http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 2. maaliskuuta 2020

WHO jatkaa edelleen koronaviruksella pelottelua, vaikka tavallinen kuume tappaa maailmalla yli 1000 vanhaa ihmistä päivässä


Teksti: Teemu Vehkala

Maailman terveysjärjestö WHO jatkaa edelleen koronaviruksella pelottelua, vaikka pelkkä tavallinen kuume tappaa maailmalla päivässä keskimäärin 1769 ihmistä, joista suurin osa ovat vanhoja ihmisiä, joiden vastustuskyky (immuniteetti) on jo heikentynyt.



Nyt WHO pelottelee, että kuinka koronavirukseen olisi kuollut jo 3000 ihmistä maailmalla ja tartuntoja todettu yhteensä yli 89 000 kpl.

Mutta se ei taas ihmisiä huolestuta, että tavallinen kausi-influenssa tappaa maailmalla n. 646 000 ihmistä vuodessa, joista tosiaan suurin osa ovat vanhoja ihmisiä, joiden vastustuskyky on heikentynyt.

Tässä WHO:n pelottelussa on kuitenkin kyse vain tietystä asiasta, sillä koronaviruksen rokotteet ovat jo odottamassa markkinoille pääsyä. Mutta ensinnäkin tätä tietoa kyseisesta asiasta pimitetään aivan tarkoituksella, jotta syntyisi laajempaa paniikkia maailman väestön keskuudessa, eli syntyisi tuota pelkoa, jota tämän hysterian takana oleva BIG PHARMA:n eliitti hakee.

Nyt Israelilaiset tutkivat väittävät keksineensä rokotteen koronavirusta vastaan ja ilmoittivat sen olevan valmiina saatavilla 90 päivän päästä kertoi Israelin tiede- ja teknologiaministeri Ofir Akunis The Jerusalem Post lehdelle.



Poliitikot ovat jo puhuneet rivien välistä "valmiuslaista" ja tästä löytyy ihan julkinen Suomen valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan tekemä selvitys siitä, joka löytyy julkisena asiakirjana http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/161153/64-2018-Valmiuslaki.pdf

Vuonna 2006 Pandemia lisättiin Suomen valmiuslakiin poikkeusolojen listaan.

Valmiuslaki siis rajoittaisi tarvittaessa kansalaisten perusoikeuksia, esimerkiksi vapautta liikkua ja kokoontua julkisesti.

Huom. koronavirustapauksessa näihin toimiin ollaan jo ryhdytty Kiinan lisäksi muualla Euroopassa.


THL:n johtaja vuonna 2018: Laki mahdollistaisi pakkorokotukset jo nyt

THL:n johtaja Mika Salminen totesi jo vuonna 2018 joulukuussa, että kuinka pakkorokotukset olisi mahdollista tehdä jo nyt.
 Mutta totesi miksi niin ei tehdä, koska se olisi hänen mukaansa kuin lyötäisiin lekalla pikkunaulaa.



Koronaviruksen kehitystä säätiöllään yli 5 miljoonalla dollarilla rahoittanut Bill Gates puhui jo yli 3 vuotta sitten, kuinka tappava virusepidemia uhkaisi maailmaa lähitulevaisuudessa.

Hän ei kuitenkaan ole mikään ennustaja tai asiantuntija puhumaan näistä viruksista kuin vain sen puolesta, että hän on itse rahoittanut tätä väestönvähennys projektia, jolla maailman väestöä olisi näiden globalistien mukaan saatava niin alas, että lopulta tänne jäisi enää se heidän haluama 500 miljoonaa jäljelle, jonka ympärille sitten nämä elitistit alkaisivat sitten rakentamaan sitä lopullista uudempaa maailmanjärjestystä.



Tämä ei ole mitään science-fiction novellia, että Bill  Gates on jo rakentanut itselleen yli 55 miljoonan dollarin hintaisen tuomionpäivän bunkkerin, johon hän itse aikoo mennä piiloon siinä vaiheessa, kun tämä virus täällä laitetaan toden teolla leviämään.

