http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 13. maaliskuuta 2020

Käynnissä on psykologisen sodankäynnin operaatio (PSYOP)


Teksti: Teemu Vehkala

Tämä käynnissä oleva hysterisointi, jossa ihmiset ostavat mm. vessapaperit tyhjiksi kaupoista sekä hernekeittopurkit kaupoista ei ole niin todellista kuin se monille näyttää, sillä tämä on osa CIA:n ajama psykologisen sodankäynnin operaatiota.



Psykologinen operaatio (eng. psyop) on USA:n tiedustelupalvelun tai jonkun muun sotilaallisen tahon ajama psykologisen sodankäynnin operaatio, jolla pyritään aina vaikuttamaan omaan, puolueettomaan tai vihollismaan väestöön.

Tällä kertaa tämä kohdemaa on mm. Kiina, jonka talous on saatu hieman horjutettua koronaepidemialla, joka on myös taloudellinen virus, kuten olette huomanneet.

CIA:lla on myös useita disinformaatiokampanjoita käynnissä koronaepidemian aikaan, josta oli aina Washington Timesissa juttua.



Valmiuslaki on tässä pelissä vain sen takia olemassa, että eliitti saisi pakkorokotukset voimaan

Armeijan valmiuslaki ja poikkeustila kortti on tässä pelissä käytössä lähinnä vain sen takia, että sen avulla eliitti saisi BIG PHARMA:n valmistamat koronarokotukset pakkorokotuksilla voimaan, kun armeija joutuisi kantamaan jokaisen suomalaisen kodeistaan ulos. 

Silloin syntyisi kapina. Joten todennäköisesti nämä konnat eivät uslkalla sitä vieläkään tehdä.

Tämä rokote joka on jo kuulemma Israelissa valmistettu, niin on aivan samassa Englannin, Surreyssa Pilbright Instituutissa valmistettu rokote, jossa myös tämä Covid-19 virus laitettiin alulle.

Kyseinen rokote on nanorokote, joka tulisi tekemään ihmisistä lähes käveleviä vihanneksia. Tai no katsokaas jo nyt näitä ihmisiä, jotka ovat nauttineet psyykelääke pillereitä yli 20 vuotta, niin heilläkin on jo pysyvät aivovammat niiden lääkkeiden myrkyllisistä aineosista.

Muttä se suurin salaisuus joka tähän koronavirusrokotteeseen liittyy, liittyy taas näihin kohta avattaviin 5G mastoihin, koska 5G teknologia pystyy muuntamaan korkeilla Ghz-taajuuksilla tämän koronarokotteen aineosia.



5G on siis armeijan biologinen ase, jonka käyttötarkoitus on vain mikroaalto tason säteilyn lähteen tuottaminen ihmisiin.



Dr. Martin Pall on perehtynyt näihin 5G teknologian haittavaikutuksiin. 

Näitä ovat mm. hedelmällisyyden lasku, neurologisia oireita, DNA-soluvauriot, Apotoosi (ohjelmoitu solukuolema), syöpä jne. 

Eli tämä jo todistaa sen, että tämä 5G on täysi biologinen ase.

Hong Kongissa jo Kiinalainen diplomaatti on puhunut julkisuudessa, että kuinka Covid-19 viruksen USA toi Kiinan, Wuhaniin.

Tässä ei silti ole syytä panikoida, koska CIA tämän taustalla tekee nyt laajaa kartoitusta, että miten tämä psykologinen operaatio etenee ja miten ihmiset panikoi, tai käyttäytyy kun heidän perusoikeuksiaan mm. julkisiin kokoontumisiin aletaan kohta rajoittamaan.

Tämä esimerkiksi, että nyt Suomen hallitus kielsi eilen tästä lähtien kaikki yli 499 hengen massatapahtumat on aivan mielipuolinen juttu, joka todennäköisesti tulee vielä nyt päättämään Jokereiden KHL-kauden, vaikka he pääsivät juuri KHL:n playoffien toiselle kaudelle. 

