli osallisena 46 naista. Yksi heistä oli raiskattu Nygårdin toimesta, kun nainen oli vasta 14 vuotias. Yksi asinanomainen taas oli tekohetkellä 15-vuotias. Näille usein köyhistä oloista tulleille naisille Nygård lupasi vastineeksi mm. mallin uraa. 

Child Sex Trafficking of the Elite - YouTube

Vaikka mediapooli, eli Suomen valemedia yrittää edelleen peitellä näitä juttuja ja vähätellä niitä, niin ei se sitä muuta, että minkälainen maailma tuolla toimii, kun näiden lapsiraiskareiden annetaan toimia Hollywoodissa johtavissa asemissa sekä Washington DC:ssä johtavissa asemissa.

Pedofiilirinkejä toimii myös Helsingissä ja niihin kuuluu tunnettuja poliitikkoja, liikemiehiä, yritysjohtajia, näyttelijöitä jne. 

Pedofilia on jo Vatikaanin ajan vitsaus, joka on ajettu poliittisen kuin viihdeteollisen valtarakenteiden sisään. Mutta se on olemassa myös sen vuoksi, että sillä voitaisiin myös mahdollisesti kiristää siinä mukana olevia pedofiileja.

Rescued 'Sex Slave' Reveals How She Was Sold to Up and Coming ...

Mutta näiden pedofiilirinkien suurin ongelma on siinä, että koska nämä ovat puhtaita rikollisjärjestöjä, niin jos ne uhkaavat paljastua, niin silloin he uhraavat vain yhden kilpimiehen tai naisen kerrallaan, kuten nyt olemme näissä Ghislaine Maxwellin, Jeffrey Epsteinin ja Peter Nygårdin kohdalla huomanneet.

Kun taas samalla nämä monet QAnon uskovaiset luulevat, että tämä koko Hollywoodinkin ja Washington DC:n poliittinen pedorinki paljastetaan kerralla. Mutta tätä ei tapahdu vieläkään.



Netissä spekuloitiin jo vuoden alussa, että itse Tom Hanks olisi tilannut näyttelijä Iisac Cappyn murhan, koska hän paljasti Tom Hanksin olevan pedofiili.

Cappy vielä totesi julkisesti ettei hän olisi itsetuhoinen, mutta niin vain nettiin ilmestyi itsemurhaviesti ja mies löytyi Arizonasta tieltä, jonne hänen väitettiin hypänneen sillalta ja rekka-auto ajoi hänen ruumiinsa yli.

Hollywood mogulit eivät varmasti pidä tästä näytteliä Tom Hanksin salatusta puolesta, koska miehellä on edelleen sopimus vetämässä tuotantoyhtiöiden kanssa.

Hän on kuudessa produktiossa nyt mukana, eli tarkoittaa sitä, ettei häntä ainakaan vielä olla potkittu Hollywoodista ulos. Mutta se olisi vain yksi lehtiskandaali, jossa tämä hänen salattu taustansa lyötäisiin julki, niin se tietäisi näille elokuvastudioille melkoisien miljoonien tappiot lipputuloissa ja se tuhoaisi samalla Tom Hanksin markkina-arvon, sillä nämä Hollywood tähtinäyttelijät ovat näille elokuvastudioille miljoonia dollareita tuottavia lypsylehmiä.



Sarah Ashcraft oli 13-vuotias 90-luvulla, kun hänen isänsä myi hänet Tom Hanksille lapsi prostituoiduksi.

Media ei ole suostunut ottamaan tätä aihetta käsittelyyn, koska Tom Hanks on selvästi tämän pedofiili eliitin suojeluksessa edelleen.