Mutta tässä taitaa kuitenkin käydä niin, ettei niitä ihmishenkiä saada lopulta edes miljoonaa lähtemään, joka saa varmasti nämä Illuminaatien elitistit raivon partaalle.



Gates on rakentanut lukuisia maanalaisia bunkkereita, jotka on rakennettu vain näiden rikkaiden elitistien omaan käyttöön.

CNN kanava on myös  kertonut näistä rikkaiden elitistien maanalaisista bunkkereista.



Tämä BIG PHARMA:n ja Illuminaatien toteuttama koronavirus epidemia on jo vaikuttanut pörssikursseihin negatiivisesti, joka on ollut täysin tietoisesti aiheutettua toimintaa, jolla saadaan myös huomio käännettyä näistä Illujen pedofiilirinki skandaaleista pois.

Nyt ei huomio enää keskity myöskään Prinssi Andrewin lapsiseksiskandaaliin.



Mutta Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA suorittaa nyt maailmalla lukuisia salaisia operaatioita, joiden kohteena ovat karanteenialueet.

Wuhanissa he mm. katsovat, että miten Kiinalainen väestö käyttäytyy ulkonaliikkumiskiellon ajan.

Euroopassa nämä operaatiot ovat samanlaisia ja kohdistetaan myös karanteenialueille.

CIA kutsuu näitä operaatiota nimellä covert op's.



Kaiken lähtökohta on nyt maailman väestön pelottelu koronavirusepidemialla ja tämä on nyt se kriisitila, johon maailman väestö on laitettu.



Tästä kansallisesta kriisitilasta myös Illuminaatien Rockefeller pankkiirisuvun David Rockefeller puhui aikanaan, kun hän sanoi, että "Me tarvitsemme vain jonkun suuren kriisin, niin kansakunnat hyväksyvät lopulta uuden maailmanjärjestyksen".

Tämä on heille pelkkää peliä hajoita ja hallitse sektoreilla. Mutta sinä voit ihmisyksilönä laittaa kapuloita heidän pelin rattaisiin, jos vaikka päätät ettet enää pelkää näitä elitistien pelottelu operaatioita.

Elämähän on tavallansa kuin peli, jonka päähahmo sinä olet. Mutta jos huomaat, niin nämä Illuminaatit ovat miltei aina tämän elämäsi pelin kulisseissa tekemässä sinne kovia vaikeustasoja.

Koska nämä Illuminaatit ovat Luciferille valan vannoneita vapaamuurareita, jesuiittoja jne. Niin tuo heidän pelinsä ainut tavoite on saada heidän käsiinsä totaalinen maailmanvalta ja maailmanherruus, jonka tiellä sinä olet, jos kuulut meihin valon verkoston todelliseen oppositioon, jonka leikki ei enää vallitse missään puoluepolitiikassa, vaan ihan oikeassa elämässä.

Nämä Illuminaatit ovat negatiivisesti valaistuneita psykopaatteja ja he eivät välitä yhdestäkään ihmishengestä, jonka he onnistuvat tuhoamaan tämän UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN projektinsa tieltä.



He omistavat maaliman huumekaupan monopolin, asekaupan monopolin, eli kuskaavat Kolumbiasta ja Nicaraguasta kokkelin (kokaiini) suoraan ympäri maailman, kun taas näiden valkoisten jauheiden toimituksista vastaa sellainen kuljetusyhtiö kuin Cocaine Import Agency (CIA).

Heidän käsissään on myös lääketeollisuuden suuryhtiöt BIG PHARMA ja sairaat potilaat he operoivat sillä tavoin, että jos Etelä-Afrikassa Johannesburgin kadulla joku katurosvo sanoo turistille rahat tai henki. Niin BIG PHARMA sanoo taas potilailleen, että rahat sekä henki.

