http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 7. heinäkuuta 2020

Koronavirus on lomalla kesän ja palaa taas kun virkamiehet saapuvat lomiltaan

Garamendi urges probe into Travis AFB quarantine concerns

Näyttäisi siltä, että koronavirus on kesälomalla ja palaa takaisin vasta sitten kun virkamiehet ja muut THL:n johto palaavat takaisin kesälomiltaan.

Mutta Melbournessa ei asia ole näin, koska siellä aloitettiin jo uudelleen karanteenitoimet, koska siellä aloitettiin tämä show nimeltään TOINEN AALTO, joka aloitetaan Suomessa näillä näkymin joskus n. elokuun viimeisellä viikolla tai viimeistään syyskuussa.

Tämä siis tarkoittaa, että jälleen ravintolat suljetaan ja tuodaan samat kiristystoimet peliin kuin alkuvuonna. Että jos siellä langalla on yrittäjiä, niin tässä on jo pieni ennakkovaroitus tulevasta

Että kun tämä koronavirus palaa kohta taas Suomeen kesätauolta, niin jälleen ei baareissa saa istua jne. koska koronavirus voi levitä vain jos istut baareissa.

Koko homma perustuu huijaukseen, jonka takana on pitää koko maailma tässä sulkutilassa, jotta maailman talous saadaan nyt ajettua sen lopulliseen tuhovaiheeseen, jonka seuraava vaihe on tuhoisa hyperinflaatio.



Tässä on edelleen maailman suurin huijaus menossa, koska koronaviruksen kuolleisuusaste on todella pieni.

Ylempänä on monia muita viruksia kuten kausiflunssakin on edelleen huomatavasti tappavampi kuin koronavirus. Mutta kuinka on edelleen mahdollista, että koronavirus (COVID19) laittoi koko maailman SEIS ?

Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan ONE FLAG. ONE WORLD. one size fits all NWO

Nämä ajat tuntuvat jo siltä, että olisi syntynyt yksi maailman lippu, joka on tuo hengityssuojain. Uuni universaali uuden maailmanjärjestyksen lippu.


Company Says Drug Proved Effective Against Coronavirus in US Study ...

Eräs yhtiö, joka tekee koronavirustestejä on nimeltään GILEAD.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, tekstissä sanotaan WHEN YOU REALIZE THE COMPANY WORKING ON THE COVID -19 TREATMENT IS CALLED "GILEAD" WHICH IS THE SAME NAME OF THE DYSTOPIAN TOTALITARIAN SOCIETY IN THE HANDMAID'S TALE

Ja kas kummaa se tarkoittaa totaalitaarista yhteiskuntaa tässä eräässä vuonna kandalaiskirjailija Margaret Atwoodin 1985 julkaistussa teoksessa (The Handsmais's Tale).

Tämä kertoo paljon tätä globaalia koronahuijausta johtavan eliitin kierosta huumorintajusta.

Kuvan mahdollinen sisältö: meemi, tekstissä sanotaan NOTICE THE DIFFERENCE? ME EITHER.

Ennen laitettiin koiralle kuonokoppa... Nyt se halutaan laittaa jo ihmisille. 

Näetkö eroa ? 

Lähteet: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/db29447d-cc22-4cea-9e26-8d9a1b05fd33