http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Mitä siellä Kreikan ja Turkin rajalla nyt oikein tapahtuu ?


Teksti: Teemu Vehkala

Viime päivinä lähes koko maailman huomio ja varsinkin EU-maiden huomio ollaan keskitetty koronavirus hysterian lisäksi Turkin ja Kreikan väliselle raja-asemalle, jossa on tällä hetkellä yli 40 000 sotakuntoista muslimia odottamassa, että raja avataan. Mutta Kreikka on kuulemma pitänyt vielä rajan kiinni.



Mennäämpäs vuosissa hieman taaksepäin ja aina vuoteen 2013, jolloin silloinen Pääministeri Jyrki Katainen lupasi Turkin Presidentti Erdoganille Suomen tuen Turkin EU-jäsenyydelle.

Mitenkä sen nyt Suomi voisi luvata, koska eihän Suomella tällaista valtaa EU:ssa ole. Mutta Katainen saattoi tuolloin jo tietää, että Turkin EU jäsenyys tultaisiin tulevaisuudessa päättämään yksimielisesti.

Joten tiedäppä vaikka jos tämä nyt käynnissä oleva Kreikkaan päin syyttely, että "MIKSI PIDÄTTE RAJAT KIINNI, ETTEKÄ PÄÄSTÄ TURKISTA TULEVIA MIESPAKOLAISIA LÄPI".

Että joskohan tämä homma hoidettaisiinkin sellaisella vanhalla eliitin kaavalla, että ENSIN LUODAAN ONGELMA (Kreikka ei avaa rajojaan)

TOISENA SITTEN SYNNYTETÄÄN JULKINEN REAKTIO (Suomen eduskunnalta kysyttiin oikein HS:n toimesta, että onko oikein ettei Kreikka avaa rajojaan).

KOLMANTENA SITTEN SYNTYY RATKAISU.... TURKIN EU-jäsenyys sinetöidään.

Tämä on vain hypoteesi siitä, että mihin tämä pakolaiskriisin vaihe voi päättyä. 



Mutta jos tuota Turkin ja Kreikan välistä tilannetta nyt edes vähän laajemmin tarkastelee, niin siihen Tangoonkin tarvitaan aina kaksi partneria. 

Joten Turkki ja Kreikka.... Mitenkäs nämä kaksi paria on nyt sattuneet yhteen tässä pakolaispoliittisessa yhtälössä ? 

No tietenkin... Turkin kautta se pakolaisvyöry pääsee vyörymään sitten tulevaisuudessa aivan vapaasti, kunhan Turkki saa ensin sen EU jäsenyyden ja ISIS terroristit pääsevät vapaasti valumaan muualle Eurooppaan.

Kun se hommahan on niin karua, että sieltä tulee miljoonittain lähi-idän terroristeja sitten esittämässä taas 16-vuotiasta pakolaista ja he pyrkivät mieluiten mm. Saksaan, Ruotsiin tai Suomeen, koska he ovat kuulleet että näissä maissa on suurimmat palkat ja sosiaalietuudet. 

Mutta ei tämä pakolaisaalto terroristeineen ja lähi-idän sotakarkureineen ole mitään sattumaa, vaan tämä on kaikki suunniteltu ja osa uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa, jonka tavoitteena on tuhota koko Eurooppalaiset kulttuuri-identiteetit kokonaan islamisaatiolla, joka sitten lopulta tulisi johtamaan Euroopan armeijat islamilaisen armeijan kanssa kolmanteen maailmansotaan.

Humanitaarinen maahanmuutto on siis Illuminaatien vapaamuurarien työkalu, jolla he tuhoavat kaikki Eurooppalaiset kansallisidentiteetit, jotka nähdään uhkaksi uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle. 

Koska tämä Illuminaatien ajama UUSI MAAILMANJÄRJESTYS olisi täysin valtioton hallintamuoto, jonka valtaperiaate perustuisi pelkkään fasistiseen feodalismiin, jossa kaikki yksilönvapaudet riisuttaisiin tuon ateistisen uskonnon satanistisella näyttämöllä.

Tämän vuoksi Illuminaatit aikovat tuhota kristinuskon vielä sen tieltä.

Italialainen Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi totesi jo 20-luvulla, että kuinka Eurooppalainen väestö täytyy saada risteytettyä rotujen sekoituksella mm. aasialaisten ja afrikkalaisten kanssa, jotta saadan aikaiseksi tyhmempi ja helpommin hallittava rotu.

Kun näillä Illuminaatien psykopaateilla on aina ollut niin kova tarve päästä alistamaan muita ja painamaan alas. Joten arvaatkos, että ketkä keksivät verojen maksun ja palkkaorjuuden ? 

No aivan sama salainen kerho, joiden pankit sijaitsevat pääosin New Yorkin Wall Streetilla.

Lähteet: HS 

Helsingin Sanomat