Näillä rosvoilla on jo yli 95 % koko maailman varallisuudesta hallussaan ja syystäkös tällä lopulla 5 % väestöllä, johon sinäkin aika varmasti kuulut on mennyt niin köyhästi elämissään.

Ei sikäli, että jos nämä suuryhtiöiden omistajat, nuo ahneet elitistit suiostuisivat jakamaan tuota Temppeliritareidenkin aikana ryöstettyä ryöstösaalistaan maailman ihmisille, niin kyllä täällä olisi lopulta aivan jokainen maailman ihminen miljonääri.

Pelkästään Rothschildien suvulla on huhujen mukaan hallussaan yli 500 000 kuutiometriä kultaa. Mutta keinotellessaan kullan arvoa, on täytynyt suurin osa siitäkin kullasta piilottaa mm. Australiaan eri puolille mm. Victoriaan.

Nämä samat roistot myös rahoittavat ISIS terroristeja, joka on alunperin CIA:n, eli Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun sisällä luotu terroristiverkosto, jota käytetään Illuminaatien proxy-joukkoina mm. lähi-idän valtioiden tuhoamisessa.

Mutta ISIS terroristit ovat myös tälle samalle joukolle se suurtyökalu, jolla he aikovat sitten tulevaisuudessa tuhota vielä koko Euroopan pois maailmankartoilta.



Sehän heidän tavoite on, että vielä jonain päivänä Helsinginkin keskustaa koristavat minareetit, joista kuuluu muslimien pyhää huutoa "Allahu Achbar" kuten tällä hetkellä jossain Turkin pääkaupungissa Ankarassa.

Kristinuskon tuhoaminen kuuluu olennaisesti tähän Illuminaatien suunnitelmaan tuhota Euroopan kansallisidentiteetit ja lopulta he tuovat tilalle tulevaisuudessa uuden maailmanuskonnon, joka tulisi olemaan ateistinen ja se perustettaisiin satanistisen uskontokultin ympärille, jonka jumalaksi muodostuisi Lucifer.

Eli tämä sama vihtahousu, jota nämä vapaamuurarit ovat vielä tähänkin päivään asti palvoneet salaisesti vapaamuurarilooseissaan. Tai siis nämä 32-tasosta korkeammat vapaamuurarit.

Mutta myös muinaiset Temppeliritarit olivat myös vapaamuurarien tapaan vihtahousumiehiä, eli okkultisteja, koska Temppeliritarien palvonnan kohde oli Babhomet.



Mutta tilannehan on sellainen, että ei se Lucifer ole mikään onnentuoja kenellekään.

Sillä tänne Tellus planeetalle on syntynyt lukuisia ulkopaikkakuntalaisia sieluja, joiden alkuperät ovat Valon Galaktisen liiton paikoista kuten Sirius A:lta, B:ltä, Plejadeilta (Seulasten tähdistö), Vegasta, Andromedalta, Arcturuksesta jne. 

Nämä sielut ovat tälläkin hetkellä ihmiskehossa ja heistä monet ovat jo löytäneet tuon kosmisen identiteettinsä sekä tietävät, että he eivät tänne ole aikanaan millekään kosmiselle turistimatkalle lähteneet. Vaan tänne on jouduttu lähtemään ihan kylmästi tekemään töitä, koska tämän planeetan evoluutiollinen kehitys meni aikanaan hyvin pieleen sen osalta, että tämän planeetan energiat tummuivat niin paljon, joten siksi IHMISKUNNAN KOHTALON VARAJOUKOT saapuivat tänne vapaaehtoisesti jo yli 13 000 vuotta sitten.

Tämä Tellus planeetta on kuitenkin kosmisten lakien ympäröimä, vaikka täällä vallitseekin edelleen tuo Luciferin kirous. 

Tämä on siis vapaantahdon planeetta sen osalta, että se on yksi kosminen laki. Mutta tätä lakia eivät nämä useat negatiiviset liskorodut taas kunnioita pätkääkään, kun säätävät milloin mitä Aktiivimallia ja pakollisia kyykkyhyppelykursseja siellä sun täällä.



