http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Ghislaine Maxwell siirretty selliin Brooklynissä

Ghislaine is being moved from 'cell to cell' in the Metropolitan Detention Center in Brooklyn

Perijätär ja Epstein skandaaliin liitetty Ghislaine Maxwell on siirretty nyt tietojen mukaan selliin Brooklynissa, New Yorkissa.

Maxwellin vankilaelämä alkaa kuulemma herätyksellä klo 6.00 ja sänkyjen petaamisella klo 7.30

Hänen puhelut on rajattu 300 minuuttiin kuukaudessa, joista riittää päivässä vain 15 minuuttia. Joten siinähän ehtii soittaa Mossadille jo muutaman puhelun.

Suicide countdown for Ghislane Maxwell... | US Message Board ...

Brittilehti The Sun kertoo, että Maxwell on Brooklynissa samassa vankilassa, jossa on myös asunut lapsiin sekaantunut räppäri R. Kelly. Kyseessä on 1600 miehen ja naisen vankila.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä kiertänyt erinäisiä huhuja jopa siitä, että Maxwell saisi kohta uuden identiteetin Israelin, Haifasta.

Mutta monet veikkaukset ovat liittyneet siihen, että missä vaiheessa mediassa tulee se uutinen, että "Ghisleane Maxwell on löytynyt kuolleena sellistään". Monet veikkaukset ovat jo arvelleet tätä maanantain ja sunnuntain välistä yötä.

Over 100 people claim Jeffrey Epstein is their father in bid for ...

Olihan se n. vuosi aikaisemmin miljardööri Jeffrey Epsteinilla myös melkoisen nopea lähtö siellä eristetyssä korkean turvaluokan sellissä ja niin vain yhtäkkiä kaksi turvakameraa rikkoutui muka samana yönä, jonka aikana miehen väitettiin tehneen sellissään itsemurhan.

Niille jotka näitä asioita on vähänkään päätellyt, niin tietää kyllä tasan ettei Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell ole mitään syyttömiä ja puhtaita pulmusia.

Jeffrey Epstein työskenteli Mossadille ja hänen yksityisen saaren huvilallaan kuvattu aineistonsa matkasi suoraan Mossadin arkistoihin.

Ghislaine Maxwellin vuonna 1991 edesmennyt isä Robert Maxwell työskenteli myös Mossadille ja välitti myös lapsiseksiorjia kuten Jeffrey Epstein. Eli oli saman alan lapsikauppa miehiä.

Prince Andrew suggests Virginia Roberts Epstein photo is fake ...

Ghislaine Maxwellin taas epäillään toimineen näiden lapsiseksiringin uhrien käskyttäjä täti. Tai näin tämä yksi Epsteinin uhri Virginia Giuffre (os. Roberts) kuvaili muutama vuosi sitten tiedotusvälineille.

Tämä ylläoleva kuva on otettu maaliskuussa 2001, jolloin Virginia oli vasta 17 vuotias.

Jeffrey Epstein välitti hänet Ghislaine Maxwellin avustaessa taustalla Prinssi Andrewin teiniprostituoiduksi. Epsteinin silloinen naisystävä Ghislaine Maxwell hymyilee tuolla taustalla.

Ghislaine mm. opetti näille teiniprostituoiduille kuinka hierottiin näitä miesasiakkaita oikein jne. 



Prinssi Andrewin sädekehä hiipui jo, joten hän ei selvästi ole enää Englannissa ns. hovikelpoinen, koska hän lähti vuosi sitten aina britannian televisioon valehtelemaan päin naamaa tästä, ettei hän olisi koskaan tavannut Virginia Giuffrea, vaikka Virginia välitettiin hänelle lapsiprostituoiduksi Epsteinin kautta.

Lähde: The Sun