Minusta se olisi nerokasta, jos nyt nämä tv:n aivottomat tv-ohjelmat, joilla on yli 499 katsojaa lopetettaisiin myös koronan takia, joka ajaisi ihmiset varmaan siihen pisteeseen, että syntyisi jo viimein se kapina. Mutta jos minulla olisi kaikki raha ja valta Suomessa, niin olisin niin tyly, että poistaisin kahdeksi viikoksi kaupoista kahvin, tupakan ja viinan, niin jopas olisi panssarivaunut kaduilla jo viikon sisällä, kun kansa sekoaisi ja alkaisi heräämään tästä valveunesta, koska tuo heidän päivittäinen sirkushuvitoiminta koki konkurssin.

Mutta tällä hetkellä tosiaan nämä kansan sirkushuvitoiminnat laitettiin nimenmukaisesti karanteeniin ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA tekee tarkkaa analyysia, että miten mitkäkin EU maiden kansalaiset tässä käyttäytyvät tämän keinotekoisen kriisin aikana.



Donald Trump on nyt lähettänyt EU-maihin yli 30 000 USA:n sotilasta. Tähän liittyvä tiedotustilaisuus pidettiin äsken Washingtonissa.

Twitterissä hän puhuu, että nämä sotilaat ovat osa Koronaviruksen Task Force joukkoja.



Mutta käyttäkäähän nyt järkeänne, että mitä USA:n armeija on tehnyt esim. lähi-idässä viimeiset vuodet muuta kuin tappanut siviilejä ja ryöstänyt kaiken minkä ovat käsiinsä saaneet. Jopa Saddam Husseinin kullitettu flyygeli päätyi sotasaaliina lopulta Kuningatas Elisabeth II:n Buckinghamin palatsin olohuoneeseen.

Tämänkin vasta Saddam Husseinin tytär kertoi julki.

USA:n ja Britannian armeijat ovat Irakin sodassakin ollut ihan puhdas rosvojoukko, jotka ovat palkkasotureina työskennelleet näille mm. Englannin kuningashuoneen rikollisille pankkisuvuille, koska ryöstösaaliit päätyivät aina Lontoossa sekä New Yorkissa asuville maailman rikkaimmille miehille.

Mutta tämä touhu on valemediassa sitä, että USA:n armeija käy  viemässä demokratiaa lähi-itään.

Syyriassa oli liian vahva talous ja sen pankkijärjestelmä oli itsenäinen. 

Se ei käynyt näille Illuminaatien maailman 13 rikkaimmalle suvulle, joten he ensin lähettivät neuvottelijat, jotka eivät kuitenkaan päässeet sopimukseen Syyrian keskuspankin yksityistämisestä Illuminaatien pankkisukujen omistukseen.

Siitä seuraava vaihe oli sitten CIA:n salamurhaajien lähettäminen näiden valtionjohtajien kimppuun, mutta Assad selvisi niistä vahingoittumattomana, joten lopulta USA:n armeijaa ei kehdattu lähettää sinne, vaan sinne lähetettiinkin CIA:n luoma proxy armeija ISIS.

Eli näin nämä Illuminaatien invaasiot näihin hyvän akselin maihin tapahtuvat, joita ent. USA:n Presidentti nimitti "pahan akselin" maiksi, koska nämä Illuminaatien satanistit kääntävät kaiken aina toisinpäin mitä sanovat.



Tuossa on vasemmalla Syyria ennen ja jälkeen.

Rothschildit kun suututtaa, niin ne kaupungit pommitetaan tuusan nuuskaksi.



Tässä ei nyt oikeastaan enää mikään selvännäkijä tarvitse olla, vaikka minä sellainen olenkin, että näkee tämän mikä meidän Eurostoliiton talouden tila nyt on.

Se on todella vakava.

Eräässä K-marketissa oli kauppias laittanut käsidesin hinnaksi melkein 40,00 € pullo.

Suursijoittaja George Soros mm. nauraa nyt aivan varmasti matkalla pankkiin, kun hän lukee näitä uutisia, että ihmiset alkavat tappelemaan jostain viimeisistä vessapaperirullista.