Siksi tämän koko planeetan kohtalon avaimet liittyvät juuri näihin asioihin, että missä vaiheessa täällä koko planeetalla ollaan henkisesti onnistuttu ottamaan sen tason henkisen kehityksen hyppy eteenpäin, että esim. tämä eräs pikkuvaltio lähi-idässä lopettaa mm. sen Apartheid touhun Palestiinalaisia kohtaan jne.


Suomi on maanosana tässä koko planetaarisessa muutosprosessissa aivan ykkösmaalitauluna, koska tämän planeetan valo virtaa koko planeetalle täältä, koska täältä löytyy Tellus planeetan kruunuchakrat.

Israelissa taas sijaitsevat tämän planeetan juurichakrat.



Illuminaatien vapaamuurarit tietävät nämä, että kuinka Israel sijaitsee 33-asteen kulmassa jne. 



Mutta tämä, että tämän Planeetan chakrajärjestelmä pyörii vielä täydellisessä vortexissa... Niin nämä asiat ovat sellaisia, ettei näitä nyt ainakaan missään kympin uutisissa voida meille kertoa.

Kun sitten tämä koronavirus hömpötys ja pelottelu voisi kärsiä liikevaihdollisesti.

Ihmiset kun on pidettävä tyhminä ja tv-viihteen on oltava vuosi vuodelta yhä tyhmemmille ihmisille suunnattua, jottei vaan tämä Matriisin suurempi kuva avautuisi kenellekään uudelle tekijälle.



Tämä Illuminatin logo on Horuksen silmä, mutta sillä Illuminaatit kyllä tarkoittavat ihmisen käpyrauhasta, joka näyttää samanlaiselta.

Tuohon liittyvä salaisuus on myös se Vatikaanin suurin salaisuus, että kuinka ihmiskunta on uinutettu syvään valveuneen, koska heidän käpyrauhasensa on tukossa mm. prosessoidun ruoan sekä fluoratun vesijohtoveden ansiosta.

Näin ihmiset pysyvät tuossa valveunessa, eivätkä ala kapinoimaan tai heistä ei ole enää laumana vaaraa näille vapaamuurarien loosi-satanisteille.



Vatikaanihan ei tätä edellämainittua asiaa juuri salaile, vaan se on piilottanut symboleihinsa käpyä muistuttavan symbolin, jolla he rivienvälistä tarkoittavat käpyrauhasta.



Joten kun pikku hiljaa aste asteelta meille alkaa vihdoin selviämään se, että mikä on tämän pelin tarkoitus heillä ? 

Pelin jonka tarkoituksena tämä maailman suurin yli 8000 miehen ja muutaman naisen rikollisjärjestö saavuttaisi lopulta tuon lopullisen maailmanvallan ja tekisi myös Suomesta täydellisen banaanivaltion.

Mutta jos meiltä suomalaisilta tätä asiaa kysytään, niin tämä kansa ei alistu tuumaakaan ja ei myöskään silloin alistunut, kun tänne Paavi lähetti niitä ristiretkeläisiään.

Täällähän oli niin suuri vastarinta, että vasta lopulta Saksalaiset pronssiritarit onnistuivat lopulta tuossa Vatikaanin maksamassa käännytysoperaatiossa saada Suomi käännytettyä kristinuskoon.



Sillä nämä Vatikaaninkin vihtahousumiehet ovat pimeyden voimien palveluksessa. Eivätkä he sitä symboolisesti edes peittele. Mutta eihän nyt peruskoulussa mitään okkultistista symboliikkaa kenellekään opeteta.



Vaan tämä satanistinen koodikieli upotetaan sen sijaan viihdeteollisuuteen syvällä tavalla.

On silti ehkä jo nyt aika herätä tästä valveunesta ja ottaa vastuu ensin omasta elämästään ja sen jälkeen tämän maan sekä maailmamme tulevaisuudesta. 

