http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. maaliskuuta 2020

Avoin kirje teille vallan verhon takaisille päättäjille


Te olette nyt päästäneet Kiinan lisäksi Eurooppaan leviämään tuon laboratorioissanne kehitetyn biologisen aseen, jolla te nyt toivotte saavan EU-maiden ihmiset nöyrtymään feodalistiseen fasismiin.

Voin ilmoittaa suoraan, että meitä Suomen "heränneitä" kansalaisia te ette onnistu jallittamaan tällä koronaviruksellanne ja me emme tule nöyrtymään mihinkään fasistiseen liittovaltioon ja luopumaan itsemääräämisoikeudestamme, jos EU:n komissio niin määrää, koska täällä osataan vielä joissain piireissä kansalaisten keskuudessa "ajatella vielä niillä omilla aivoillamme".

Me heränneet Suomen kansalaiset tiedämme, että nyt on käynnissä Uuden "fasistisen" maailmanjärjestyksen koeajo, jossa te ja teidän bulvaaneinanne toimivat tiedustelupalvelunne tekevät kiivaisasti väestöjen profilointia, että miten minkäkin Euroopan unionin maiden kansalaiset hyväksyvät nämä ihmisoikeuksien riisunnan sekä fasismin feodalistisen koeajon.

Me tiedämme, että tuo teidän pankkiirienne muodostama salainen verhojen takainen rikollisjärjestö muodostuu tunnekylmistä psykopaateista, jotka eivät kunnioita yhtään maailman kansalaista millään mitalla, jonka vuoksi he toivovat saavansa maailman väestöä harvennettua aina tuon lopulta niin paljon, että lopulta jäisi sitten jäljelle enää nuo vajaa 500 000 miljoonaa sitkeetä palkkaorjaa, joita tuo teidän rikollisjärjestönne sitten jäisi tänne alistamaan tuolla luomallanne tuhokapitalismillanne.

Te tuhokapitalismin keksineet pankkiirit, jotka tuhoatte kaiken elävän tieltänne tiedätte kyllä työskentelevänne pimeyden voimien hyväksi, koska olette kaikki satanisteja ja teidän jumalanne on mm. Lucifer.

Ymmärrättekö, että myös te voitte minä tahansa päivänä vaihtaa leiriä ja liittyä valon puolen joukkoihin vaikka olisitte minkä tahansa salaseuran jäsen.

Me tietoisella mielellämme heränneet Suomen kansalaiset tiedämme, että tässä on nyt käynnissä fasistisen NEW WORLD ORDER EU-poliisivaltion koeajot käynnissä, jonka päätavoite on nyt tuhota myös tässä koronavirusepidemian varjolla lähes kaikki yksityisyrittäjät, jotka jo DanskeBankin, Nordea bankin suuromistajatkin näkivät aina uhkana tälle pankkiirien luomalle tuhokapitalistiselle talousjärjestelmälle, jossa palkkaorjan tulisi teidän mukaan vain raataa sen kellokortin kanssa ja hikoilla pienellä palkalla tuhokapitalismin hyväksi, jotta te pankkiirit voisitte loisia tämän järjestelmän kustannuksella.

Ahneus on ollut teidän suurin synti kautta aikain ja niin kauan kun tämä rahan ja vallanahneus ajaa teitä eteenpäin, niin tulette tuhoamaan valtioita sekä niiden kansalaisia tuolla tuhoisalla ideologiallanne. 

Mutta voin kertoa tässä, että tuhokapitalismin päivä päättyy vielä jonainpäivänä, jolloin nämä pankkiirinne katsoo itseään peiliin ja lopettaa tuon vuosituhansia kestäneen köyhiltä ihmisiltä riiston, jolloin koko maailman talousjärjestelmä tulee muuttumaan niin, että se lopettaa riistämästä köyhiltä ja antamasta rikkaille.

Tuo päivä tulee muuttamaan koko maailman talousjärjestelmän ja Suomi tulee muuttamaan tämän kaiken haluatte te sitä tai ette, koska täällä asuu edelleen koko maailman älykkäin ja viisain kansa. 

Valo tulee edelleen pohjolasta ja sitä te pankkiirit ette voi estää. Ette vaikka yrittäisitte USA:n armeijalla alistaa tämän maan USA:n armeijan hyökkäyssotien alaisuuteen, kuten jo vuonna 2014 teitte NATO:n isäntämaasopimuksellanne.

Me emme alistu Uuden Maailmanjärjestyksen poliittiselle fasismille. 

Me emme luovu sananvapausoikeudestamme

Me emme luovu mielenosoitusoikeudestamme

Me emme luovu uskonnonvapaudestamme

Me emme luovu vapaasta internetistä

Me emme luovu yksityisyrittämisestä

Tätä kansaa te siellä verhojen takana piileskelevä eliitti ette alista PISTE.

