http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 21. heinäkuuta 2020

Suomi maksaa EU:lle 6,6 miljardia, jotta saa 3,2 miljardia



EU maiden johtajat pääsivät sitten viimein sopuun tästä 750 miljardin euron puhalluksesta.

Suomi maksaa nyt EU:lle "elpymispaketista" 6,6 miljardia euroa, jotta saa takaisin 3,2 miljardia euroa.

Tämän kun pyöristää sillä Suomen nykyisellä väestöllä 5,4 miljoonaa, niin se tarkoittaa siis sitä, että jos jokainen Suomen kansalainen nyt maksaa 1200 euroa siitä, että saa takaisin 590 euroa. 

Tässä melkein toteutuu se, että Suomen kansalainen haluaa maksaa aina sen 100,00 euroa, ettei naapuri saa sitä viiskymppistä.

Hölmöläinen toteuttaa tällaista talouspolitiikkaa, mutta Suomen osalta näitä asioita voi vain ihmetellä, että miten Suomen valtiota käytetään räikeästi hyväksi. 

Suomen valtio on maana esim. Italian suhteen kuin jokin varakas vanhus, jonka taskuilla voi suvun jäsenet käydä omin lupineen maksamassa ökyveneitä ja ökyautoja. Joten tämä varakas vanhus laitetaan sitten takaamaan näihin otettuja leasing lainoja.

DG Defence: European Army in a common European Security and ...


Mihin sitä rahaa oikein tarvitaan 750 miljardia euroa ? 

Tämä on kuitenkin se mielenkiintoisin asia, että mihin EU:n komissio tarvitsee 750 miljardia euroa rahaa ? 

Naton laskutavalla Suomen puolustusmenot täytyisi olla 2 % BTK:sta, kun ne ovat vain 1,6 % 

Pariisissa paukkui terrori-iskut muutama vuosi sitten ja nämä terrori-iskut taidettiin sinne tilata vain yhdestä syystä, koska Ranska ei tuolloin tiettävästi suostunut Saksan kanssa EU armeija hankkeeseen ja Venäjää vastaan tähtäävään puolustusyhteistyöhön.

Sillä aina silloin kun nämä valtiot kieltäytyvät näistä sotilasmenoja lisäävistä toimista tai jostain Sveitsin BIS-pankin määrätyistä lainasopimuksista, niin jossain vaiheessa voi alkaa paukkumaan pommeja eri puolilla Eurooppaa ja sitten milloin ISIS terroristisolu on päästetty irti, vaikka todellisuudessa nämä terroristisolut toimivat Israelin tiedustelupalvelu Mossadin ja USA:n tiedustelupalvelu CIA:n alaisuudessa.

Slovenia supports EU army idea, but...

Tämä piilokommunistinen Eurostoliitto kuulemma tarvitsee oman yhteisen armeijansa, jonka Saksa haluaa hinnalla millä hyvänsä.

Saksan liittokansleri Angela Merkel onkin tätä EU armeijaa jo väläytellyt viime vuosina useaan otteeseen.

Mutta siinä on vaan sellainen pieni homma, että tuollaisen EU armeijan kokoaminen ei ole ilmaista ja siihen nyt tarvittiin tämä 750 miljardin euron puhallus. Eli sidottiin muiden EU maiden kädet velalla maksamaan tämä militaristinen hullutus.

Tästä vielä muutama vuosi eteenpäin, niin historia alkaa helposti toistamaan itseään, kun Puolalle tulee selväksi mikä Saksan suunnitelma on EU:n yhteisen armeijan rakentamisesta. Natsilippu on vaan vaihtunut tuohon kommunistiseen sinitähtilippuun. 

Poland: More aligned to US than to European partners? | Europe ...

Mutta jos Puola kieltäytyy tuosta Saksan johtamasta EU-armeijasta, niin silloin Saksan EU armeija tunkeutuu Puolaan niin kuin se teki ennen toista maailmansotaa.

Germany's soldiers of misfortune – POLITICO

Tämä EU armeija hanke on päätetty saattaa maaliin hinnalla millä hyvänsä ja aikataulutkin on jo päätetty.

Germany seeking unity on identifying threats to the EU | Germany ...

Tässä kaiken taustalla on taloudellisen sodankäynnin maailma, jossa nämä valtaeliitin tahot ovat käyneet tuota kauppasotaa Venäjää vastaan ja sekin on johtunut siitä, että koska Venäjä on viime vuosina hallinnoinut keskuspankkiaan itsenäisesti. 

Joten koska nämä Wall Streetin pankkimaailman käärmeet eivät pääse sieltä imemään niitä ruplia itseensä, niin syystäkös se sapettaa suunnattomasti näitä New Yorkissa asuvia rupla rosvoja.

Toki heitä kiinnostaa Venäjällä myös muutkin kuin ruplat, koska Venäjällä on edelleen hyvin runsaat luonnonvarat mm. uraania ja muita rikkauksia, joita nämä Wall Street rosvot hamuavat itselleen.

Mutta koska nämä sijoituspankkiirit ovat erikoistuneet sotiville osapuolille lainaamiseen, niin nyt tämä Saksan johtaman EU-armeijan rakentaminen tuolla 750 miljardin euron summalla on jo sellainen hillotolppa näille Wall Street pankkiireille, että he hierovat jo käsiään yhteen, että milloin se suursota saataisiin Venäjän ja EU-armeijan välillä käyntiin, jolloin he pääsisivät lyömään vieläkin suurempiin rahoihin kiinni, koska silloin niitä sotilasmenoja joututtaisiin paisuttamaan kuin pullataikina.

Tämä on erittäin likaista peliä ja Ruotsin eliitti taas haluaisi, että täällä Suomi toimisi tuollaisessa konfliktissa taas heidän kilpenään ja Ruotsalainen Bofors myisi aseita kummallekin sotivalle osapuolelle... Sekä EU armeijalle, että Venäjän armeijalle.

Nämä on niitä tulevaisuuden mahdollisia sota skenaarioita, joita nämä maailman johtavimmat vapaamurarit ovat noiden ylimpien kenraaliensa johdolla siellä vallan kulissien takana suunnitelleet. 

Tiettävästi jo se muutaman vuoden takainen Itä-Ukrainan Malesialaiskoneen alasampuminen oli jo tuohon yllyttävä provokaatio. Koska siitä syytettiin välittömästi silloin Venäjää, vaikka sen malesialaiskoneen ampui alas Kiovan ilmavoimat.


Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/