http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 18. heinäkuuta 2020

Chuck Schumer USA:n demokraattien pedofiili



Chuck Schumer on USA:n demokraattisen puolueen jäsen. Mutta hän on myös pedofiili. Tässä hän suutelee alaikäistä tummaihoista tyttöä Jeffrey Epsteinin saarella.

Huom. kuva ei ole photoshopattu.



FBI kävi ratsaamassa Schumerin kodin, että ilmeisesti Chuck on seuraava Epstein keissin kilpimies, joka joutuu kohta oikeuden eteen.




Schumer on yrittänyt pitää mainettaan poliitikkona yllä ja huuteli vielä muutama päivä sitten Twitter seinällään kuinka maskia tulee pitää naamalla, ettei vain tule COVID19 virus.



Miehen Twitter seinä on jo täyttynyt kommenteista, kuten pedofiilit pitäisi teloittaa jne. 

Ei ole helppoa Schumerilla tutkintavankeudessa, että jos hän alkaa vuotamaan muita Epsteinin saarella käyneiden nimiä, niin pian hänkin löytyy kohta elottomana sellistään ja Chuck Schumer didn't kill himself.

Valemedia on edelleen hiljaa Schumerin tapauksesta

Mutta tätä nykyistä kieroa valemedian ajankuvaa kuvastaa hyvin näkyvästi valemedian suhtautuminen Schumerin pedofiili paljastukseen, koska se on edelleen haudattu hiljaisuudella valemediassa.

Kun tätä valemediaahan pyörittävät ne samat koneistot, joiden rahoilla myös Mossad on kiristänyt tarvittaessa tätäkin kyseistä USA:n demokraattien puolueen pedofiilia.

⛩Rakkasan 4 Life⛩ on Twitter: "Told y'all there were pictures of ...

Mutta kuva puhukoon puolestaan.

Pedofiileja on USA:n kongressi täynnä.

Lähteet: https://americaslastlineofdefense.com/schumer-grosser-than-gross/