http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 3. maaliskuuta 2020

Oulun seksuaalikasvatuksessa mennyt seksuaalimoraalin kompassista neula rikki



Teksti: Teemu Vehkala

Turvallinen Oulu hankkeen TikTok tanssivideo levisi maailmalle ja tähän lapsille suunnattuun seksuaalikasvatushankkeeseen Oulun kaupunki on syytänyt rahaa 2,5 miljoonaa euroa.

Hankkeen nimi on Turvallinen Oulu.



Mutta vasta tarkempi katsaus hankkeen oppimateriaaleihin kertoo karumman totuuden tästä kyseisestä alaikäisille lapsille suunnatusta seksuaalikasvatushankkeesta, johon kuuluu pippelityöpajoja, suuseksisuojia.

Näistä mm. 13-16 vuotiaille lapsille suunnatuista materiaaleista löytyy mm. BDSM, squirttaaminen ja cis-ihmiset. 

Mutta taas paikallisille Oulun 3-4 luokkalaisille tarkoitetussa seksuaalikasvatuskirjassa kerrotaan nyt mm. intersukupuolisuudesta, transsukupuolisuudesta ja cis-ihmisistä.

Cissukupuolisuus on Wikipedian mukaan henkilö, joka kokee sukupuoli-identiteettinsä vastaavan syntymässään määriteltyä sukupuolta. 

Kyseisessä hankkeessa on myös kuvaamantaidon tunneilla tehtävä työpaja, jossa lapset askartelevat pimppejä ja pippeleitä. 

Ei sentään vielä puutyöpajassa puudildoja. 

Kuulemma tämän kuvaamantaidon kursseihin kohdistetun sukupuolielimien askartelupajan tarkoituksena on hankkeen vetäjien mukaan saada tuettua lapsen kasvua kokonaiseksi ihmiseksi.

Sanon nyt kyllä suoraan, että jos ei tuollainen aiheuta alaikäiselle lapselle seksuaaliseen häpeään liittyviä traumoja, niin tämän hankkeen vetäjät elävät aivan jossain eri maailmassa.

Oulussa nykyään asuva brittiläinen kirjailija Edward Dutton kirjoitti viime syksynä kirjan Oulun raiskausepidemioista ja totesi Suomi Uutisille viime syksynä, että kuinka suomalaiset ovat Euroopan älykkäin kansa, mutta älykkyys tekee heistä liian kilttejä vastustamaan mm. haitallisia aatteita, kuten monikulttuurisuus ideologiaa, josta Duttonin mukaan myös tämä Turvallinen Oulu hanke on yksi malliesimerkki.



Lasten seksuaalikasvatuksen kompassista neula rikki

Tämä ei nyt koske pelkästään Oulua, että kuinka tällä hetkellä Suomessa on koko alaikäisiin nuoriin kohdistettu seksuaalikasvatus siinä tilassa, että seksuaalimoraalin kompassista on neula katkennut.

Sillä tällä hetkellä esim. SETA ry pääsee täysin avoimesti luennoimaan mm. muunsukupuolisuudesta Suomen peruskouluhin ja näissä SETA:n kaltaisissa järjestöissä toimii vaikka minkälaista seksuaalista perverssiä, joiden seksuaalimoraali on traumatisoitunut jo lapsena, kun heitä on tod. silloin joku aikuinen käyttänyt seksuaalisesti hyväksi.



Näitä samanlaisia henkisesti epäkypsiä ihmisiä operoi myös mm. Polyamoristisissa liikkeissä, joissa he sitten saavat irstailla useiden ihmisten kanssa ja kasvattavat lapsia siinä samalla opettaen heillekin tämän "vapaan seksin" ideologiaa, että kuinka Polyamoristiset suhteet sallivat vieraat kumppanit ja irtosuhteet perheyhteisöjen sisällä.

Mutta nämä Polyamoristit kuten myös muutkin seksuaalimoraalinsa kadottaneet ovat näille valtaeliitin kontrollereille pelkkiä puhtaita hyödyllisiä idiootteja, joilla Illuminaatit tuhoavat koko maailman perheinstituutiot, joka on heidän tavoitteensa.

Sillä jo YK Agenda 21, joka solmittiin jo vuonna 1992 Rio de Janeirossa kieltää täysin suoraan ydinperheiden perustamisen, jonka tavoitteet olisi määrä toteuttaa vielä tulevaisuudessa.

Joten tämän vuoksi mm. sosiaalipalvelut Suomessa huostaanottopäätöksineen suosivat pääosin lasten huostaanottamista valtiolle ja erottavat usein sisarrukset toisistaan sekä vieraannuttavat vanhemmistaan. Koska Illuminaatin periaatteisiin kuuluu olennaisesti se, että perheiden lapset on ulkoistettava valtiolle ja peruskoulujärjestelmä on sen vuoksi olennaisin aivopesun väline tämän irtioton toteuttamisessa.

Joten näin kun lapsi sitten kiintyy koulussa opettajiinsa, niin hänet saadaa näillä keinoilla irtaantumaan ydinperheestään valtiolle, jolloin hänestä aivopestään hiljalleen tuleva veronmaksaja.

Näiden lapsille suunnattujen seksuaalikasvatuksen oppimateriaalien sisältöön myös usutetaan väkisin tätä maahanmuuttajien ja valkoihoisten väestön keskinäistä propagandaa, jolla kannustetaan nuoria tulevaisuudessa monikulttuurisiin parisuhteisiin.

Näin ollen tämä poliittinen suvakismi on yksi poliittisen aivopesun muoto, jota on ujutettu aivan näihin peruskoulun nuorille suunnattuun seksuaalikasvatukseen.

Tässä Turvallinen Oulu hankkeessa on yksi oppimateriaali Laura Myllylän tekemä opas nimellä Miten voi keskustella nuorten kanssa seksuaaliväkivaltakokemuksista (pdf-tiedostona).



Ja kyseisen pdf-dokumentin lopussa on sitten Oulun poliisin lapsitutkinnan konsultaationumero sekä OYS Lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian yksikkö.

Jälkimmäinenhän tuottaa per lapsi n. 150 000 €/ vuodessa, jos tämä seksuaalisesti maahanmuuttajien hyväksikäyttämä lapsi ollaan onnistuttu ensin huostaanottamaan valtiolle ja pistämään nuorten oikeuspsykiatrian yksikköön hoidatettavaksi.

Kun fakta on, että nämä maahanmuuttajien raiskausjengit Oulussa grooming ilmiöineen eivät poistu millään Youtube tanssivideolla tai edes rahalla, koska näillä lähi-idän vieraista kulttuureista tulevilla on aivan eri seksuaalimoraali ja heidän maissaan on aivan normaalia, että 11-vuotiaita tyttöjä raiskataan aina silloin kun silmä välttää. Joten helposti nämä vierasmaalaiset luulevat, että myös Suomessa voi toimia samalla lailla.  

Lähde: Suomenuutiset

Turvallinen Oulu