Sillä näiden Illuminaatien tarkoitus on nyt tuhota sekä talousjärjestelmä samalla kertaa, kun tämä koronavirus vouhotus ja paniikkitila ovat samalla kertaa päällä.

Koska kyseessä on valmiustila ja poikkeustila myös EU-maissa käytössä ja nämä USA:n armeijan joukot ovat aivan tietystä syystä komennettu nyt Eurooppaan ikään kuin turvaamaan jos jossain EU-maassa uhkaa syntyä väkivaltainen kansannousu. 

Niin EU maiden armeijat eivät välttämättä ole valmiita lähtemään tappamaan naapurimaidensa siviilejä, mutta USA:n armeijalla on siviilien, naisten ja lasten tappamisesta pitkä kokemus. Joten he ovat tästä syystä komennettu nyt EU-maihin ehkäisemään väkivaltaiset kansannousut. 

Olisi jo nyt ehkä aika vihdoin tajuta, että tämä koko Euroopan Union on alusta lähtien ollut mm. tämän Frankfurtissa sijaitsevan Euroopan Keskuspankin (EKP) ponzi ja nyt elämme tässä taloustaantumassa sellaista vaihetta, että ne rahat uhkaavat loppua.

Kun kyse ei ole rahoista, vaan kyse on suunnattomasta valtioiden velasta, joka on EU-maiden osalta yhteenlaskettuna aivan järjetön määrä rahaa velkaa.



Tässä niitä viime vuoden velkalukuja, jotka löytyvät ihan julkisista tiedoista netistä.

Tuollaiset velat syntyy vain silloin, kun valtioiden pankkijärjestelmä on ulkoistettu näiden Illuminaatien pankkiirien, eli Wall Streetin huijarien käsiin.

Silloin valtiot eivät enää voi laskea liikkeelle omaa rahaansa... 

Tuostakin taulukosta näke, että esimerkiksi Kroatian valtionvelka on melkoisen pientä vielä, koska siellä on edelleen käytössä oma valuutta, joka on kroatian kuna (HRK).

Joten koska koronavirus epidemia on psykologinen operaatio (psyop), niin mitään tarvetta paniikille ja hysterialle sekä pelolle ei ole. Joten olkaa rauhallisia myös jatkossa. 

Suomea ei nämä paskiaiset ja psykopaatit alista, jos me emme suostu alistumaan.



Sillä nämä pahan puolella olevat elitistit ovat itse hätää kärsimässä jä käyvät nyt omaa kuolinkamppailuaan ja se heidän END GAME on käynnissä. 

He pelkäävät että täällä nousee riittävä määrä ihmisiä kapinaan ja palauttaa Suomenkin takaisin itsenäiseksi valtioksi, kuten teki Islanti melkein silloin kymmenen vuotta sitten.

Tässä ei ole pelissä kuin vain meidän kaikkien perusoikeudet sekä ihmisoikeudet ja vapaus, jonka nämä globalistiriistäjät pankkeineen yrittivät täällä näihin päiviin asti meiltä riistää, mutta nyt on mitta täynnä ja riittävän monta ihmistä herännyt, joten ottakaa tuo valta omiin käsiine, älkäkää enää alistuko näiden psykopaattien komentoihin ja käskyihin. 

Sinun ei siis todellakaan tarvitse mennä kyykkyyn, jos Pääministeri näin käskee.

Eikä tarvitse tehdä vatsalihaspunnerruksia, jos terveysministeriö näin julkisessa tiedotustilaisuudessa käskee, koska sinä olet jo riittävän henkisesti vahva ihminen, joka päättää omat asiansa sekä ottaa vastuun omasta elämästä, eikä siihen tarvita mitään ministeriöllistä holhousta. 

Joten tämä koronahömpötys voidaan nyt jättää sen arvoon, että kyseessä on todellakin pelkkä psykologinen operaatio. Joten suhtaudu tähän kuin olisit teatteriesityksessä, jossa pääset näyttelemään sivurooleja. Mutta muista, että tämän näytelmän dramaturgeina toimii mm. Yhdysvaltain tiedustelupalvelu valemedioineen (CNN, REUTERS).