http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 30. maaliskuuta 2020

3 päivän jakso internet sulkutila tulossa ?



Teksti: Teemu Vehkala

David Wilcock väittää nyt, että Amerikassa koittaa kohta kolmen päivän jakso, jolloin internet ja puhelinliikenne laitetaan alas. Jona aikana nämä pahikset tullaan kaikki pidättämään. Mutta hätänumeroon voisi kuitenkin soittaa tuona aikana.

Wilcock väitti aikaisemmin, ettei halunnut aiemmin kertoa tätä tietoa, koska ei olisi halunnut antaa viholliselle etumatkaa.

Wilcock väittää myös, että tämän 2 viikon aikana ihmisten tulisi mennä koteihinsa siksi ajaksi, kun nämä pidätykset tapahtuvat ja hommata koteihinsa siksi ajaksi riittävästi vettä ja elintarvikkeita.


Siellä on tosiaankin jo viime vuoden 2019 lopulla eteenpäin lähtenyt oikeusjuttu, joka liittyy ihmiskauppaan ja osallisia ovat myös Googlen yhtiö, Amazon, Elon Musk, Anderson Cooper, George Soros, Hillary Clinton, Rockefeller Foundation, New York Times jne.



Wilcock väittää, että tämä koronavirus on eliitin kehittämä, mutta se ei ole tehonnutkaan niin fataalisti, kuinka oli suunniteltu, koska se virus on mutatoitunut jo niin paljon, että se on menettänyt jo suuremman tehonsa.



Amerikan sotilasjohto siirretty maanalaisiin bunkkereihin

Amerikan sotilasjohto on siirretty nyt osittain maanalaiseen bunkkeriin Covid-19 pandemian takia.

Siellä hommia johtaa ilmavoimien kenraali Terrence O'Shaughnessy.

Näistä bunkkereista ainakin yksi sijaitsee Coloradossa vuorilla, joka sijaitsee peräti 610 metrin syvyydessä ja kyseisen bunkkerin väitetään olevan ydinaseiskun kestävä.



Vaikka nämä QAnonin lukuisat jutut viime vuosina ovat kertoneet paljon tästä globalistien eliitistä, niin se ei edelleenkään ole pitänyt paikkaansa siltäosin, että nämä suuret massapidätykset olisivat toteutumassa, koska QAnon lupasi niitä jo vuonna 2017.

Lupasi niitä vuonna 2018.

Lupasi niitä myös vuonna 2019

ja lupaa niitä nyt vuonna 2020.



Mutta siellä se pedofiili John Podesta kulkee syytesuojassa vapaana ja mafiarouva Hillary Clinton myös kulkee vapaana syytesuojan kanssa.

Clinttonien suku on Yhdysvaltalainen mafiasuku ja siksi he ovat tilanneet murhia jo yli 130, joista melkein yli puolet uhreista työskentelivät aiemmin heille.

Olisi jo ehkä vihdoin aika tajuta se, että tuo pankkiirien rikollinen syndikaatti, jota myös Illuminatiksi kutsutaan, tai Deep Stateksi amerikassa... Niin se on huippurikollisten alamaailmaa ja siellä toimitaan kuten alamaailmassa on tapana, eli vasikoista pyritään pääsemään eroon tappamalla.

Joten luuletteko, että tällainen n. 9000 miehen ja muutaman naisen muodostama rikollissyndikaatti saadaan pidätettyä ja raudoitettua parin viikon aikana ? 

Jos uskotte näihin QAnon satuihin, niin silloin olette valitettavasti edelleen siinä valveunessa, ettette suostu näkemään todellisuutta näiden lasien takaa, joka havannoi näitä juttuja realistisesta näkökannasta.

Wilcock väittää nyt, että USA:n armeija olisi Euroopassa vain humanitaarisin aattein.

Lähi-idässä kyseisen armeija on suorittanut siviilien ja naisten murhia sekä raiskauksia vuodesta toiseen. Että se siitä humanistisesta armeijasta.



Mutta se on fakta, että Donald Trump on lähettänyt jo Eurooppaan EU-maihin USA:n armeijan joukkoja, joita hän nimittää koronaviruksen torjuntajoukoiksi (Cororona Task Force).

Edelleen perään sitä, että miten jotain virusta tullaan ehkäisemään rynnäkkökiväärein ? Että ammutaanko ne ensimmäisenä, joilla on se tartunta ? 

Tässä on kyllä Deep Staten rikollisilla käynnissä viimeiset ajat ja he käyvät omaa pudotuspeliään. Mutta suostuvat uhraamaan omistaan vain yhden kerrallaan, joista tämä Hollywood moguli Harvey Weinstein oli aivan pikku kala.

Mutta kuulemma hän on nyt saatu laulamaan näistä pedofiiliringeistä ja suostui alkamaan tekemään yhteistyötä FBI:n kanssa, joka on hyvä merkki.

Microsoftin perustaja Bill Gates voi kohta tulla saamaan sotarikossyytteet Covid-19 viruksen rahoittamisesta, koska tästä on jo näyttöä.

Wilcock sekä QAnon lähteet väittävät, että siellä olisi nyt Yhdysvalloissa sellainen 170 000 syytteen nippu odottamassa ja isoja päitä alkaisi kohta putoamaan.

Jo olisi aika niidenkin pudota, koska tässä on näitä aikoja itse kukin odottaneet jo vuoden päivät.



