http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 7. maaliskuuta 2020

Suomalais-romanialaisen perheen lapsiryöstö



 Netissä on jo viime vuosina esiintynyt useasti mm. sosiaalisessa mediassa julkinen englanninkielinen vetoomus, joka koskee tätä suomalais-romanialaisen perheen lapsia, jotka otettiin valtiolle muutama vuosi sitten.




Kumpikin lapsi Mihail sekä Maria erotettiin vielä toisistaan huostaanoton jälkeen, jotta heidät saataisiin sisarruksina vieraannuttua toisistaan, joka kuuluu myös olennaisesti Suomen kunnissa harjoitetun yksityistetun lapsikaupan metodeihin.

Toinen näistä lapsista on nyt vielä vuosia sitten siirretty nuorisopsykiatriseen yksikköön, josta kuulemma lapsikaupan tekijät kuittaavat vielä ylimääräisen 50 000 euroa lisää rahaa veronmaksajilta.

Bisnes on kylmä... Että yksi valtiolle ostettu lapsi tuottaa vuodessa n. 100 000 euroa, kun taas se nuorisopsykiatriaan laitettu lapsi sen 150 000 euroa vuodessa.

Näiden lasten äiti Camelia Smicala muutti aikanaan Suomeen vuonna 2003 ja eli väkivaltaisessa parisuhteessa.

Hän menetti oikeudessa oikeuden lastensa huoltajuuteen, jotka elävät nyt valtion lastenkodeissa vankina.

Camelia työskentelee lääkärinä Suomessa.

Tämä kyseinen tapaus on saanut paljon julkisuutta Romaniassa, josta asti paikallinen tv-ryhmä tuli aina Suomeen tekemään tästä juttua. Mutta Suomessa tämä tapaus taas ei tunnu kiinnostavan edes poliitikkoja, joka vääjäämättä voi alkaa hiertämään Suomen ja Romanian valtiollisia välejä, jos tämä tapaus vielä päätyy poliittiseksi.