http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 13. heinäkuuta 2020

Valtionvarainministeri Vanhanen: Talouden tasapainottaminen kestää 10 v.



Suomen valtionvarainministeri Matti Vanhanen totesi, että Suomen talouden tasapainottaminen kestää edellisten lamojen mukaan n. 10 vuotta.

Vanhanen sanoi, että kaikilla ennusteilla kansantulomme romahtaa samassa mittakaavassa kuin kahdella edellisellä kaudella.

Risto E.J. Penttilä pyrkii taas kansanedustajaksi – Kritisoi ...

Jäi mieleen tuo Nordic West Officen nykyinen pääjohtaja Risto E.J. Penttilän lause muutama kuukausi aikaisemmin, jolloin hän mainitsi että Suomea odottaa joko 10 vuoden köyhyys, tai sitten uusi menestys ja uusi menestys tarkoittaisi luonnollisesti Suomen EU eroa ja paluuta markkaan. 

Mutta nämä nykyiset vallanpitäjät ovat myyneet jo sielunsa ihan suoraan Saatanalle noista EU-virojen hillotolpista sitä vastaan, että Suomi köyhtyy valtiona niitä hillotolppia vastaan.

Ja näitä ministereitä voidaan sitten pitää helposti ruodussa, koska heistä on BIS-pankilla muutama videonauha olemassa, jossa herra ministeri on käynyt huorissa jonkun Irina viissatasen kanssa jne.



Suomen kansalla on jo mitta täynnä tätä EU huttua. Mutta tuo eliitti, joka nämä meidän mädätetyt tiedotusvälineet omistaa, niin he tekivät jo silloin 1990-luvun alussa salaisen sopimuksen aina Helsingin Sanomien silloista johtoa myöten, että Hesari kirjoitti, että Suomen kansa haluaa Euroopan unioniin.

Nyt nämä samat huijarit edelleen ovat sopineet, että nämä nykyiset Hesarin ja muiden valemedioiden toimittajat kirjoittavat näitä keksittyjä juttuja, että kuinka Suomen kansa haluaakin kohta Saksan kanssa EU:n liittovaltioon.

Valhejournalismi on huipussaan ja kansaa kustaan linssiin vuodesta toiseen.

Mutta silti täällä on onneksi järki vielä tallella heillä, jotka näkevät tämän kansallisen huijauksen läpi.

Sillä tämä euron valuutta on ollut Saksan paska markka, jonka arvo alkaa nyt laskea kohti hyperinflaatiota ja olisi Suomen pelastus, jos täältä lähdetään nyt pihalle ennen kuin tulee se suurempi rahallinen pudotus, koska tässä muuten vielä joutuu satojatuhansia ihmisiä siltojen alle.

Joten manifestoi nyt sinäkin se, että SUOMI ULOS EU:sta.

FIXIT

Niin mahdollistat yhtenä Suomen kansalaisena tämän kollektiivisen manifestoinnin toteutumisen. 

Mitä enemmän meitä on, niin sitä lähempänä me olemme tätä ihmettä, että me yhdessä noustaan vielä täältä monikansallisten yhtiöiden kaivamasta suosta ylös ja näytetään noille globalisteille, että mistä on Suomalainen sisu tehty.

Koska tätä Suomen maata on alistanut milloin Vatikaani 1000-luvun alussa. Milloin Venäjä ja milloin Ruotsi.

Mutta Suomi on aina pysynyt Suomena ja tulee pysymäänkin.

Mutta nämä Suomen kansallisen identiteetin uhkaksi näkevät elitistit aikovat nyt tuhota Suomen kansallisidentiteetin humanitaarisella maahanmuutolla ja tuoda tänne vielä intersektionaalisen feminismin, joka johtaisi myöhemmin tulevaisuudessa myös Suomen naisille huntupakkoon.

Meidän ei silti kansakuntana tarvitse alistua tällaisen ihmisarvoa loukkaavan liikkeen alle, koska henkisesti vahvaa kansakuntaa ei voi mikään ulkoinen voima alistaa, koska olemme kansakuntana paljon vahvempia kuin nämä YK:n lapsiinsekaantujat.

Sillä nämä moraaalittomat paskat eivät kunnioita ihmisyyttä, koska he ovat todellakin sielunsa Saatanalle myyneitä ihmispoloisia, jotka ovat heittäneet kaiken moraalin romukoppaan.

Ja he luulevat edelleen, että tuo heidän palvomansa Saatana pimeyden voimineen olisi jotenkin voimakkaampi kuin me valon ja totuuden asialla olevat ihmiset. Mutta asia kyllä on näin, että totuuden voima on niin kirkasta valoa, että se on tuhansia kertoja voimakkaampaa kuin tämän pimeyden voimien Saatanan seurakunnan mahti.



Mutta toki materiaahan vielä nämä pirut hallitsevat, mutta vielä kun tämä Schumannin resonanssi tästä vielä vahvistuu, niin kun jo nyt esim. moni on pystynyt laittamaan sen kuuluisan korkin kiinni, koska näissä nykyisissä valon värähtelyissä ei enää dokaaminenkaan innosta.

Että jo oli merkillistä, kun mm. Tuskafest peruttiin tältä kesältä. Ei saanut Äiti maa osakseen tuota tuskanhuutoa ja meteliä.

Pin on food

Kyllä tämä valon ja pimeyden henkivaltojenkin taistelu on koko ajan käynnissä ja siellä käydään jo tätä taistelua koko ajan, johon tämän planeettamme tulevaisuus muokkaantuu siellä käytävän taistelun mukaan.

Joten se ei ole voinut olla vaikuttamatta maailmamme talousjärjestelmän romahdukseen, koska siitä seuraa vielä resetointivaihe. Lopulta ne velat joudutaan antamaan anteeksi, kun jossain vaiheessa tulevaisuudessa niissä korkeammissa värähtelyissä ei enää tämä pankkiirien ahneusenergiakaan saa sitä pimeydelle ja pelolle ominaista kiinnikettä tuohon korkeampivärähteiseen energiaan.

Kaikki kun ovat energiaa, niin pelko kuin rakkaus ja näiden pankkiirien bensaa liekkeihin on aina ollut vain yksi asia... Pelko.

Siksi he ovat satsanneet mm. terrorismiin rahaa, jotta saisivat tuota vastavoimaa pelon valtakunnalle levitettyä syövän lailla maailmalle esille. Siksi pankkiirit rahoittavat ISIS terroristijärjetöä, jotta sen avulla nämä globalistit saisivat tuhottua heidän vihollisvaltiot, eli nämä valtiot jotka ovat onnistuneet pääsemään taloudelliseen omavaraisuuteen. Siksi se Syyriakin pommitettiin paskaksi.

Lähde: Verkkouutiset