Olisikohan jo teidän pelkureiden siellä verhojen takana aika tulla esiin, vai oletteko edelleen niin pelkureita, ettette uskalla kuin vain toimia noissa salaisissa kabineteissanne, joissa juonittelette tätä peliänne koko maailman tyrannisoimiseksi.

Me heränneet Suomen kansalaiset tiedämme myös osin, että kosminen laki tällä pallolla on Vapaan tahdon laki, jota tuo teidän avaruusliskorodustanne koostuva porukka eivät vieläkään voi kunnioittaa, koska te kuvittelette olevanne tämän planeetan kuninkaita meidän alamaisten silmissä.



Mutta tuo suunnaton ylimielisyytenne pursuaa tuolta teidän esi-isienne ajoista, jolloin nämä jättiläiskokoiset avaruusolennot (Nephlim) ilmestyivät tänne ja risteyttivät itsensä ihmisrodun kanssa.

Tuo verilinja on sieltä näihin päiviin asti jatkunut ja näitä ihmisiä te vain suostutte valitsemaan aina valtioiden johtajiksi.



Me tiedämme, että te pelaatte vapaamuurarienkin toimesta kuin shakkia pirun kanssa, jossa tuo pimeyden voimien klaani toimii teidän puolellanne. 

Mutta täällä vastapuolella on ollut aina niin suuret voimat aina ylösnousseita mestareita myöten, että tämä langenneet henkiolennon Luciferin väsytysleikki ei johda koskaan mihinkään lopulliseen pimeyden voimien voittoon.

Vaan kyseessä on kuin päättymätön nyrkkeilyottelu, jossa Lucifer saa valon puolen vastustajalta turpiin otteluvoitoin tuomariäänin 5-0.

Mutta koska Lucifer on langennut henkiolento ja hän lankesi ylpeyteen, niin sen vuoksi hän ei vieläkään voi lähteä tuolta symboolisesta lankeemuksensa nyrkkeilykehästä ulos, koska langetti tänne tuolloin tuon kirouksensa, koska oli kateellinen planeettaprinssinä mm. Kristus Mikaelin kaltaisten henkiolentojen valtaoikeuksista.



Me heränneet Suomen kansalaiset tiedämme, että te yrititte jo vuosina 2009-2010 harventaa maailmanväestöä sillä sikainfluenssallanne, mutta tuokin yrityksenne jäi täysin suutariksi, kun nekin Ukrainaan tilatut tappavat rokotteet testattiin vielä siinä matkalla kesyhillereillä, jotka kaikki kuolivat.

Ymmärrätte kyllä täysin, että jos te aiotte rokotteilla tappaa miljoonia ihmisiä, niin kyseessä on sotarikos. 

Haagissa toimii kansainvälinen sotarikostuomioistuin, jossa olisi tilaa täläkin hetkellä teille kaikille. 

Te kehititte tämän biologisen aseen Pirbright instituutissa Englannin, Surreyssä ja salakuljetitte sen Kiinan, Wuhaniin, jossa päästitte sen eteenpäin leviämään.



Luuletteko, että me olemme näin tyhmiä, ettemme me tiedä, että kuinka Pirbright instituutti on tässä juonessa mukana, kun se nyt julkisesti ilmoittaa alkaneensa testata koronavirus rokotteita eläimillä auttaakseen taistelussa COVID-19 virusta vastaan.



Me ymmärrämme kyllä sen, että jos joku ryhmittymä on onnistunut käärimään haltuunsa yli 95 prosenttia koko tämän planeetan varoista, niin kyllä siinä pissa nousee jo kenellä jos toisella päähän.

Mutta sen lisäksi monet teistä on jo suunnitellut mahdollista pakopaikkaa Uuteen-Seelantiin.

Luuletteko, että tuo maailmanherruusleikin häpeä lähtee sillä pois, että seilaatte ryöstösaalis mukananne jonnekin saarelle?

Teille kävi melkoisen huonosti silloin 1300-luvun alussa, kun Ranskan silloinen kuningas Filip IV otti kiinni jokaisen Temppeliritarin jonka sai ja laittoi heidät tunnustamaan roviolla, jonka jälkeen roviot tuikattin tuleen.

Kostitte tämän vielä 708 vuotta myöhemmin raukkamaisesti teurastamalla Ranskan kansalaisia, kun lähetitte Pariisin keskustaan maksamianne ISIS terroristeja 2015 marraskuussa.



Ranskan kuningas oli polttanut suurmestarinne Jaques de Molayn perjantaina 13. päivä marraskuuta 1307 Pariisissa julkisesti.



Pariisin terrori-iskut marraskuussa 2015 järjestitte kostoksi samana päivänä perjantaina 13. marraskuuta 2015, jolloin rahoittamanne ISIS terroristit surmasivat eri puolilla Pariisia yli 100 siviiliä.

