http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 12. maaliskuuta 2020

Hollywoodin pedoringissäkin on vielä kilpimiehiä jäljellä


Teksti: Teemu Vehkala

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt kuva, jossa koreilee joukko Hollywoodin viihdetaiteilijoita elokuvaohjaaja, näyttelijöitä sekä muita Hollywoodin julkkiksia. 



Mutta koska tuossa kuvassa on vielä alareunassa nämä huutelut "seuraa QAnon, TheGreatAwakening #WWG1WGA #Pizzagate #Pedogate. 

Niin nämä QAnon tiedot ovat pääsääntöisesti CIA:n junailemia, joten joukossa on silloin myös aina disinformaatiota, eli väärää tietoa. Esimerkiksi tuo näyttelijä Jim Careyn pedofiilitausta on sellainen, josta ei vielä julkisuudessa juuri ole näyttöä. 

Mutta jotain sellaisia tietoja joku väitti Youtubessa kerran, että hän kuuluisi johonkin Hollywoodin eliitin rituaaleihin ja olisi siellä korkeassa asemassa, mutta menes ja tiedä.

Se on kuitenkin päivän selvää, että aina missä tahansa päin maailmaa tällainen viihdemaailmankin pedofiilirinki pyörii, niin siihen kohdistettu poliisitutkinta tehdään aina samalla kaavalla, joka ei juuri rikollisesta alamaailmasta eroa. 

Eli siellä käytetään kilpimiehiä.

Elokuvamoguli Harvey Weinstein oli kilpimies ja nyt hänet laitettiin kaltereiden taakse.

Näyttelijä Kevin Spaceyn oikeusjuttu on vielä käynnissä, mutta todistajia on kuollut hämärissä olosuhteissa.

Mutta valemedia yrittää hämätä, että nämä Weinsteinin ja Spaceyn tapaukset olisivat kummatkin vain pelkkiä yksittäistapauksia, vaikka eivät varmasti ole, koska siellä on kulisseissa se Hollywoodin pedorinki, joka pelkää paljastuvansa. 

Joten siksi kilpimiehet on laitettu asialle, jotka ottavat sitten kaiken vastuun ja he tulevat saamaan tuomionsa.


Viihdemaailman ja poliitikkojen pedofiilirinkejä pyörii myös Helsingissä

Mutta kas kummaa niin näistä Suomen viihdeteollisuuden ja poliitikkojen pedofiiliringeistä ei pääse kukaan lukemaan edes Seitsemän päivää lehdestä.

Niistä kun ei ole Allerin toimittajilla mitään lupaa kirjoittaa.

Mutta jos jokin poliisitutkinta kohdistuu tähän poliitikkojen Helsingissäkin vaikuttavaan pedorinkiin, niin silloin poliisi voi määrätä sinne sellaisen tutkinnanjohtajan, joka toimii itse kyseisessä ringissä ja näin poliisi onkin rikollinen pedofiili, joka suojelee vapaamuurariveljiensä pedofiilirinkiä.

Näin se kuvio tuolla maailmassa valitettavasti toimii ja tämä pedofiilirinki kuvio on mm. vapaamuurarien ylemmillä asteilla yli 33-asteen kuvioissa lähes enemmän sääntö kuin poikkeus. 

Että jos vapaamuurari tekee valansa 33-asteen jälkeen Luciferille, niin hän on silloin kuin vasen jalka haudassa noiden okkultististen rituaalimenojen kanssa, joissa myös uhrataan korkeimmilla asteilla ihan lapsia ja juodaan niiden verta.

Raisa Räisänen mm. huhujen mukaan joutui Tampereella näiden kyseisen kaupunginjohdon vapaamuurarien satanistisen ihmisuhri rituaalin uhriksi, joka eräiden huhujen mukaan tehtiin yhdessä pienessä kirkossa, joka sijaitsee Tampereen keskustassa.



Tampereen kirkothan vielä muodostavat keskenään pentagrammin.

Tämä johtuu siitä, että nämä Suomen ev. luterilaiset kirkot ovat vapaamuurarien valloittamia ja kirkollisneuvostossa monet johtajat ovat myös vapaamuurareita.

Kun tämä ent. vapaamuurari Juhani Julin, joka erosi järjestöstä kävi ennen kuolemaansa useita vuosia kirjeenvaihtoa Suomen piispojen kanssa, jotta nämä ottaisivat kantaa vapaamuurareihin ja kirkko ohjeistaisi työntekijöitään tekemään selvän pesäeron liikkeeseen.



Julin sitten lopulta uskaltautui kristillisen tv-kanavan TV7:n haastateltavaksi, jossa hän paljasti vapaamuurarien tekevän valan Luciferille 33-asteen jälkeen ja tämä lopulta maksoi hänen henkensä, koska mies löytyi tuosta tv-esiintymisestä tovi myöhemmin kuolleena kesämökiltään mönkijänsä alta.

Taisi käydä niin, että tämä Musta Käsi järjestö, eli Mustan käden loosi lähetti noutajat hänen peräänsä.

Mustan käden loosi on Suomen vapaamuurarien sisällä toimiva loosi, joka on olemassa vain sen vuoksi, että sitä käytetään mm. näiden vapaamuurariverkoston sisältä eronneiden vapaamuurarismin tietovuotajille kostamiseen. Kun tuossa Luciferille tehdyssä valassa he uhittelevat vapaamuurariliikkeen pettureita kuolemalla.

Todellisuudessa tämä vapaamuurarijärjestö tuon 33-asteen touhuissa ei ole mitään muuta kuin puhdas rikollisjärjestö, joka ei enää harjoita missään liiketoimintamuodossa rehellistä liiketoimintaa, koska heillä on jo yrittäjinä noissa painisarjoissa täydet kartellit kaikilla Suomen liike-elämän haaroilla.