Olen edelleen sitä mieltä ehdottomasti, että tämä koko Illuminaatien rikollissyndikaatti sen n. 9000 rikollisineen tulisi kaikki ottaa kiinni samanaikaisesti ja pistää heistä jokainen sotarikostuomioistuimeen Haagiin odottamaan elinkautista vankeusrangaistusta.

Koska jonkun biologisen aseen kehittäminen ja rahoittaminen on jo sen luokan juttu, ettei siitä selvitä sotarikosoikeudessa enää millään kahden kuukauden yhdyskuntapalvelulla.



Prinssi Phillip lipsautti jo vuonna 1988 pienen sammakon kun hän totesi, että jos hän syntyy tänne vielä uudelleen, niin hän haluaa sitten olla se tappajavirus, joka saa harvennettua täällä väestöä pienemmäksi.

Sehän on tosiaan aivan totta, että kuinka nämä kuningashuoneiden monarkkit eivät siedä tätä maailman liikakansoitusta ja haluaisivat tappaa täältä niin paljon ihmisiä pois, että jäljelle jäisi enää se 500 miljoonaa.

Mutta jos nyt tätäkin asiaa ajattelee siltä kannalta, että kuinka tämä 5G ja sen jälkeen tuleva 6G langaton teknologia verkkoineen tulee tekemään jälkipolvet steriileiksi, niin sehän aiheuttaa sitten sen, että ne jälkipolvet eivät enää kykene lisääntymään kuin vain niissä spermapankeissa, joista voi sitten hankkia sen lisääntymisoikeuden, josta pankkiiri Björn Wahlroos jo vihjaili muutama vuosi sitten toteamalla, että "kuinka voisimme huutokaupata lisääntymisoikeuksia nuorille pareille tulevaisuudessa".

Mark Zuckerberg is an alien, and other wild conspiracy theories ...">
Siinä on vaan sellainenkin homma, että sen jälkeen niihin spermapankkeihin viedään varmaan vain näiden Illuminaatien liskojen spermaa, koska he haluavat säilyttää kuolevan rotunsa viimeiseen liskoon asti täällä.

Se salaisuus jota nämä Deep Statenkin elitistit eivät uskalla kertoa meille edes valemediassaan on se, että kuinka tämä heidän verilinjansa tulee aina sieltä muinaisilta Sumerilaisilta ajoilta ja ei ollut alussa ihmisen DNA:ta, koska se risteytettiin näiden jättiläiskokoisten Anunnaki olentojen verilinjasta.



Sen löydät ihan Wikipediasta, että Anunnakit on joukko muinaisten sumerilaisten, akkadialaisten, assyrialaisten ja babylonialaisten jumalia. (lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Anunnaki)

Where did the Annunaki come from? - Quora

Anunnakeilla oli aikanaan tuo hieman erilainen kallon muoto kuin ihmisillä ja se on näiden anunnakien jälkeläisilläkin hieman tuon muotoinen pääkallona.

Israelin ent. pääministeri ja vuonna 2016 edesmennyt poliitikko Shimon Pereskin oli Anunnaki verilinjaa, koska hänelläkin oli tuollainen erilainen pääkallo, kuin ihmisellä, koska hän on Anunnaki verilinjaa.

Jacob de Rothschild on myös Anunnakien verilinjaa ja hänelläkin on tuollainen epäihmismäisen muotoinen kallo.

Connect The Dots - Fallen Angels and the Anunnaki - Wattpad

Anunnaki olennot olivat sumerilaisina aikoina aivan todella suuria jättiläisiä.

FACT CHECK: Giant Skeleton Uncovered in Saudi Arabia?

Saudi-Arabiasta näitä Anunnakien fossiileja on myös kaivettu ylös, että mitähän sanoisi pankkineiti jos tuollainen kahdeksanmetrinen Anunnaki olento kävisi ryöstämässä vaikka jonkun paikallisen Osuuspankin konttorin.

Eihän siinä edes poliisipiirin partiotkaan voisi mitään, joten nyt varmaan ymmärrätte sen, että miksi heitä alettiin sumerilaisina aikoina kutsumaan jumaliksi, kun sitä mittaa oli hieman enemmän kuin silloisilla ihmisillä.

Pointti tässä nyt on se, että jos heidän verilinja on säilynyt näihin päiviin saakka, niin onko sinusta heillä oikeus edelleen pitää hallussaan yli 95 prosenttia koko planeetan rahavaroista sekä omaisuudesta ja meidän loppujen tulisi sitten tulla sillä 5 prosentilla toimeen ? 

EU maat ovat tehneet vuodesta 2008 lähtien sellaiset n. 1000 miljardia euroa velkaa joka vuosi, eli nyt se velkapotti on jo kasvanut 12 000 miljardiin euroon. Että konkurssi odottaa EU valtioita.


Sinne on laitettu nyt betonieristeet uudenmaan rajoille ja Pirkanmaa kuulemma eristetään seuraavaksi.

Ai mitä varten ? 

Ei tässä koronaviruksesta ole kyse, vaan kyse on Suomen uppoavasta taloudesta ja pankkien kaatumisesta.

Hyvät työläiset tyhjentäkää nyt ne tilinne ajoissa, ennen kuin on riittävän myöhäistä, sillä kohta voi ruoan hinta pompata ylös ja täällä alkaa tapahtumaan yhtä sun toista.

Tasavallan Presidentti Niinistö ei uskalla kertoa totuutta, että miksi nämä betonibarrikaadit pystytettiin uudenmaan rajalle. Käynnissä on sotatila.