Tuo teidän globaali pankkiirisyndikaattinne on puhdas rikollisjärjestö, joka on maailman mittakaavalla melko korkealla hierarkiassa, koska Vatikaanikin pelaa samaa peliä teidän kanssanne. 



Me tiedämme, että rikollisjärjestöt jos uhkaavat paljastua, niin silloin he uhraavat aina yhden kilpimiehen kerrallaan ja tiedämme sen, että tämä Israelin tiedustelupalvelu Mossadille työskennellyt miljardööri liikemies Jeffrey Epstein oli teidän kilpimiehenne.



Hollywood moguli Harvey Weinstein oli myös kilpimiehenne.




Ja nyt Peter Nygård jälleen uusi kilpimies.

Samalla kun vyyhti kiihtyy, niin rahoitatte CIA:lla näitä kontrolloidun opposition operaatioita kuten QAnonia, jonka avulla onnistutte harhauttamaan monia  salaliittoteoreetikoita sillä, että jotkut valkohatut olisivat nyt valmistelemassa massapidätyksiä ja viemässä Illuminaateja Gitmoon (Guantanamo).

Ei näitä massapidätyksiä kuitenkaan ole tapahtunut edes 2017

Eikä niitä tapahtunut 2018

Eikä 2019

Eikä tänäkään vuonna 2020




Mutta CIA:n johdolla johdettu QAnon on jo neljä vuotta onnistunut passivoimaan joukon ihmisiä, jotka tuudittautuvat siihen, että QAnon on Trumpin hallinnossa työskentelevät sisäpiiriläinen, joka USA:n Presidentti Donald Trumpin kanssa hoitaa valkohattujen kanssa koko Illuminaati klaaninne vankilaan.

Tuo on kyllä osittain taitavasti rakenneltua disinformaatio propagandaa, joka valitettavasti menee QAnon uskovaisille läpi kuin väärä raha.

Mutta kun kuitenkin on tuota teidän maailmanherruus leikkiänne seurannut, niin näemme kyllä, että toimitte kuten aito rikollisjärjestö ja käytätte aina vain kilpimiehiä.



Tässä käynnissä olevassa koronavirus hysteriassa on selvästi nähtävissä suurempi suunnitelma EU:n liittovaltion rakentamiseksi.

Saksa on laitettu tämän projektin vetäjäksi ja me täällä Suomessa tiedämme sen, että kun nyt tuhoatte euron valuutan tällä koronavirus epidemialla, niin Saksa tulee ilmoittamaan tämän jälkeen, että "MEILLÄ ON RATKAISU EU:n TALOUDEN SAATTAMISEKSI KUNTOON". 

"ME PERUSTAMME NYT YHTEISEN LIITTOVALTION, JOSSA JOKAINEN EU JÄSENMAA LUOPUU VALTIONVARAINMINISTERIÖISTÄÄN JA SAKSAAN VIEDÄÄN KAIKKI TALOUDELLINEN VALTA".

Sitten alkaa Saksan johtaman EU armeijan rakennus.

Tähän sitten enää tarvitaan se sotahullu diktaattori, joka tulee sitten johtamaan EU:n liittovaltion yhteisen armeijan sotaan suurvaltoja, eli Venäjää vastaan.

Ei tämä nyt kovinkaan vaikeaa ole nähdä, jos näitä asioita kykenee katsomaan suurempien laatikoiden ulkopuolelle. 

Te Illuminaatien vapaamuurarit olette jo 20-luvulla juonineet, että kuinka Eurooppa tulee tuhota maahanmuutolla, koska sinne täytyy saada tyhmennettyä ihmiset, jotta heitä olisi helpompi hallita. 

Miksette voi antaa ihmisten olla ja elää heidän vapaasti ? 

Ai siksikö, koska te olette tunnekylmiä psykopaatteja, jotka saatte voimaa sadisteina vain muiden alistamisesta ? 

Olisikohan jo syytä katsoa peiliin ja lopettaa se toisten ihmisten alituinen kiusaaminen. Mutta te tuon pankkiirien rikollisjärjestönä keskitytte vielä valtioiden tuhoamiseen sekä alistamiseen. 

Onhan se selvää, että kuten imurikin imee sisäänsä ilmaa, niin nämä negatiiviset entiteetit aina Luciferia myöten saavat voimansa vain negatiivisuudesta, joten siksi teidän täytyy myös rahoittamallanne valemedialla tuottaa vain pelkoa lisääviä uutisia, jotta tämä alakerran satanistinen kopla saisi lisää virtaa itseensä.

Me Suomalaiset kuitenkin puhallamme täältä lisää valoa tälle planeetalle ja se eheyttää myös teidän rikollisjärjestönne aikeet kaapata tämän koko planeetan valta.

Antakaa ihmisten olla rauhassa sekä valtioiden päättää omista asioistaan. 