Koska nämä sielunsa Luciferille myyneet elitistit välittävät vain heidän hyvinvoinnista, joka koostuu vain materialle kumartamisesta.

Vaarallisinta on, että silloin kun näitä maanpettureita istuu aina eduskuntatalossa, valtioneuvostossa sekä muutamissa suuryhtiöissä. Niin heidän toimintansa asettaa tälle maalle suuren vaaran syöstää lopulta Suomi aina konkurssiin asti ja siinä vaiheessa kun Suomen valtionvarainministeriöltä loppuvat eurot, niin tulee melkoinen pattitilanne, jossa taas joutuvat herrat lähtemään yksityisellä jetillä aina New Yorkiin asti, että mitenkäs olisi taas pieni kymmenien miljardien lisälaina.

Sillä Suomelta loppuivat jo rahat vuonna 1992. Taitaapi olla niin, että edellisen hallituskauden Pääministeri Juha Sipilän sanat YLE:n tv:ssä silloin muutama vuosi takaperin "rahat uhkaavat loppua" jäi niin mieleen.

Että kenties täällä olisi ollut pari kolme vuotta sitten yhtä paha tilanne, muttei siitä ehkä olla uskallettu kertoa täysin suoraan suomalaisille.

Asiahan kun on niin, että tämä Frankfurtin EKP pankin mafia BIS pankkeineen ryöstää Suomestakin jo sillä tahdilla euroja ulos, ettei edes miljoona huipputehoisinta pölynimuria riitä vielä imemään niitä kaikkia satasien seteleitä sisään, millä vauhdilla tätä rahaa lähtee Suomesta joka vuosi pois kierrosta, jota taas Suomen Pankki joutuu paikkaamaan tällä jatkuvalla yli 6-7 miljardin euron vuosittaisella velanotolla.

Mutta taas näille samoille pankkirikollisille mm. yksityiset veroparatiisiyhtiöt tuottavat vuodessa pelkästään Suomen osalta lähes 20 miljardin euron voitot. Mutta vaikka nimi on eläkerahastot, niin ei ne voitot yhdenkään suomalaisen eläkkeensaajan taskuun mene, vaan ne menevät yksityisiin veroparatiiseihin, jotka ovat näiden Illuminaatien pankkirikollisten käytössä ILLUMINATI VIP only.

Mutta tämä onkin heidän tavoite... Eli ajaa jokainen valtio kerrallaan EU:sta konkurssin partaalle.

Ja sitten joskus siinä 2025 vuoden nurkilla Saksa alkaa sitten huutelemaan, että "NO VELKAISET EU MAAT.... MITÄS JOS NYT LUOVUTTE SIITÄ ITSENÄISYYDESTÄNNE JA TULETTE MEIDÄN KANSSA YHTEISEEN LIITTOVALTIOON".

Sitten he aikovat perustaa tuon liittovaltion ja luoda sen sisälle vielä oman armeijan.

Ja tuo silloinen EU kehitys tulisi olemaan vieläkin masentavampaa marxistista paskaa kuin nyt.

Elämmehän kommunistisessa Eurostoliitossa, jos ette sitä vielä ole huomannut. 

Jokainen voi valita, että minne muuttaa. Että jos vaikka tämä Suomen huono 2669,90 euron mediaanipalkka ei enää riitä täällä elämiseen. Niin aina voi muuttaa Espanjan aurinkorannikolle ja saada samasta työstä alle 1300,00 euroa /kk.

Tämä on sitä Euroopan unionin aikaista kommunismia.

Ja myös Romanian romanikerjäläisilläkin on nyt oikeus valita, että mihin maahan he lähtevät esittämään köyhää keppikerjäläistä. Tämä on EU:n kommunistista tasa-arvoa, joka näkyy jokaisella sektorilla.

Mutta hallintoa ei saisi kritisoida ja sitä varten Suomenkin EU-hallinto jo valmistelee tulevaa maalituslakiaan ja toisi Suomen rikoslakiin uuden rikoksen maalittaminen.