Koska olette jo vuosisatoja lahjoneet mm. kuningaskuntia, että he liittyisivät teidän rikollisjärjestöönne, jonka avulla soluttauduitte aina Venäjälle asti, kun murhasitte Venäjän Tsaarit vuosisadan alussa, koska he eivät suostuneet liittymään pankkirikollistenne rikollisjärjestöön mukaan.

Me tiedämme sen, että kuinka teillä on Suomen valtion johtajista useat kansanedustajat sekä ministerit CIA:n hillotolpilla sekä heistä on olemassa muutamia arkaluontoisia valokuvia, joissa herra ministerit ovat käyneet nauttimassa puolueensa tarjoamista eduista puolueen maksamissa parituskämpissä.

Te luulette, että tällainen kontrollointi voisi toimia ikuisuuden ja, että jokainen EU valtio pomppisi teidän pillinne mukaan. Mutta katsokaas vaikka esim. Unkaria, Tsekkiä ja Puolaa. 

He eivät vieläkään suostu alistumaan tuohon monikulttuurisuus pakkopullaanne, jota te olette yrittäneet sinne pakottaa yrittämällä tuhota noiden maiden kansallisidentiteetit, jotka näette suurena uhkana Uuden Maailmanjärjestyksen fasistiselle kehitykselle. Joten aiotteko sitten Saksan EU armeijalla vielä hyökätä Puolaan ja järjestää siellä jälleen suurvaltainvaasion, kuten Saksa teki natsisaksan nousun aikoihin ? 

Että eiköhän tämä EU-maiden marxistinen piirileikki ole jo tullut siihen pisteeseen, että olisi jo viimein aika hajoittaa koko Eurostoliitto ja antaa jokaisen EU valtion koota jälleen oman maansa talousjärjestelmä uudelleen.

Eli antaisitte viimein Suomen Pankille oikeuden palauttaa markka ja antaa se rahanluontioikeus takaisin.

Sekä antaisitte sinne nousta sellaisen kotimaisen pankkimiehen, joka ei ole lahjottu sadoilla miljoonilla dollareilla, jotka heille on annettu yksityisille Sveitsin tileille.

Me tiedämme sen, että te olette aina halveksineet todellista kansandemokratiaa. Siitä jo nämä teidän lahjomat elitistit ovat huudelleen täällä kuinka kaikki kansanäänestykset tulisi kieltää keinolla millä hyvänsä.

Mutta ette varmaan ymmärrä sitä, että me voimme täällä järjestää vaikka huutoäänestyksen Suomen eroamiseksi EU:sta ja jos se huutoäänestys on riittävän suuri, niin sillä kaatuu koko Suomen hallitus.

Että vaikka laittaisitte panssarivaunut Helsingin kaduille, niin te ette siellä BIS pankissa tämän maan tulevaisuudesta päätä.

Suomi ei alistu teidän fasistiseen tahtoonne

Me emme luovu itsemäärääimsoikeudestamme, emmekä kumarra EU:n Komissiolle, koska he juonittelevat jo Saksan johdolla liittovaltiota.

Tiedämme, että teidän tavoitteena on tuhota EU-maiden talous ja rakentaa tilalle toinen talousjärjestelmä, jota Saksa tulisi johtamaan.

Mutta Suomen kansa ei alistu tuohon suunnitelmaan.

Meitä te ette rokota millään koronavirus rokotteilla. Vaikka näitä BIG PHARMA tulee kohta tänne tarjoamaan tämän WHO:n julistamana keinotekoisen pandemian johdolla. 



Teidän korkea-arvoinen elitistinne David Rockefeller, joka vaihtoi muutama vuosi sitten hiippakuntaa sanoi, että "Tarvitsemme vain jonkin suuren kriisitilan, jotta kansakunnat hyväksyvät uuden maailmanjärjestyksen".

Me heränneet Suomalaiset emme hyväksy teidän fasistista maailmanjärjestystänne, jota te nyt epätoivoisesti yritätte meille tarjota tämän koronakriisiepimedian varjolla.

Fasismi, ei kiitos

Totalitarismi, ei kiitos.

Sananvapauden menetys, ei kiitos.

Sensuroitu internet, ei kiitos.

Menetetty uskonvapaus, ei kiitos. 

Totaalinen vapaus ja hyvästit orjuudelle, kyllä kiitos.

Me emme kumarra Brysseliin, emmekä Saksaan.

Vaan me kumarramme vain itsellemme, koska meillä on vielä tuo omanarvontunto, sekä itsetunto tallella, jota vielä kaikki suomalaiset eivät ole ehtineet mädättää rikki televisiolla ja roskaviihteellä.

Tätä kansaa ei sorreta, eikä tuhota

Suomi nousee!

Helsingissä, 27.3.2020

Teemu Vehkala